06 / 05 / 2024

Tuzla Harem arası

Tuzla Harem arası

1996 yılında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Tuzla-Harem arasındaki E-5 Karayolu'nun ortasından hızlı tramvay geçirme projesinin Karayolları Genel Müdürü tarafından engellenmesi polemik yaratmış.

Tuzla-Samandıra metro hattı için tarih verildi! Tuzlalılara müjde! Geri sayım başladı...

İBB Adayı Murat Kurum Pendik'teki Trafik sorununu ele alarak, Tuzla-Samandıra arasında ihtiyaç duyulan raylı sistem hattı ile ilgili tarih verdi. 

Mercan Tuzla Vesen Yalıları 8 Haziran'da görücüye çıkıyor!

Denize sıfır konumuyla İstanbul’un en özel markalı konut projeleri arasında yer alan Mercan Tuzla Vesen Yalıları 8 Haziran'da görücüye çıkıyor.

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler başvuruları 2021!

KİPTAŞ tarafından Tuzla'da hayata geçirilecek Meydan Evler Projesi'nde detaylar belli oldu. 31 Mayıs'ta temeli atılacak projede 31 Mayıs-14 Haziran tarihleri arasında ön başvurular yapılacak. 

Tuzla, yatırımcıların yakın markajında!

Mega kent İstanbul’un sayfiye alanları arasında bir klasik olarak yer alan Tuzla, gelişen ulaşım ağı, yaşamın tüm unsurlarını içerisinde barındıran prestijli yatırım alanlarıyla yatırımcı taleplerini yukarıya taşımaya devam ediyor.

İSTİM Tuzla projesinde teslimler başlıyor!

Yatırımcı ve işletmecisine kazanç vadeden Türkiye’nin en modern sanayi ve ticaret merkezleri arasında yer alan İSTİM Tuzla projesinde teslimler başlıyor.

Tuzla Postane Mahallesi 1/1000 Ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Postane Mahallesi, 5856, 6700 Parseller ve Parseller Arasındaki Yol Alanı ile 5856, 6700 Parseller ile 5858 Parsel Arasındaki Yol Alanına İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Tuzla imar planı tadilatı askıda!

Tuzla İlçesi, Sultanbeyli Samandıra ile Kurtköy Kavşağı Arası TEM Kuzey Güney Yan Yolları Projesi ile Tuzla Kurtköy Kavşağı ile Şekerpınar Kavşağı Arası TEM Kuzey Güney Yan Yolları Ön Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıda...

Tuzla E-5 ile demiryolu arası imar planı askıda!

İBB tarafından Tuzla İlçesi, E-5 ile Demiryolu Arası Nazım İmar Planı itiraza ilişkin imar planı askıya çıkarıldı..

Realist Tuzla ödeme seçenekleri!

Realist Tuzla ödeme seçenekleri haberimizde yer alıyor. Yüzde 5 indirim imkanıyla ödeme yapılan projede fiyatlar 325 bin TL ile 335 bin TL arasında değişiyor. 

Realist Tuzla Evleri nerede? İşte lokasyon!

Toplam 134 daire ve 4 adet ticari üniteden meydana gelen Realist Tuzla Evleri'nde fiyatlar 325 bin TL ile 335 bin TL arasında değişiklik gösteriyor...

İBB Tuzla'da 2 imar planı değişikliğini askıya çıkardı!

Tuzla'da E-5 ile Demiryolu Arası Nazım İmar Planı'na ilişkin ve Orhanlı Sanayi Bölgesine ait dere İşletme bandlarının revize edilmesine ilişkin imar planı tadilatları askıya çıktı..

Tuzla Marina Projesi'ne birincilik ödülü!

Tuzla Belediyesi, AK Parti 6. Yerel Yönetimler Arası Proje Yarışması'nda "Tuzla Marina Projesi" ile "Kent Ekonomilerine Katkı Projesi" dalında birincilik ödülünü kazandı.

Tuzla İçmeler ve Esenyalı Kavşağı imar planı askıda!

İstanbul Tuzla İlçesi, İçmeler ve Esenyalı Kavşağı ile E - 5 ve Demiryolu Arası 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı 24 Temmuz'da askıdan indirilecek...

Tuzla Harem arası Haberi

Tuzla Harem arası



E-5 için kavga!


Tayyip Erdoğan'ın, ''E-5'in ortasından raylı sistem geçirmemi engelleyen Karayolları Genel Müdürü de kim oluyor'' sözleri yeni bir tartışma başlattı.


Hıncal Uluç, Karayolları Genel Müdürü Yaman Kök'le görüştükten sonra köşesinde Erdoğan'a şu yanıtı verdi: ''Allah Karayolları Genel Müdürü'nü İstanbul'un başından eksik etmesin... Amin...''


Erdoğan ne demişti


    İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Tayyip Erdoğan'ın Erdal Bilallar ile gazeteci-yazar Hıncal Uluç'u kızdırdı... Erdoğan'ın ''Tuzla-Harem arasındaki E-5 Karayolu'nun ortasından hızlı tramvay geçirmek istedik... Karayolları Genel Müdürü izin vermedi... Soruyorum: Karayolları Genel Müdürü beni nasıl engeller?'' şeklindeki yakınmasına, Hıncal Uluç'tan yanıt geldi...


Yaman Kök'ün yanıtı


    Erdoğan'ın bu açıklamasını okuduktan sonra Karayolları Genel Müdürü...