01 / 05 / 2024

Tuzla İSTİM temel atma töreni

Tuzla İSTİM temel atma töreni

İstanbul'un Tuzla ilçesinde Anadolu Yakası’nın en büyük sanayi ve ticaret merkezi olacak (İSTİM)’in temeli düzenlenen törenle atıldı.

Tuzla İSTİM'in temeli 30 Nisan'da atılacak.

Tuzla’da E-5 Karayolu’na sıfır konumda yükselen İstanbul’un yeni sanayi ve ticaret üssü İSTİM'in temel atma töreni 30 Nisan 2019 Salı günü yapılacak...

Tuzla'daki en kapsamlı kentsel dönüşüm çalışması başlıyor! Has Sitesi'nin temeli bugün atıldı!

İstanbul Tuzla'daki en kapsamlı kentsel dönüşüm projesi olan Has Sitesi'nin temel atma töreni bugün gerçekleşti. 

İstanbul Vadi Evleri 7.Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi'nin kuraları çekiliyor! 926 konut sahibini buluyor!

Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, 6 Şubat Kahramanmaraş Depremi'nin yıl dönümünde, İstanbul Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm temel atma ve kura çekim törenine katıldı.

Tarım Kredi Market zincir marketlere meydan okudu! Çaydan pirince vatandaşın dolabını en ucuza dolduracak: Etiketler yarı yarıya düştü!

Tarım Kredi Market, son zamanlarda vatandaşın cebini düşünen adımlar attı. Diğer marketlere göre ürünlerinde indirime giden Tarım Kredi marketler piyasayı alt üst etti. Temel ihtiyaçlarda kampanyalar yapan Tarım Kredi Market raflarında ürünler müşterilerini beklemekte. İşte ayrıntılar.

Meyve yemek de lüks oldu! İşte en çok tüketilen meyveler!

Vatandaşlar birçok şeyden kıstığı gibi temel ihtiyaç ürünlerinden de kısıyor. İstanbullunun meyve tüketiminin azalması verilere de yansıdı. Meyve yemek lüks olurken en çok tüketilen meyveler de belli oldu…

Ankaralılar dikkat! Yüzde 25 zam geldi! 200 gram ekmeğin yeni fiyatı 5 TL oldu!

Ankara’da un, maya, doğalgaz, motorin, işçilik, su, elektrik, kira gibi tüm temel giderlerin fiyatlarının artmasından ötürü ekmek fiyatlarına zam yapılması kararı alındı. Alınan karar ile 4 lira olan 200 gramlık ekmeğin fiyatı yüzde 25 zamlanarak 5 TL oldu.

Metro Market’te Ayçiçek yağı indirimi! İşte 20 Kasım 2022 fiyat listesi

Metro market aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. Tüm temel gıda maddelerinin yer aldığı aktüel ürünler kataloğu 10 Kasım 2022 tarihinden 30 Kasım 2022 tarihine kadar geçerli olacak. İndirimli ürünler arasında en çok dikkat çeken sıvıyağ oldu. İşte 20 Kasım 2022 fiyat listesi…

Koç Holding'ten dev batarya yatırımı! Temel atılıyor!

Ankara'da Koç Holding tarafından 32 milyar liralık yatırımla 532 bin metrekare alanda elektrikli araçlar için kurulacak olan lityum pil hücresi ve batarya fabrikasında ÇED süreci tamamlandı ve Başkent OSB’de tahsis sözleşmesine de imzalar atıldı. İşte tüm detaylar..

Mizka Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi kuruldu!

Mizka Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi Tuzla'da Mızgin Akbıyık Bayazıt tarafından kuruldu.

İld İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İld İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da Ömür Küçük tarafından kuruldu.

Bakan Kurum açıkladı! İstanbul'a 46 millet bahçesi müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Güngören Genç Osman Kentsel Dönüşüm Temel Atma Töreni’nde İstanbul'da hayata geçirilen millet bahçeleri projeleriyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Güngören Genç Osman Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Güngören Genç Osman Kentsel Dönüşüm Temel Atma Töreni’nde önemli açıklamalar yaptı. Bakan Murat Kurum, “222 milyon lira bedelle hayata geçirdiğimiz konutlarımız, Güngören’e, ülkemize ve milletimize hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Murat Kurum: 300 bin konutun inşaatı aralıksız devam ediyor!

Trabzon Çömlekçi kentsel dönüşüm temel atma törenine katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Türkiye genelinde hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi paylaştı.

Türkiye'de 1,5 milyon konutun dönüşümü tamamlandı!

Trabzon Çömlekçi kentsel dönüşüm temel atma törenine katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Türkiye genelinde hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Tuzla İSTİM temel atma töreni Haberi

Tuzla İSTİM temel atma töreni

İstanbul'un Tuzla ilçesinde Anadolu Yakası’nın en büyük sanayi ve ticaret merkezi olacak İSTİM'in temeli düzenlenen törenle atıldı.  Kazanç ve gelecek vadeden projede, çeşitli büyüklüklerde  702 dükkan ve 55 bin metrekarelik depo bulunacak.

İSTİM, her sektöre uygun ağır yük taşıma kapasitesine sahip statik yapısı, büyüklüğü ve model proje özelliği ile sanayi ve depolama faaliyetlerine yeni bir anlayış getiriyor.

Üretim ve depolama yapan firmaların tüm ihtiyaçlarını sağlayacak bir sanayi ve ticaret kompleksi olan İSTİM, 12 metre yüksekliğiyle sanayi ve depolamaya ciddi oranda katkı sunarken, 4,10 metre yüksekliğindeki endüstriyel kapılarıyla da araçların giriş çıkışlarına hız verecek. Tırların rahat geçiş ve manevra yapabilmesi için yolların genişliği optimum olarak tasarlanan İSTİM’de firmalara beklentilerin de ötesinde bir kolaylık sağlayacak.

E5’TE, OLMASI GEREKEN YERDE

İstanbul’un yeni ticaret, sanayi ve...