17 / 05 / 2024

tuzla günaydın konutları

tuzla günaydın konutları

Tuzla'da hayata geçirilen Günaydın Konakları projesinde daire teslim süreci başladı. Projede toplam 102 adet daire yer alıyor

Merkez Bankası'nın 'kiralar düşüyor' açıklaması gerçeğe uymadı: CHP'li Günaydın, 'Şehir şehir gezip bakın' dedi!

CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, 'Merkez Bankası'nın konut fiyatları ve kiralar düşüyor' açıklamasına değindi ve şehir şehir gezip bakıldığında böyle olmayacağını vurguladı. İşte Günaydın'ın o açıklaması...

Gümüş fiyatları tuzla buz oldu! Gümüş alalım mı? İslam Memiş gümüşün rotasını açıkladı!

Gümüş fiyatları geçtiğmiz hafta 18 TL seviyesine kadar yükselirken bu hafta tuzla buz oldu. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş gümüşün rotasını açıkladı.

Markalı konutlarda Mart ayında en çok satılan konut tipi açıklandı! Yabancıların gözdesi hangi konutlar oldu?

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Mart 2022 sonuçları kapsamında, markalı konutlarda Mart ayında en çok satılan konut tipi açıklandı. Peki yabancıların gözdesi hangi konutlar oldu? işte ayrıntılar...

Kahraman Günaydın, Deniz Finansal Kiralama'dan ayrıldı!

Deniz Finansal Kiralama Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Kahraman Günaydın, 30 Nisan 2020 tarihinde Genel Müdür ve Yönetim Kurulu üyeliği görevinden istifa etti.

Nef Özge Günaydın'ın 'Rhinos Back in Town' isimli sergisine sponsor oldu! 

Özge Günaydın'ın "Rhinos Back in Town" isimli kişisel sergisi 20 Mart Cuma günü, Nef’in ana sponsorluğunda sanatseverlerle buluşacak. Sergi, Maslak-Masterpiece Hall’da 20 Nisan 2020'e kadar her gün 11:00-20:00 saatlerinde açık olacak...

Güzelyurt Sosyal Konutları için son başvuru yarın!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 2’nci Etap Güzelyurt Sosyal Konutları’nda başvuru yoğunluğu yaşıyor. Güzelyurt Sosyal Konutları için son başvuru yarın yapılacak. 

Günaydın Yapı Mobilya İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Günaydın Yapı Mobilya İnşaat Limited Şirketi Necat Söze, Ömer Balcı tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Güzelyurt Sosyal Konutları'nın ihalesi tamam!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Güzelyurt Sosyal Konutlarının ihalesi gerçekleşti. 11 bloklu Güzelyurt Sosyal Konutları'nda en düşük muhammen bedeli 100 bin TL.

Ahmet Günaydın İnşaat Emlak Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Günaydın İnşaat Emlak Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ahmet Günaydın ve Muhammed Sait Günaydın ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Günaydın SteakHouse Restaurant yatırımları devam edecek!

Günaydın SteakHouse Restaurant'larının sahibi Cüneyt Asan, önceki gün İstinyePark Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yansıdı.

TOKİ Nevşehir Gülşehir Konutları'nda son teslim günü bugün!

Nevşehir Gülşehir TOKİ Konutları'nın teslim programı sona eriyor. Toplamda 300 adet daireden oluşan Nevşehir Gülşehir Konutları'nda 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Gölbaşı TOKİ Konutları'nın ismi değişti!

15 Temmuz darbe girişimi sırasında savaş uçakları tarafından bombalanan Özel Hareket Daire Başkanlığının bitişiğindeki Gölbaşı TOKİ Konutları bünyesindeki 300 konutluk sitenin adı, "15 Temmuz Şehitler Sitesi" olarak değiştirildi.

Şehmus Günaydın'dan Isparta'da emeklilere TOKİ desteği sözü!

Vali Şehmus Günaydın, Türkiye Emekliler Derneği Başkanı Abdülkadir Ersal ve yönetim kurulu üyelerine Isparta'da yapılacak TOKİ Emekli Konutları konusunda destek sözü verdi.

tuzla günaydın konutları Haberi

tuzla günaydın konutları

Hak Yapı tarafından inşa edilen Günaydın Konakları projesinde daireler sahiplerine teslim edilmeye başlandı. Tuzla'da yükselen Günaydın Konakları projesi 4 blokta 102 adet daireden meydana geliyor. 


Sabiha Gökçen Havalimanı, Viaport, Neomarin Metro AVM, İstanbul Park'a yakın bir konumda bulunan Günaydın Konakları projesinin arsa alanı 7 bin metrekare, inşaat alanı ise 17 bin 475 metrekare olarak belirlendi. 


Günaydın Konakları'nda 95 metrekarelik 2 oda 1 salon daireler 185 bin lira ile 210 bin lira, 118 metrekarelik 2  oda 1 salon daireler 215 bin lira ile 220 bin lira, 118 metrekarelik 3  oda 1 salon daireler 225 bin lira ile 235 bin lira, 138 metrekarelik 3  oda 1 salon daireler 300 bin lira ile 320 bin lira arasında değişen fiyatlarla alıcılara sunuluyor. 3+2 tipindeki dubleks...