03 / 05 / 2024

tuzla hastane projeleri

tuzla hastane projeleri

İstanbul'un Anadolu Yakası'ndaki Tuzla'ya kazandırılacak olan 400 yatak kapasiteli devlet hastanesinin 5 Kasım'da ihalesi yapılmıştı. Marmaray ve Sabiha Gökçen Havaalanı'na yakın inşa edilen hastane ne zaman açılacak, haberimizde yer verdik...

Murat Kurum İstanbul projelerini açıkladı! TOKİ Tuzla ve Maltepe 100 bin konut projelerinde müjde geldi!

İBB  Başkan adayı Murat Kurum katıldığı canlı yayında İstanbul projelerini tek tek sıralayarak, TOKİ Tuzla ve Maltepe 100 bin konut projeleri için müjdeyi açıkladı.

10 soruda TOKİ İstanbul Tuzla 2022 Sosyal Konut Projesi! TOKİ Tuzla Ucuz Konut Projesi’nde kaç konut yapılacak?

Uzun süredir beklenen TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları bugün itibarı ile başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı dahilinde İstanbul’da 50.000 konut inşa edilecek. Peki, TOKİ İstanbul Tuzla Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Mercan Tuzla Vesen Yalıları 8 Haziran'da görücüye çıkıyor!

Denize sıfır konumuyla İstanbul’un en özel markalı konut projeleri arasında yer alan Mercan Tuzla Vesen Yalıları 8 Haziran'da görücüye çıkıyor.

KİPTAŞ Tuzla ve Pendik projelerinde son durum ne?

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Tuzla ve Pendik’te devam eden projeleri gezdi. Peki KİPTAŞ Tuzla ve Pendik projelerinde son durum ne? İşte detaylar...

Yeşil GYO'nun Innovia Arifiye ve Elexia Tuzla projeleri tamam!

Yeşil GYO'nun Innovia Arifiye ve Elexia Tuzla projelerinde inşaat çalışmaları tamamlandı. Projelerde teslimlere geçilmesi planlanıyor...

Innovia Arifiye ve Elexia Tuzla yıl sonuna kadar tamamlanacak!

Yeşil GYO'nun Innovia Arifiye ve Elexia Tuzla projeleri 2021 yılının sonuna kadar tamamlanacak.

TOKİ İstanbul projeleri Anadolu Yakası 2021!

TOKİ, İstanbul'un Anadolu Yakası'nda hangi projeleri hayata geçiriyor? TOKİ İstanbul Ataşehir, Ümraniye, Çekmeköy, Tuzla, Kartal ve Pendik bölgelerinde hangi projelere başladı? İşte 2021 TOKİ İstanbul projeleri Anadolu Yakası...

Adıyaman'a 150 yataklı yeni hastane!

Adıyaman İl Sağlık Müdürü Erdoğan Öz, bölgedeki projeleri ve yatırımları değerlendirdi. Öz, Eski Devlet Hastanesi'nin tüm bloklar yıkıldığını ve yerine 150 yataklı hastane yapılacağını açıkladı. 

Yapımı planlanan 4 hastane!

İstanbul'da dönüşüm, sadece konut alanlarında değil, hastane, okul gibi kamu binalarında da tüm hızıyla sürüyor. Özellikle deprem odaklı kamu dönüşüm projeleri hayata geçiriliyor. 

İş GYO'nun 2 projesine birden Gold LEED sertifikası!

İş GYO'nun Tuzla Teknoloji & Operasyon Merkezi ve Tuzla Karma Projeleri, LEED ile ödüllendirildi. 

Okan Üniversitesi ikinci diş hastanesini Tuzla'da açtı!

Okan Üniversitesi Mecidiyeköy'deki diş hastanesinin ardından, Tuzla'da 140 üniteye sahip Okan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Eğitim, Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ni açtı. Hastane 8 bin metrekare kapalı alanda hizmet verecek..

TOKİ Tuzla ve Pendik projeleri için çalışmalar başladı!

Türkiye’nin konut ihtiyacını karşılamakta baş rolü oynayan TOKİ Tuzla ve Pendik projeleri için düğmeye bastı.

Tuzla Şifa Park Alışveriş Merkezi açıldı!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın vizyon projeleri arasında yer alan Şifa Park Alışveriş Merkezi açıldı.

tuzla hastane projeleri Haberi

tuzla hastane projeleri

Tuzla'da hayata geçirilecek olan 400 yataklı devlet hastanesi, Tuzla Belediye binasının kuzey yönünde konumlandırılıyor. D-100 Karayolu'na cephesi bulunan Tuzla Devlet Hastanesi'nin toplam alanı 50 bin metrekare. 


400 Yataklı Tuzla Devlet Hastanesi'nin ihalesi 5 Kasım'da yapılmıştı. Projenin ihale sonrasında 900 iş gününde tamamlanması planlanıyor. 


400 Yataklı Tuzla Devlet Hastanesi içinde mikrocerrahi, ramotoloji ve yanık ünitesi bulunacak. 400 Yataklı Tuzla Devlet Hastanesi, sadece Tuzla'ya değil Gebze'deki organize sanayi bölgelerine de hizmet vermeyi hedefliyor. 


400 Yataklı Tuzla Devlet Hastanesi, Marmaray ve Sabiha Gökçen Havaalanı'na oldukça takın konumlandırılıyor. 


400 Yataklı Tuzla Devlet Hastanesi görselleri!