30 / 04 / 2024

tuzla belediyesi park inşaatı ihalesi

tuzla belediyesi park inşaatı ihalesi

Tuzla Belediyesi, Tuzla Aydıntepe Mahallesi Yeşildere Caddesi üzerinde park alanı tesisi inşa edilmesi ve işletilmesi ihalesi düzenliyor..

İstanbul Tuzla Belediyesi 2 adet taşınmazı 10 yıllığına kiralayacak!

İstanbul Tuzla Belediyesi Cami ve Aydıntepe Mahallesinde yer alan 2 adet taşınmazı 10 yıllığına kiraya vereceğini ilan etti. Resmi Gazete'de yayımlanan ilanda konuya ilişkin tüm detaylar açıklandı.

Tuzla Belediyesi, İçmeler'de konut satıyor! Ev alacaklar dikkat! 

Tuzla Belediyesi, İstanbul ili, Tuzla ilçesi, İçmeler Mahallesi'nde yer alan 1 adet konutu satıyor. İşte fiyatı ve merak edilen ayrıntılar...

Tuzla Belediyesi'nden 73.6 milyon TL'ye satılık 6 gayrimenkul!

Tuzla Belediyesi, Tuzla ili, Aydınlı, İstasyon ve Tepeören ilçelerinde yer alan gayrimenkulleri 73 milyon 574 bin 225 TL'ye satıyor...

Tuzla Belediyesi'nden 11.5 milyon TL'ye satılık 5 konut!

Tuzla Belediyesi, mülkiyeti belediyeye ait olan, Tuzla ilinde yer alan 5 konutu 11 milyon 528 bin 66 TL'ye satıyor...

Tuzla Belediyesi'nden 17.8 milyon TL'ye satılık 7 arsa!

Tuzla Belediyesi'ne ait olan toplam 7 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların toplam bedeli 17 milyon 844 bin 315‬ TL...

Tuzla Belediyesi 2018 faaliyet raporu kabul edildi!

Tuzla Belediyesi’nin 2018 yılı faaliyet raporu, Tuzla Belediye Meclisi tarafından kabul edildi.

Tuzla Belediyesi'nden 9 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Tuzla Belediyesi tarafından Tepeören ve Aydınlı Mahallesi'nde yer alan 2 arsa ihale ile satılıyor. İhale 14 Eylül'de yapılacak...

Tuzla park alanı tesisi ihalesi 25 Eylül'de!

Tuzla Belediyesi, Aydınlı Mahallesi Gürpınar Caddesi'ndeki park alanında park alanı tesisi inşa edilmesi ve işletilmesi işi ihale ediyor...

Tuzla Belediyesi imarlı 5 arsasını satışa çıkarıyor!

Tuzla Belediyesi, toplu işyeri ve depolama alanı imarlı 5 arsasını 10 Nisan 2018’de kapalı teklif usulü ile satışa sunacak. 

Tuzla Belediyesi'nden 50.2 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Tuzla Belediyesi, Orhanlı Mahallesi Aşık Veysel Caddesi'ndeki 5 arsayı ihale ile satışa sunuyor. İhale 10 Nisan'da yapılacak..

Tuzla Belediyesi'nden 7.4 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Tuzla Belediyesi, Aydınlı, İçmeler ve Mimar Sinan Mahallesi'ndeki 3 arsayı ihale ile satışa sunuyor. İhale 3 Nisan'da yapılacak..

Tuzla Belediyesi'nden Yeşildere Caddesi'ne park!

Tuzla Belediyesi, Tuzla Aydıntepe Mahallesi Yeşildere Caddesi üzerinde park alanı tesisi inşa edilmesi ve işletilmesi ihalesi düzenliyor..

Tuzla Belediyesi'nden 8.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Tuzla Belediyesi, Aydınlı Mahallesi Bakır Sokak'ta yer alan 8 bin 400 metrekare yüzölçümlü arsasını satıyor. İhale 13 Mart'ta gerçekleşecek..

tuzla belediyesi park inşaatı ihalesi Haberi

tuzla belediyesi park inşaatı ihalesi

Tuzla Belediye Başkanlığı tarafından, Tuzla Aydıntepe Mahallesi Yeşildere Caddesi üzerinde Belediyemiz Lehine Park Alanı Olarak Terki Yapılan Fatih Sultan Mehmet Parkı alanında park alanı tesisi inşa edilmesi ve işletilmesi işi ihale ediliyor. 

İhale, 20 Mart 2018 Salı günü, saat 14:00’da, “Evliya Çelebi Mahallesi Hatboyu Caddesi No: 17 TUZLA / İSTANBUL” adresindeki Tuzla Belediye Binasındaki Encümen Salonunda yapılacak.

TUZLA AYDINTEPE MAHALLESİ YEŞİLDERE CADDESİ FATİH SULTAN MEHMET PARKI ALANINDA PARK ALANI TESİSİ İNŞA EDİLMESİ VE İŞLETİLMESİ İŞİ İHALE EDİLECEKTİR

Tuzla Belediye Başkanlığından:

1 - İHALE KONUSU: İstanbul İli, Tuzla İlçesi Aydıntepe Mahallesi, Yeşildere Caddesi üzerinde Belediyemiz Lehine Park Alanı Olarak Terki Yapılan Fatih Sultan Mehmet Parkı alanında; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 18.Maddesinin (e) ve (j) fıkraları gereğince, 10 (On) yıl süreli işletme hakkı tesisi sureti...