27 / 04 / 2024

Tuzla Kulesi yap işlet devret

Tuzla Kulesi yap işlet devret

Tuzla Belediyesi Başkanlığı, Cami Mahallesi'nde yap-işlet-devret modeli ile Tuzla Kulesi projesi yaptıracak. 2 Ekim'de yayınlanan ihale ilanındaki projenin 30 yıllık işletme bedeli 3 milyon 555 bin TL olarak değiştirildi.

Tuzla'da kule inşa ediliyor!

Tuzla Belediyesi, 30 yıl kullanım karşılığında kule yaptırmak üzere harekete geçti. Tuzla'da yaptırılacak olan kule belediyenin Cami Mahallesi'ndeki 2 bin 132 metrekare kullanım alanına sahip olan arsasına inşa edilecek.

Tuzla Kulesi projesi 6.9 milyon TL'ye yaptırılacak!

Tuzla Belediyesi Başkanlığı, Cami Mahallesi'nde yap-işlet-devret modeli ile Tuzla Kulesi projesi yaptıracak. Projenin 30 yıllık toplam işletme bedeli 6 bin 975 bin TL olarak belirlendi.

Tuzla Belediyesi yap işlet modeliyle tesis yaptıracak! İhalesi 17 Ekim'de!

İstanbul İli Tuzla Belediye Başkanlığı, yap-işlet modeli ile spor alanı tesis inşa ettirecek. Söz konusu ihale 17 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Cbn Belgelendirme Ve Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Cbn Belgelendirme Ve Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Cbn Belgelendirme Ve Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Tuzla'da yapıldı.

Efdal Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Efdal Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Efdal Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Tuzla'da yapıldı.

Tuzla Dekorasyon Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuzla Dekorasyon Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Habibe Yaltırak tarafından kuruldu.

Zeytinova Enerji Makine Tarım Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Zeytinova Enerji Makine Tarım Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Zeytinova Enerji Makine Tarım Limited Şirketi'nin merkezi Tuzla'da yapıldı.

Bentaş Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Bentaş Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Bentaş Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Tuzla'da yapıldı.

Welcome Yapı Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Welcome Yapı Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Welcome Yapı Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Tuzla'da yapıldı.

Odeon Taşınmaz Ve Makine Teçhizat Değerleme Danışmanlık Hizmetleri'nin merkez nakli yapıldı!

Odeon Taşınmaz Ve Makine Teçhizat Değerleme Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez naki gerçekleştirildi. Odeon Taşınmaz Ve Makine Teçhizat Değerleme Danışmanlık'ın merkezi Tuzla'da yapıldı. 

Sea Dizayn Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Sea Dizayn Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Sea Dizayn Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Tuzla'da yapıldı.

TOKİ Silivri ve Çatalca kura sonuçları tek tek belli oluyor! TOKİ İstanbul kuralarında son dakika!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından müjdelenen, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve TOKİ ile hayata geçirilen İlk Evim, İlk İşyerim projesinde İstanbul'a yapılması planlanan 50 bin konuttan Tuzla'ya yapılacak 20 bin 920'sinin kuraları çekildi.

TOKİ İstanbul İlk Evim kura çekilişi başlıyor! Tam 50 bin konut sahibini bulacak!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile TOKİ iş birliğiyle hayata geçirilen "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesi kapsamında Tuzla'da yapılacak konutların kuraları yarın çekilecek.

Gürüz Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Gürüz Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Gürüz Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Tuzla'da yapıldı. 

Genç Tuğra Gemi İnşa İnşaat Nakliye Hırdavat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Genç Tuğra Gemi İnşa İnşaat Nakliye Hırdavat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Genç Tuğra Gemi İnşa İnşaat Nakliye Hırdavat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Tuzla'da yapıldı.

Tuzla Kulesi yap işlet devret Haberi

Tuzla Kulesi yap işlet devret

Tuzla Belediyesi Başkanlığı, Cami Mahallesi'nde yap-işlet-devret modeli ile Tuzla Kulesi projesi yaptıracak. 2 Ekim'de yayınlanan ihale ilanındaki projenin 30 yıllık işletme bedeli 3 milyon 555 bin TL olarak değiştirildi.


TUZLA KULESİ PROJESİ ALANININ KULLANIM İZNİ DEVRİ İLE İNŞA EDİLMESİ VE İŞLETİLMESİ İŞİ İHALE İLANININ DÜZELTME İLANI


Tuzla Belediye Başkanlığından:


1 - İHALE KONUSU: İstanbul ili, Tuzla İlçesi, Cami Mahallesinde, mülkiyeti belediyemize ait 7906 parsel sayılı ve 2132,56 m² yüzölçümlü taşınmaza; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 18. Maddesinin (e) ve (j) fıkraları gereğince, 30 (Otuz) yıl süreli işletme hakkı tesisi sureti ile yükleniciden işletme bedeli alınması karşılığında yap-işlet-devret modeli ile 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 51/g maddesine göre pazarlık usulü arttırma sureti ile Tuzla Kulesi yapım işi ihalesidir.

2 - İHALENİN NEREDE, HANGİ TARİH VE...