03 / 05 / 2024

Tuzla Modern projesi teslimleri ne zaman

Tuzla Modern projesi teslimleri ne zaman

İstanbul Anadolu yakası Tuzla bölgesinde hayata geçirilen Tuzla Modern projesi, Taha İnşaat ve Mekat İnşaat ortaklığı tarafından inşa ediliyor. Tuzla Modern Residence projesinde satışlar devam ediyor.

Antalya Terra Modern yüzde 70 peşin 6 ay vade avantajıyla satışa çıktı! Yeni proje!

Terra Modern projesi, Pınarlar Grup imzasıyla Antalya'da yapılaşmanın yeni başladığı, Çankaya İlçesi, Kütükçü bölgesinde inşa ediliyor. Antalya Terra Modern projesi yüzde 70 peşin 6 ay vade avantajıyla satışa çıktı. İşte detaylar...

TOKİ'den Tuzla'ya 577 konutluk yeni proje geliyor! Büyük gün yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Tuzla projesi yarın ihaleye çıkacak. İşte TOKİ Tuzla 2023 projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ İstanbul Tuzla projesi için yeni tarih resmen belli oldu! 577 konutluk bu yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ İstanbul Tuzla projesi için yeni tarih resmen belli oldu. İşte TOKİ Tuzla 2023 projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Tuzla 2023 projesi için beklenen tarih resmen geldi! Tam tamına 622 konutluk bu yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Tuzla 2023 projesi için beklenen tarih resmen geldi... Tam tamına 622 konutluk bu yeni projeyi sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Tuzla 2023 projesi detayları...

TOKİ İstanbul Tuzla 2023 projesi için beklenen tarih resmen geldi! 622 yeni konutu sakın kaçırmayın!

TOKİ İstanbul Tuzla 2023 projesi için beklenen tarih resmen geldi... 622 yeni konutu sakın kaçırmayın...

TOKİ İstanbul Tuzla 2023 projesi için yeni tarih belli oldu! 381 yeni konutu kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İstanbul Tuzla 2023 projesi için yeni tarih belli oldu. Orhanlı Mahallesi'nde inşa edilecek olan 381 yeni konutu kaçırmayın...

İş GYO Tuzla konut projesinde son dakika gelişmesi! Süreç hızlandı! 

İş GYO Yönetim Kurulu tarafından bir kararla ertelenen Tuzla Konut Projesi kapsamında, yatırım süreçlerinin sürdürülmesine karar verildi.

Ekrem İmamoğlu'na Kaynarca-Pendik-Tuzla Metrosu için borçlanma yetkisi verildi!

İBB’nin “Kaynarca-Pendik-Tuzla Metro Projesi” için 158 milyon avro dış borç alabilmesi için İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na oybirliği ile yetki verildi. 

KİPTAŞ Pendik Projesi geliyor!

Geçtiğimiz ay Tuzla Meydan Projesi'ni hayata geçiren KİPTAŞ yeni projesi için düğmeye bastı. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, yakın zamanda Pendik'te yeni projenin hayata geçeceğini dile getirdi.

Sinpaş GYO, Bursa Modern'deki 6 gayrimenkulü 28 milyon TL'ye sattı!

Sinpaş GYO, Bursa Modern Projesi'nde yer alan 6 adet gayrimenkulü Arı Finansal Kiralama A.Ş.'ye KDV ve vade farkı hariç 28 milyon TL'ye sattı. 

Ataşehir Modern nerede? Konum bilgisi!

Ataşehir Modern nerede inşa ediliyor sorusunun yanıtı ve Ataşehir Modern konum bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Ataşehir Modern projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

Ataşehir Modern Projesi'nden 1.3 milyar TL hasılat bekleniyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanı Muhiddin Gülal, Ataşehir'de hayata geçen Ataşehir Modern Projesi'nden 1,2-1,3 milyar TL hasılat beklendiğini dile getirdi. 

Ataşehir Modern inşaatında son durum ne?

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanı Muhiddin Gülal, inşaatı devam eden Ataşehir Modern projesi hakkında bilgi verdi. 

Tuzla Modern projesi teslimleri ne zaman Haberi

Tuzla Modern projesi teslimleri ne zaman

Konutların; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Tuzla Modern projesi, 13 bin 500 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. 


Fiyatların metrekare bazında 3 bin 300 TL'den başlangıç gösterdiği Tuzla Modern Evleri,  Taha İnşaat ve Mekat İnşaat ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. Proje, 182 adet daireden oluşuyor. 


Satışlara devam edilen Tuzla Modern projesi kapsamında konut sahibi olmak isteyenler yüzde 25 tutarında peşinat ödüyor. Kalan tutarın ödemesi banka kredisi ile gerçekleşiyor. 



Teslimlerin Eylül 2014 tarihinde gerçekleşmesi öngörülen Tuzla Modern Residence 3 blok halinde yükseliyor. Projede; bisiklet parkı, çocuk oyun alanları, spor alanları, yürüyüş yolları, süs havuzları gibi sosyal imkanlar mevcut. 


Dairelerin alanlarının 83 metrekare ile 206 metrekare arasında değişiklik gösterdiği Tuzla Modern projesi,...