13 / 05 / 2024

Tuzla Havaray ihalesini kim kazandı

Tuzla Havaray ihalesini kim kazandı

D-100 Karayolu ile Tuzla sahili arasında yaklaşık 5 kilometrelik hattı kapsayan Tuzla Havaray Projesi’nin proje ihalesine 11 firma başvurdu...

Formula 1’e ev sahipliği yapan İstanbul Park ihalesini alan şirket belli oldu!

İstanbul Tuzla’da yer alan ve daha önce birçok kez Formula 1’e ev sahipliği yapan İstanbul Park'ın ihalesini alan firma belli oldu. İhaleye tek başına giren Can Bilim Eğitim Kurumları A.Ş., pistin 30 seneliğine işletme hakkına sahip oldu.

TOKİ'den İstanbul'a 232 konutluk yeni proje müjdesi! Büyük gün yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Tuzla projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. Söz konusu projede 232 adet konut ve 31 adet dükkan yer alacak.

TOKİ'den İstanbul'un o ilçesine 625 konutluk yeni proje müjdesi! Hemen bu tarihe bakın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Tuzla projesinin ihalesini 24 Ekim tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Tuzla Konaşlı 508 konut ihalesi bugün!

İstanbullu vatandaşları ev sahibi yapmaya devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tuzla Aydınlı Konaşlı projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Tuzla Aydınlı 508 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tuzla Aydınlı 508 konut ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Tuzla Aydınlı projesi 24 Ağustos'ta ihaleye çıkıyor!

Yeni projeler için start veren TOKİ, Tuzla Aydınlı projesinin ihalesini 24 Ağustos 2021 tarihinde gerçekleştirecek...

Tual Artı Tuzla ile 220 daire ve 165 iş yeri geliyor! Yeni proje!

Emlak Konut Tuzla ihalesini kazanan Dağ Mimarlık, karma projesi için kolları sıvadı. Proje, konut, ticari ünite ve otelden meydana gelecek..

Kaynarca-Pendik-Tuzla Metro ihalesi iptal edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kaynarca - Pendik - Tuzla Metro ihalesini iptal ettiğini açıkladı. 

Emlak Konut Tuzla İçmeler için Dağ Mimarlık'a yer teslimi yapıldı!

53 milyon 927 bin TL ile Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Tuzla İçmeler Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesini kazanan Dağ Mimarlık'a yer teslimi yapıldı.

Emlak Konut Tuzla İçmeler ihalesini Dağ Mimarlık kazandı!

Emlak Konut Tuzla İçmeler Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2. oturumu yapıldı. İhaleyi 53.9 milyon TL teklifle Dağ Mimarlık kazandı.

Metro ve Havaray projeleri Tuzla’da konut fiyatlarını artırdı!

Tuzla’da, inşaatına çok yakın bir sürede başlanması beklenen metro ve Havaray projeleri, konut fiyatlarını etkiledi.

Sefaköy-Halkalı Havaray Hattı'nın ihalesi yapıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Sefaköy’den Halkalı üzerinden devam eden 1 milyarın üzerinde maliyeti olacak olan Havaray’ın ihalesini yaptıklarını açıkladı.

Tuzla Havaray hattının ihalesi açık ihale usulü ile yapıldı!

İstanbul'da kent trafiğini rahatlatmak amacıyla yapılacak ve yaklaşık 5 km uzunluğunda olacak Tuzla havaray hattının proje ihalesi yapıldı. Açık ihale usulü ile yapılan ihaleye 11 firma katıldı.

Tuzla Havaray ihalesini kim kazandı Haberi

Tuzla Havaray ihalesini kim kazandı

D-100 Karayolu ile Tuzla sahili arasında yaklaşık 5 kilometrelik hattı kapsayan Tuzla Havaray Projesi’nin proje ihalesine 11 firma başvurdu.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi Merter Ek Hizmet Binası’nda kapalı zarf usulüyle yapılan ihalede en düşük teklifi 372 bin 500 lira ile Kmg Proje Mühendislik Müşavirlik, en yüksek teklifi ise 777 bin 725 lira ile İsveç firması Grontmij Ab verdi.


Komisyon önümüzdeki günlerde yapacağı detaylı incelemenin ardından ihalenin kime verileceğini açıklayacak.İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ il genelinde toplam 8 havaray projesinin gerçekleştirilmesini...