07 / 05 / 2024

Tuzla Cordella iletişm bilgileri

Tuzla Cordella iletişm bilgileri

Cordella Tuzla projesinde 1 oda 1 salon,2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Tuzla Cordella'da 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 195 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

İBB, Tuzla Hali’ndeki 244 iş yerinin kiralanma ve satışına onay verdi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi, Tuzla'da yapımı süren ve yaş sebze ve meyve halindeki 244 iş yerinin kiralanması veya satılmasına oy çokluğu ile onay verdiğini duyurdu. 

M7 Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M7 Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da Ahmet Mücahit Yılmaz tarafından kuruldu.

Mirador Tuzla projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Planlı Projeler Yapı imzası ile hayata geçirilen Mirador Tuzla projesinin tüm detayları belli oldu. Peki Mirador Tuzla projesi nerede inşa edilecek? Mirador Tuzla projesi konut fiyatları ne kadar? İşte Mirador Tuzla projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Tuzla yatırım projeleriyle yükseliyor!

Kamu yatırımları, ulaşım, teknoloji, sağlık gibi yatırımlarıyla yükselen bölge Tuzla, marina projesiyle daha da değerleniyor. 

Tuzla Orhanlı nazım imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Tuzla İlçesi, Orhanlı Belediyesi Nazım İmar Planı'nda Turizm Tesis Alanları plan notu değişikliğine ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

Tuzla Yedievler nazım imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Tuzla İlçesi, Yedievler Bölgesi 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

Tuzla Belediyesi'nden mübadele müzesi!

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, "Şehir ve mübadele müzemizin projesi Anıtlar Kurulu’ndan geçtiği gün hemen çalışmalara başlayacağız. Projenin yakın zamanda kuruldan çıkacağını umuyorum" dedi.

Tuzla’nın cazibesi artıyor!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla Belediyesi’nin 2015 yılı faaliyet raporu sunumunda “Tuzla’da yaptığımız hizmetler ve projelerle Tuzla’mızın cazibesi artıyor” dedi.

Port Life Tuzla Evleri iletişim!

Kişiye özel faizsiz ödeme planı hazırlanabilen proje Özdemir Grup imzası ile yükseliyor. Port Life Tuzla Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 56 90 olarak belirlendi.

Tuzla Lokum Rezidans iletişim bilgileri!

Anadolu Yakası’nda merkezi konum ve ulaşım avantajları sağlanan bölgede yükselen projede toplam 722 daire bulunuyor.Tuzla Lokum Rezidans iletişim bilgilerine göre telefon numarası 0 216 420 0 556 olarak belirlendi.

TSE'den inşaat sektörüne yönelik eğitim!

TSE Tuzla Yalıtım Teknik Şefliği tarafından, Emlak Konut A.Ş Kontrolörleri, Tuzla Belediyesi İmar Müdürlüğünün katılımları ile paydaşları buluşturan teknik eğitimler kapsamında ilk olarak yalıtım eğitimleri verildi.

Tuzla Havaray proje ihalesine 11 firma katıldı!

Tuzla’da yapımına başlanacak Havaray ulaşım sisteminin proje ihalesi gerçekleştirildi. 11 firmanın katıldığı ihalenin sonucu önümüzdeki günlerde belli olacak. En yüksek teklif 777 bin 725 TL’lik rakamla Grontmij Ab’nin oldu.

Tuzla havaray proje ihalesi gerçekleşti!

Tuzla'da yapımına başlanacak Havaray ulaşım sisteminin proje ihalesi gerçekleştirildi. 11 firmanın katıldığı ihalenin sonucu önümüzdeki günlerde belli olacak. En yüksek teklif 777 bin 725 TL'lik rakamla Grontmij Ab'nin oldu.

Tuzla Cordella iletişm bilgileri Haberi

Tuzla Cordella iletişm bilgileri

Kayıhan Yapı tarafından hayata geçirilen Cordella projesi İstanbul Anadolu yakası Tuzla'da konumlandırılıyor.  Cordella Evleri 1 oda 1 salon,  2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 



Cordella Tuzla projesi 10 bin 420 metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor. Projedeki konutların büyüklükleri 77 metrekare ile 170 metrekareye kadar yükseliyor.  Cordella Evleri'nde 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 195 bin TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor.




Cordella Tuzla'da; anaokulu, oyun alanları, peyzaj alanları ve açık-kapalı yüzme havuzu yer alıyor. Proje teslimleri Haziran 2015 olarak öngörülüyor. 




Tuzla Cordella fiyat listesi:


1+1 dairelerin fiyatları 195 bin TL'den,

2+1 dairelerin fiyatları 260 bin TL'den,

3+1 dairelerin fiyatları 405 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


Cordella projesi ödeme planı kapsamında peşin-kredili ya da firma bünyesinde taksitli seçenekler uygulanıyor.



Tuzla Cordella adres: Yayla Mahallesi Cengiz...