29 / 04 / 2024

tuzla marina nerede

tuzla marina nerede

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın vizyon projesi Tuzla Marina, alışveriş üniteleri, tema parkı ve 750 tekne kapasitesine sahip dünyada örneği olmayan marinasıyla kapılarını dünyaya açtı.

Tuzla Marina 19 Mayıs'ta hizmete açılacak!

İstanbul'un önemli yatırımlarından, deniz üzerine kurulu bulunan ve 350 milyon dolara mal olan ve Avrupa'nın en büyük üçüncü Roller Coaster'ı ve nostaljik trenin yer aldığı Tuzla Marina 19 Mayıs'ta hizmete açılacak.

Tuzla Marina ne zaman açılıyor?

İstanbul'un önemli yatırımlarından, deniz üzerine kurulu bulunan ve 350 milyon dolara mal olan Tuzla Marina, 19 Mayıs'ta hizmete açılacak..

Tuzla Marina açılışa hazırlanıyor!

Tuzla Belediyesi, 2014 yılında çok sayıda projesini hayata geçirerek dolu dolu bir yıl yaşadı. Vizyon projeleri arasında yer alan Tuzla Marina da 2015 yılında hizmete açılacak..

Tuzla Marina kapılarını açmak için hazırlanıyor!

Tuzla Marina kapılarını açmak için hazırlanıyor. Tuzla Marina, Mart 2015'te hizmete açılacak. Türkiye'nin yat kapasitesi bakımından en büyük 3. marinası olan Tuzla Marina'da 2.000 Tuzlalı istihdam edilecek.

Tuzla Marina'nın inşaat çalışmaları sona erdi!

Dev marinada geri sayım başladı İstanbul Tuzla'da arsa ve konut değerlerini şimdiden artıran, 2015 Mayıs ayında açıldığında ciddi istihdam sağlayacak Tuzla Marina'nın inşaatında sona gelindi...

Tuzla Marina'nın inşaatında sona gelindi!

Tuzla'da arsa ve konut değerlerini şimdiden artıran, 2015 Mayıs ayında açıldığında ciddi istihdam sağlayacak Tuzla Marina'nın inşaatında sona gelindi. İnşaatı inceleyen Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, projenin yüzde 80'inin tamamlandığını söyledi.

Tuzla Marina 2 bin kişiye iş imkanı sağlayacak!

Türkiye'nin yat kapasitesi bakımından en büyük 3. marinası olan Tuzla Marina, Mart 2015'te açılıyor. Marinada 2 bin kişi çalışacak. Tuzla Marina, Türkiye'nin yat kapasitesi bakımından en büyük 3. marinası olacak...

Tuzla Marina Mart 2015'te açılıyor!

Türkiye'nin yat kapasitesi bakımından en büyük 3. marinası olan Tuzla Marina, Mart 2015'te açılıyor. Marinada 2 bin kişi çalışacak. Tuzla Marina'daki istihdam ve kariyer imkânından Tuzla'da oturanlar yararlanacak..

Tuzla Marina yatırımcıların gözdesi oldu!

Tuzla son yıllarda gelişimiyle hem İstanbulluların hem de yatırımcıların göz bebeği olmaya başladı. Önceleri balık ve köfte yemek isteyenlerin geldiği sayfiye yeri son yıllarda birbirinden farklı projelerle göz olduruyor.

Türkiye'nin en büyük 3'üncü marinası Tuzla'ya yapılıyor!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, 185 bin metrekareye yayılan marinada 840 yat parkı ve 200 kapasiteli balıkçı barınağının yanında alışveriş alanlarından restoranlara ve eğlence parklarına kadar bir çok farklı bölümün yer alacağını söyledi.

Tuzla Marina 3 bin kişiye istihdam sağlayacak!

Türkiye 'nin yat kapasitesi bakımından en büyük üçüncü marinası Tuzla Marina 'da yapılıyor. Tuzla Marina'da AVM, tema park ve otel konsepti aynı çatı altında sunalaca

Tuzla Marina Mart 2015'te açılıyor!

Türkiye’nin yat kapasitesi bakımından en büyük 3. marinası olan Anadolu Yakası Tuzla Marina Mart 2015'te açılıyor. Marinada AVM, tema park ve otel de ter alacak.

Tuzla'ya Venedik modeli marina geliyor!

Su kanalları ve denize yapılacak adacıklarla Venedik modelinin uygulanacağı marina, yeşil alanları ve spor sahalarıyla bölgeyi hareketlendirecek. Tuzla'da turizm ve istihdam alanı yaratacak projenin 2015'te hizmete girmesi planlanıyor...

Silivri WAW Marina yüzde 50 peşin 12 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

WAW Holding tarafından Silivri’de yükselecek olan WAW Marina yüzde 50 peşin 12 ay vade fırsatıyla satışta. WAW Marina nerede? WAW Marina'da hangi tip konutlar yer alıyor? İşte ayrıntılar...

TOKİ Tuzla projesi nerede inşa edilecek? TOKİ Tuzla projesi 2022! 

‘İlk Evim ve İlk İşyerim’ ismi ile hayata geçecek olan TOKİ 2022 Sosyal Konut Projesi ile ilgili tüm detaylar açıklandı. Peki TOKİ Tuzla projesi nerede inşa edilecek? TOKİ Tuzla projesi 2022! 

Mirador Tuzla projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Planlı Projeler Yapı imzası ile hayata geçirilen Mirador Tuzla projesinin tüm detayları belli oldu. Peki Mirador Tuzla projesi nerede inşa edilecek? Mirador Tuzla projesi konut fiyatları ne kadar? İşte Mirador Tuzla projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Mirador Tuzla nerede? Mirador Tuzla fiyat listesi!

Mirador Tuzla nerede sorusunun yanıtı ve Mirador Tuzla fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Mercan Tuzla Vesen Yalıları nerede? Vesen Yalıları fiyat listesi!

Mercan Tuzla Vesen Yalıları nerede sorusunun yanıtı ve Vesen Yalıları fiyat listesi haberimizde yer alıyor.

Assan Gayrimenkul Tuzla projesi nerede? Assan Gayrimenkul Tuzla projesi fiyat listesi!

Assan Gayrimenkul Tuzla projesi nerede sorusunun yanıtı ve fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Assan Gayrimenkul Tuzla projesi ile ilgili detaylar...

Hava Kent Tuzla Aydınlı nerede? Havakent Tuzla lokasyon bilgisi!

Hava Kent Tuzla Aydınlı nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Proje kapsamında 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler bulunuyor.

KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler nerede?

KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

KİPTAŞ Tuzla Aydınlı nerede?

KİPTAŞ Tuzla Aydınlı nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte KİPTAŞ Tuzla Aydınlı nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Townia Tuzla Evleri nerede?

Townia Tuzla Evleri nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Townia Tuzla Evleri nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

İSTİM Tuzla nerede? Konum bilgisi!

İSTİM Tuzla nerede? Konum bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte İSTİM Tuzla nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Deprem ve koronavirüs riski, rotalarını teknede yaşama çevirdi!

Deniz ve doğa tutkunu Önem ve Serhan Oğuz çifti, deprem ve koronavirüs riski sebebiyle yaşamlarının büyük bir bölümünü, Tuzla Marina'ya demirledikleri teknelerinde sürdürüyor.

Siltaş Marina nerede?

Siltaş Yapı imzası ile Pendik'te yükselen, özel mimarisi sayesinde tüm dairelerin deniz manzarasına hakim olduğu Siltaş Marina'da metrekare fiyatları 7 bin 500 TL'den başlıyor..

tuzla marina nerede Haberi

tuzla marina nerede


Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın vizyon projesi Tuzla Marina, alışveriş üniteleri, tema parkı ve 750 tekne kapasitesine sahip dünyada örneği olmayan marinasıyla kapılarını dünyaya açtı.

Türkiye’nin en büyük ve vizyon projelerinden biri olarak inşa edilen Tuzla Marina, İstanbul’un fethinin 562. yıldönümünde hizmet vermeye başladı.  Tuzla Marina, denizin üzerinde konumlanan adacıklarda 154 üniteli alışveriş merkezi, dünyanın en hızlı roller coaster´larından ikisine sahip tema parkı ve 750 tekne kapasitesine sahip marinasıyla eğlence, deniz, alışveriş ve sosyal yaşamı bir arada sunuyor. Dünyaca ünlü markaların Alışveriş Adasında Outlet konseptiyle bir araya geldiği Viaport Marina, şık kafe ve restoranlarıyla sosyal yaşamın da stilini değiştiriyor. Dünyanın en özel mimarisine sahip Tuzla Marina, dünya markalarına ev sahipliği yapıyor. 


Funda Arar ve Kubat Tuzla Marina'da

Tuzla Marina, Tuzla Belediyesi'nin...