10 / 05 / 2024

Tuzla Deri Organize Sanayi Bölgesi

Tuzla Deri Organize Sanayi Bölgesi

Orhanlı'daki Tuzla Deri Organize Sanayi Bölgesi'nde içinde ağırlıklı olarak gıda maddelerinin bulunduğu depoda çıkan yangın kontrol altına alındı. Söndürme çalışmaları sürüyor

Tuzla'da 18.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Orhanlı Mahallesi Tuzla Organize Deri Sanayi Bölgesi'nde yer alan fabrika 18 milyon 300 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Tuzla Orhanlı'da 21.5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Orhanlı Mahallesi, Deri Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan imalathane vasıflı gayrimenkul 21 milyon 574 bin 257 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Tuzla'da 5.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul Anadolu 11. İcra Dairesi, Tuzla Orhanlı Mahalle'sinde bulunan gayrimenkulü satışa çıkardı. Deri Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan gayrimenkulün satış bedeli 5 milyon 224 bin 414 TL olarak belirlendi.

İstanbul Deri OSB'de 3 arsa ve 20 imalathane satışta!

İstanbul Deri Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan 3 arsa ve 20 imalathane satışa çıktı. Açık artırma yöntemiyle satışa sunulacak gayrimenkullerin ihalesi 26 Ekim 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Çorlu Deri OSB'de icradan 11.1 milyon TL'ye satılık 2 fabrika!

Çorlu 2. İcra Dairesi, Tekirdağ Çorlu Deri Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan 2 fabrikayı satışa çıkardı. 15 Kasım'da ihale edilecek fabrikaların toplam satış bedeli 11 milyon 151 bin 971 TL olarak belirlendi.

RKC Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

RKC Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Remzi Yılmaz, Celal Öztürk, Kubat Öztürk ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 2 Haziran'da Tuzla, Deri OSB Mahallesi, Tuşe Sokak'ta kuruldu.

Aqua Proje Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aqua Proje Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Türker Birol, Kenan Eren, Erkan Günay ortaklığıyla 75 bin sermaye ile 27 Mayıs'ta Tuzla, Deri OSB Mahallesi'nde kuruldu.

Tuzla'da park ve yollar sanayi alanına alınıyor!

Tuzla Aydınlı Mahallesi’ndeki bazı park alanları, kavşak ve yollar iptal edilerek Organize Sanayi Sitesi’ne katılıyor. Konu, Büyükşehir Meclisi’nde görüşülürken İSKİ ve Sanayi Bakanlığı gibi kurumlardan görüş alınacak.

Rimaks Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Rimaks Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi, 11 milyon 283 bin TL sermaye ile 4 Ocak'ta 2016'da Tuzla, Aydınlı Mevkii İstanbul Deri Organize Sanayi Bölgesi Mahallesi'nde kuruldu.

Uşak Deri OSB revizyon imar planının onayı için işbirliği!

Düzenli şehirleşme ve sanayileşme amacıyla Uşak Deri (Karma) Organize Sanayi Bölgesinin imar planlarının en kısa sürede onaylanması için; Uşak Valiliği, Uşak Belediyesi, Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Uşak Deri (Karma) OSB Yönetimi işbirliği yapıyor.

Dolunay Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla Şubesi açıldı!

Dolunay Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla Şubesi, İsmail İbrahim Çağlar Şube Müdürlüğü'nde 410 bin TL sermaye ile 15 Haziran'da Tuzla, İstanbul Deri Organize Sanayi Bölgesi'nde kuruldu.

Şadi Yazıcı: Tuzla, marinayla değer kazanacak!

Tuzla İstanbul’un en uç noktası... Megakentin sanayi bölgesi... Tersaneden arıtma tesislerine, mezbahadan deri fabrikalarına aklınıza ne gelirse Tuzla’da... İşte bu sanayi ilçesi, son zamanlarda Viaport Marina’yla konuşuluyor.

Gönen'de Deri ve Karma OSB açılacak!

BALIKESİR Uzun dönemdir atıl durumda olan Gönen Deri ve Karma Organize Sanayi Bölgesi artık yeni yatırımcılarına kapılarını açıyor.

Tuzla Deri Organize Sanayi Bölgesi Haberi

Tuzla Deri Organize Sanayi Bölgesi


     70 araç ve 220 personelle yangına müdahale eden itfaiye ekipleri, dün akşam saatlerinde başlayan yangını sabah saatlerinde kontrol altına alabildi. Yaklaşık 12 saat sonra kontrol altına alınabilen yangının başka bir alana sıçrama ihtimalinin kalmadığını belirten itfaiye yetkilileri, ancak yer yer devam eden yangını söndürmek için çalışmalarını sürdürdüklerini bildirdi. 

     Yangına, Tuzla'nın yanı sıra Pendik, Kartal, Kadıköy, Sultanbeyli ve Ümraniye'den gelen çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor. 

     

     -Kaybolan işçi- 

     

     Bu arada yangında işçilerin depoda mahsur kaldığını öne sürdükleri kuru gıda deposunun nakliye bölümünde şoför olarak çalışan Ümit Saraç'ı (39) arama çalışmaları devam ediyor. Ümit Saraç'ın ağabeyi Kadir Saraç, haberi alınca Ankara'dan İstanbul'a geldiğini belirterek, ''Arkadaşları, kardeşimin depoda mahsur kaldığını telefonla bize haber...