10 / 05 / 2024

Tuzla Konak Hotel İnşaat

Tuzla Konak Hotel İnşaat

Tuzla Konak Hotel İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatma Özkaş ve Yalçın Yıldırım tarafından 3 Mayıs'ta 20 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

1453 Konak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

1453 Konak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Demir tarafından kuruldu.

Volkan Konak: Kıbrıs’taki evimin inşaatı bitmedi!

Usta sanatçı Volkan Konak, Kıbrıs Malpas Hotel'de sevenleri ile buluştu. Kıbras'tan ev aldığını söyleyen Konak, ''İnşaatı henüz bitmediği için Kıbrıs’a geldiğimde çok uzun kalamıyorum ama bittiğinde uzun uzun kalacağım'' dedi.

İbis Tuzla Hotel kapılarını açtı!

Accor Hotels imzası taşıyan Tuzla'da hayata geçirilen İbis Tuzla kapılarını açtı. Otelde 200 odası ve 5 toplantı salonu mevcut.

Volkan Konak'tan açıklama: Amerika'ya yerleşecek mi?

Volkan Konak, hakkındaki tartışmalara Cratos Premium Hotel’deki konserinde nokta koydu: “O haberi basın bültenini hazırlayan arkadaş yazmış. Yoksa ben öyle bir şey demedim. "

Batman Real Konak Hotel İnnovasyon ödülüne layık görüldü!

Cleaner Magazine Endüstriyel Temizlik Sektörü' başarı ödülleri sahiplerini buldu. Ödüle Batman'dan Real Konak Hotel adına Hüseyin Aslan katıldı. Aslan "Real Konak Hotel İnnovasyon" ödülüne layık görüldü.

İzmir'de Best Western Premier Hotel hizmete sokulacak!

Savranoğlu Group, İzmir'de yatırımlarına devam ediyor. Group, Konak'taki Best Western Plus Hotel'in ardından İzmir'deki ikinci oteli Best Western Premier Hotel'i hizmete sokuyor.

İstanbul'un en büyük Spa'sı Tuzla'da!

Rezidor Hotel Group Türkiye, Gürcistan ve Kazakistan Bölge Direktörü Sonja DiveDahl'ın "pırlantamız" dediği Radisson Blu Hotel & Spa İstanbul Tuzla 2014 yılının Ocak ayında açıldı.

Tuzla Radisson Blu Hotel-Spa 70 milyon Euro'luk yatırımla hayata geçirildi!

Uluslararası oteller zinciri Carlson Rezidor Hotel Group tarafından Tuzla'da açılan ve İstanbul'un en büyük spa merkezine ev sahipliği yapan Radisson Blu Hotel & Spa İstanbul Tuzla, yaz sezonuna iddialı hazırlanıyor.

Radisson Blu Hotel & Spa İstanbul Tuzla hizmete açıldı!

Dünya çapında 105’i aşkın ülkede aktif olan ve küresel ölçekte çok hızlı bir büyüme gösteren Carlson Rezidor Hotel Group’un Türkiye’deki aktif dokuz otelinden biri olan, İstanbul’un ilk SPA oteli “Radisson Blu Hotel & Spa Istanbul Tuzla" açıldı...

Tuzla Radisson Blu Hotel hizmete açıldı!

Carlson Rezidor Hotel Group, Türkiye'deki aktif dokuzuncu otelini Tuzla'da hizmete açtı. İstanbul'un ilk SPA oteli olma özelliğini taşıyan "Radisson Blu Hotel&Spa Istanbul Tuzla", İstanbul'un yeni şehir oteli olarak konumlandırıldı.

Radisson Blu Hotel & Spa, İstanbul'un ilk Spa oteli oldu!

Carlson Rezidor Hotel Group’un Türkiye’deki aktif dokuz otelinden biri olan, İstanbul’un ilk SPA oteli “Radisson Blu Hotel & Spa Istanbul Tuzla” kentin gürültüsünden uzakta, İstanbul’un tatil tadındaki yeni şehir oteli olarak konumlandı.

Radisson Blu Tuzla'da açıldı!

CARLSON Rezidor Hotel Group'a bağlı Radisson Blu markasının İstanbul'daki ilk SPA oteli Tuzla'da açıldı. Toplam 55 bin metrekarelik arazi üzerine inşaa edilen otelin yatırım ve inşaatını Kolin İnşaat ve Turizm gerçekleştirdi...

Radısson Blu Hotel ve SPA Tuzla şehir oteli açıldı!

Dünya genelinde hızlı bir büyüme içerisinde olan Carlson Rezidor Hotel Group’ a baglı Radisson Blu markasının İstanbul’ da ki ilk SPA oteli OLAN Radısson Blu Hotel ve SPA Tuzla şehir oteli açıldı.

Tuzla Konak Hotel İnşaat Haberi

Tuzla Konak Hotel İnşaat

Tuzla Konak Hotel İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatma Özkaş ve Yalçın Yıldırım tarafından 3 Mayıs'ta 20 bin TL'lik sermaye ile kuruldu. Tuzla Konak Hotel İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler. 


Tuzla Konak Hotel İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Tuzla, Postahane Mahallesi, Manastır Yolu...