02 / 05 / 2024

tuzla kıyı kesimi imar durumu

tuzla kıyı kesimi imar durumu

Piri Reis Üniversitesi kıyı kesiminde yer alan “Su Alma ve Termal Deşarj Boru Hattı ve Şamandıra” amaçlı imar planı teklifi askıya çıkarıldı...

Tuzla Mercan Kıyı satılık daire!

Tuzla Mercan Kıyı satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte Tuzla Mercan Kıyı satılık daire fiyatları ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Mercan Kıyı Vesen ön talep topluyor! Yeni proje!

Tuzla'da hayata geçirilen Mercan Kıyı Vesen projesi ön talep topluyor. Projede 158 adet yalı dairesi yer alıyor.

Emg Çevre Entegre Atık Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emg Çevre Entegre Atık Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Osman Köktaş tarafından kuruldu.

Metis Geri Dönüşüm ve Atık Yönetimi Hizmetleri Mühendislik Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!    

Metis Geri Dönüşüm ve Atık Yönetimi Hizmetleri Mühendislik Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Tuzla'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Arzu Tuskaya tarafından kuruldu.

Ak Vidanjör Atık Yönetimi Endüstriyel Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Vidanjör Atık Yönetimi Endüstriyel Temizlik Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Akbaş tarafından kuruldu.

İş GYO Tuzla'da konut, Kadıköy'de otel yapacak!

İş GYO, Tuzla'da konut projesi, Kadıköy'de ise otel projesi hayata geçirmeyi planlıyor. Şirket projelerin fizibilite raporlarını yayınladı. 

İş GYO Tuzla ve Kadıköy projelerinin maliyetini açıkladı!

İş GYO, KAP'ta Tuzla'da hayata geçireceği konut projesi ile Kadıköy'de yüzde 45 ortak olduğu otel projesinin tahmini maliyetlerini açıkladı..

Uluabat Gölü Kıyı Kenar Çizgisi askıya çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca Uluabat Gölü Kıyı Kesimi (Fadıllı Mahallesi ile Akçalar Mahallesi'nin bir kısmı) Kıyı Kenar Çizgisi onaylandı ve 22.12.2017 tarihinden itibaren 1 ay süre ile askıya çıkarıdı.

Haliçport kıyı kesimi imar planı askıda!

İstanbul Beyoğlu İlçesi, Haliç Yat Limanı ve Kompleksi Projesi’nin kıyı kesimini içeren imar planı teklifi askıya çıkarıldı...

Piri Reis Üniversitesi kıyı kesimi imar planı askıda!

Piri Reis Üniversitesi kıyı kesiminde yer alan “Su Alma ve Termal Deşarj Boru Hattı ve Şamandıra” amaçlı imar planı teklifi askıya çıkarıldı...

Kadıköy-Kartal Metrosu Tuzla Belediyesi’ne kadar ulaşacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mimar Kadir Topbaş, Kadıköy-Kartal metro hattı üzerinden Yakacık'tan Kaynarca'ya erişecek Kartal-Kaynarca metro inşaatını inceledi. Topbaş, “Bu hat, Tuzla Belediyesi’ne kadar ulaşacak” dedi.

Tuzla ve Kadıköy'de elektrik kesintisi!

İstanbul'da Tuzla'da ve Kadıköy'de bazı mahallelerde yarın elektrik kesintisi uygulanacak. Tuzla ve Kadıköy'ün bazı kesimlerine yarın elektrik verilemeyecek.

Yüreğir Ceyhan Nehri kıyı kesimi imar planı askıya çıktı!

Adana Yüreğir ilçesi, Misis Beldesi sınırlarında bulunan Ceyhan Nehri kıyı kesimine ait onaylı 1/1000 ölçekli O35-a-04-a-3-c ve O35-a-04-a-3-d numaralı halihazır paftalarında ilk kez tespit edilen kıyı kenar çizgisi askıya çıkarıldı...

tuzla kıyı kesimi imar durumu Haberi

tuzla kıyı kesimi imar durumu


İstanbul Piri Reis Üniversitesi kıyı kesiminde yer alan “Su Alma ve Termal Deşarj Boru Hattı ve Şamandıra” amaçlı 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı teklifi, bakanlık tarafından 6 Ekim 2016 tarihinde onaylandı. Bugün askıya çıkarılan imar planı teklifi, 15 Kasım 2016 tarihinde askıdan indirilecek.



İmar planı için...