02 / 05 / 2024

Tuzla kurulacak hal

Tuzla kurulacak hal

Ataşehir’de trafiği olumsuz etkileyen meyve ve sebze hali Tuzla’ya taşınıyor. Aydınlı’da 450 bin metrekarelik araziye kurulacak yeni halin 2018’in sonuna kadar tamamlanması planlanıyor...

12 milyar TL yatırımla Tuzla'ya Biyoteknoloji Vadisi geliyor!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınının ardından biyoteknoloji, genetik ve mikrobiyoloji alanlarındaki çalışmalar ve yenilikler de yer alırken, İstanbul'un Tuzla ilçesine toplam 12 milyar TL'ye Biyoteknoloji Vadisi kurulacak.

Tuzla'da Biyoteknoloji Vadisi kurulacak!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, İstanbul'da gerçekleştirmeyi planladığı proje kapsamında Tuzla'da biyoteknoloji vadisi kurulacağını açıkladı.

Tuzla Aydınlı Sebze ve Meyve Hali için İBB'den onay!

İBB tarafından Türkiye'nin 'en modern hal'i olacağı belirtilen Tuzla Aydınlı Sebze ve Meyve Hali'nin arazisi için plan değişikliği yapıldı. Yapılan değişiklikle projenin önü açıldı.

Konya'ya İspanya modelinde hal kurulacak!

Yaş sebze ve meyve ticaretinde İspanya’nın çok iyi bir model oluşturduğunu vurgulayan KONMESKOM Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Pirinç, Konya'ya İspanya modelinde hal kurulacağını dile getirdi.

Tuzla Belediyesi'nden 2 cami ve 3 cemevi!

Tuzla Belediyesi, 2016 yılında 2 Cami ve 3 Cemevi’nin yapımını sürdürdü. 8 camide bakım ve onarım yapan Tuzla Belediyesi, ibadethanelerin çevre düzenlemeleri, halı ve ıslak zemin temizliklerini düzenli olarak sürdürdü.

Tuzla'da kurulacak hal 2018'de tamamlanacak!

Ataşehir’de trafiği olumsuz etkileyen meyve ve sebze hali Tuzla’ya taşınıyor. Aydınlı’da 450 bin metrekarelik araziye kurulacak yeni halin 2018’in sonuna kadar tamamlanması planlanıyor...

Ataşehir’in 46 yıllık sebze-meyve hali, Tuzla yolcusu!

Ataşehir’in 46 yıllık sebze-meyve hali, Tuzla yolcusu. Tuzla Aydınlı’da 450 bin metrekarelik alana kurulacak yeni hal 2018 yılı sonunda hizmete alınacak.

Tuzla'da Güvenli Yapılar Merkezi kurulacak!

Şelale Eğitim Parkı, güvenli yapılaşma için de eğitim merkezi olacak. Tuzla Belediyesi ile Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayiciler Derneği (İMSAD) işbirliğinde Güvenli Yapılar Eğitim Merkezi Kurulmasına dair protokol imza altına alındı.

Tuzla Belediyesi'nden Doğanyurt’a halı saha!

Tuzla Belediyesi tarafından Kastamonu’nun Doğanyurt ilçesinde yaptırılan halı saha, törenle hizmete açıldı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, belediyeciliği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan öğrendiklerini söyledi.

Türkiye’nin en büyük fuar merkezi Tuzla'da kurulacak!

Unakıtanların iki şirketi A.B Gıda ve Telemobil, Türkiye’nin en büyük fuar merkezini Tuzla’da kurmaya hazırlanıyor. Unakıtanlar araziyi özelleştirmeden aldı. Yatırımın başlaması için ise Başbakan’ın onay vermesi gerekiyor

Las Vegas'a Türk ticaret merkezi kurulacak!

Las Vegas'a Türk mobilya, mermer, ev tekstili, halı ve seramik ürünlerin sergileneceği ticaret merkezi kurulacak...

İstanbul Tuzla'ya kurulacak Yenişehir’in detayları belli oldu!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 2023 vizyonu projeleri arasında yer alan "İstanbul'a 2 yeni şehir"den biri, Tuzla'da start alıyor.

Yenişehir projesi 2 milyon metrekarelik alan üzerinde kurulacak!

Yenişehir, Tuzla Orhanlı’da 2 milyon metrekarelik alanda kurulacak. Yenişehir’de ofis, otel, apart otel, kongre merkezi, home-ofis, hastane, okul, üniversite, dini tesis, avm, mağaza, dükkan, seyir kuleleri, eğlence alanları ve sosyal tesisler bulunacak

Tuzla kurulacak hal Haberi

Tuzla kurulacak hal

Ataşehir’de trafiği olumsuz etkileyen meyve ve sebze hali Tuzla’ya taşınıyor. Aydınlı’da 450 bin metrekarelik araziye kurulacak yeni halin 2018’in sonuna kadar tamamlanması planlanıyor...


İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 1970 yılından beri Anadolu Yakası’nda hizmet veren, Ataşehir Meyve Sebze Halini Tuzla’ya taşıyacak. Ataşehir’de 90 bin metrekarelik alanda hizmet veren halin yarattığı trafik sorununun yanı sıra sosyal alanlarının kısıtlı olması, paketleme ve kasa yıkama tesislerinin de eksikliği nedeniyle taşınmasına karar verilmesinin ardından yeni hal projesinin ihalesini Arima Mimarlik kazandı. 


Aydınlı Mahallesi’ne yapılacak yeni halin 450 bin metrekarelik araziye kurulması planlanırken içerisinde 240 adet dükkan, satış birimleri, giriş kontrol noktaları, gıda kontrol binası, kasa yıkama tesisi, paketleme tesisi, atık depolama alanları, idari bina, otoparklar, itfaiye istasyonu, temizlik birimi, otel, cami, kafeler, büfeler, restoran, sağlık ocağı,...