01 / 05 / 2024

Tuzla İSTİM projesi

Tuzla İSTİM projesi

İstanbul'un Tuzla ilçesinde Anadolu Yakası’nın en büyük sanayi ve ticaret merkezi olacak (İSTİM)’in temeli düzenlenen törenle atıldı.

Tuzla İSTİM'in temeli 30 Nisan'da atılacak.

Tuzla’da E-5 Karayolu’na sıfır konumda yükselen İstanbul’un yeni sanayi ve ticaret üssü İSTİM'in temel atma töreni 30 Nisan 2019 Salı günü yapılacak...

Hilal Hill Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 1. etabında teslimler Eylül'de!

Bahaş Holding Üst Yöneticisi (CEO) Abdüssamet Bahadır, Hilal Hill Büyükçekmece Kentsel Dönüşüm Projesi'yle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Bahadır, ilk etap teslimlerinin Eylül ayında yapılacağını duyurdu.

KİPTAŞ Tuzla Aydınlı projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

ÇED süreci başlayan KİPTAŞ Tuzla Aydınlı projesiyle ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. KİPTAŞ Tuzla Aydınlı projesinde kaç konut yer alacak? Aydınlı KİPTAŞ projesi ne kadar mal olacak? İşte KİPTAŞ Tuzla Aydınlı projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Emlak Konut GYO Güngören kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen  İstanbul Güngören Tozkoparan 2. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, yüklenici Egemen İnş. ve Tic. A.Ş. - İmaj Altyapı Üst Yapı San ve Tic. A.Ş. İş Ortaklığı ile imzalandı.

İş GYO Tuzla Operasyon Merkezi Projesi'nin değerlemesini yayınladı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Tuzla'nın Merkez Mahallesi'ndeki Tuzla Operasyon Merkezi Projesi'nin değerleme raporunu yayınladı.

Aksaray Eski Terminal Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum!

Aksaray Belediyesinin önem verdiği projeler arasında yer alan 'Eski Terminal Kentsel Dönüşüm Projesi'nde üst yapışım ilgilendiren iş merkezlerinin yapım ihalesi Belediye Meclis Salonunda gerçekleşti.

Düzce Akçakoca kentsel dönüşüm projesi tanıtılıyor!

Akçakoca Cumhuriyet meydanı, liman içi ve üst kısımlarını kapsayan bölgede büyük bir değişimin gerçekleşmesine neden olacak olan kentsel dönüşüm projesi vatandaşlara tanıtılıyor.

Trabzon Yemişli Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ilk etabı onaylandı!

Trabzon Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün, Sürmene'nin çehresini değiştirecek Yemişli Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ilk etabını onaylattı. Üstün, Ankara'da Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu ile bir araya geldi.

Tuzla Lokum Residence projesi!

Toplam 53 dönüm arsa alanı üzerine yayılan projede toplam 722 adet daire bulunuyor. Tuzla Lokum Residence projesi Sabiha Gökçen Havalimanı'na 6 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Cizre'de 70 yatırım projesi askıya alındı!

Ekimde Kobani direnişiyle başlayan, Cizre’deki çatışmalarla devam eden gerginlik, bölgedeki yatırım sürecini sekteye uğrattı. Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da 70 yatırım projesi askıya alınırken, ilgili oda başkanları olağanüstü toplantı yaptı..

Manisa'da Kongre Turizmine İlk Adım projesi için çalışmalar başladı!

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Zafer Kalkınma Ajansı'nın "Turizm Enerji ve Çevre Altyapı Mali Destek Programı"na sunulan "Manisa'da Kongre Turizmine İlk Adım" projesi için uygulama çalışmalarına başlandı.

Camikebir Mahallesi Kentsel dönüşüm projesi kapsamında 198 konut yapılacak!

Camikebir Mahallesi Kentsel dönüşüm projesi kapsamında Camikebir Mahallesine 198 konut. 2 sosyal tesis ve 1 yüzme havuzu yapılacak. Toplam 19 bloktan oluşacak proje için ekipleri kazı aşamasına geçti.

Dumankaya Adres Natura Tuzla ulaşım!

İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da 22 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Dumankaya Adres Natura Tuzla ulaşım bilgilerini haberimizde görebilirsiniz. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunuyor.

Salih Koca Odunpazarı Kentsel Dönüşüm Projesi'ni değerlendirdi!

Eskişehir Milletvekili Salih Koca, TOKİ çalışmaları ve Odunpazarı Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili gündemi değerlendirdi. Koca, 6,5 milyon konut ve işyerinin yenilenmesini öngördüğünü belirtti.

Tuzla İSTİM projesi Haberi

Tuzla İSTİM projesi

İstanbul'un Tuzla ilçesinde Anadolu Yakası’nın en büyük sanayi ve ticaret merkezi olacak İSTİM'in temeli düzenlenen törenle atıldı.  Kazanç ve gelecek vadeden projede, çeşitli büyüklüklerde  702 dükkan ve 55 bin metrekarelik depo bulunacak.

İSTİM, her sektöre uygun ağır yük taşıma kapasitesine sahip statik yapısı, büyüklüğü ve model proje özelliği ile sanayi ve depolama faaliyetlerine yeni bir anlayış getiriyor.

Üretim ve depolama yapan firmaların tüm ihtiyaçlarını sağlayacak bir sanayi ve ticaret kompleksi olan İSTİM, 12 metre yüksekliğiyle sanayi ve depolamaya ciddi oranda katkı sunarken, 4,10 metre yüksekliğindeki endüstriyel kapılarıyla da araçların giriş çıkışlarına hız verecek. Tırların rahat geçiş ve manevra yapabilmesi için yolların genişliği optimum olarak tasarlanan İSTİM’de firmalara beklentilerin de ötesinde bir kolaylık sağlayacak.

E5’TE, OLMASI GEREKEN YERDE

İstanbul’un yeni ticaret, sanayi ve...