29 / 04 / 2024

tuzla modern telefon numarası

tuzla modern telefon numarası

Modern Tuzla Evleri kapsamında yer alan dairelerin 2014 senesi içinde teslim edilmesi planlanıyor. Modern Tuzla Evleri projesindeki konutlar 2014 yılının Mayıs ayında sahiplerine teslim edilecek

Tuzla Modern Evleri!

Tuzla Modern Evleri kapsamında yer alan konut tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve de 4 oda 1 salon şeklinde müşterilere sunuluyor

Tuzla Modern Projesi! 2014 Mayıs'ta teslim!

Tuzla Modern Projesi kapsamında yer alan daire tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve de 4 oda 1 salon şeklinde müşterilere sunuluyor

Tuzla Modern ödeme koşulları! 240 bin liradan!

Tuzla Modern ödeme koşulları kapsamında banka kredisi ile taksitli ödemeler yapılıyor. Mayıs 2014'te teslim edilecek olan Tuzla Modern Evleri'nde daire fiyatları 240 bin liradan başlangıç gösteriliyor...

Tuzla Modern ev fiyatları!

Tuzla Modern ev fiyatları 240 bin liradan başlangıç gösteriyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon dubleksler yer alıyor

Tuzla Modern projesi!

Tuzla Modern projesi 240 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Banka kredili ödemelerin yapıldığı Tuzla Modern projesinde konutlar 2014 yılının Mayıs ayında sahiplerine teslim ediliyor...

Tuzla Modern fiyat listesi!

Tuzla Modern fiyat listesi kapsamında konutların satışları 240 bin liradan başlayan fiyatlarla gerçekleştiriliyor. Tuzla Modern Park projesinde konut teslimleri 2014 yılının Mayıs ayında yapılıyor...

Tuzla Modern nerede?

Tuzla Modern nerede sorusunun yanıtı olarak adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Tuzla Modern Park kapsamında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dubleksler bulunuyor

İSTİM Tuzla projesinde teslimler başlıyor!

Yatırımcı ve işletmecisine kazanç vadeden Türkiye’nin en modern sanayi ve ticaret merkezleri arasında yer alan İSTİM Tuzla projesinde teslimler başlıyor.

Tuzla Aydınlı Sebze ve Meyve Hali için İBB'den onay!

İBB tarafından Türkiye'nin 'en modern hal'i olacağı belirtilen Tuzla Aydınlı Sebze ve Meyve Hali'nin arazisi için plan değişikliği yapıldı. Yapılan değişiklikle projenin önü açıldı.

İzmir Ataşehir Modern telefon!

İzmir Ataşehir Modern telefon numarası haberimizde bulunuyor. Ataşehir Kent Hastanesi'nin yakınında yükselecek proje İzmir'de yer alacak.

Ataşehir Modern telefon!

Ataşehir Modern telefon numarası haberimizde yer alıyor. Ataşehir Modern projesinde 43 katlı Flex Kule, 35 katlı Balance Kule ve 25 katlı Grand Kule bulunuyor. 

Tuzla İçmeler tesis yatırımlarıyla büyülüyor!

Tuzla İçmeler'de gerçekleşen yatırımlar ilçeye yeni kimlik kazandırdı. Tuzla bölgesinin potansiyeli yeni modern tesislerle büyüyor.

Tuzla'daki parklar modern görünüme kavuşuyor!

Tuzla Belediyesi, toplumsal yaşam alanlarında Tuzlalılar’ın yeşille bütünleşmesini sağlamak ve vatandaşlara doğanın güzelliklerini yansıtacak mekanlar sunmak amacıyla çalışmalarına devam ediyor.

Tuzla İçmeler'e 60 milyon TL'lik modern termal tesis!

Evliya Çelebi'nin Seyahatnamesi'nde anlattığı, Fatih Sultan Mehmet'ten Atatürk'e kadar birçok devlet adamının şifa bulduğu tarihi Tuzla İçmeleri, 60 milyon TL'lik yatırımla modern bir tesise kavuştu.

İva Modern Ümraniye telefon numarası!

İva Modern projesi İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de Yeni Finans Merkezi’ne sadece yürüme mesafesinde konumlandırılıyor. Projede teslimler 2018'in sonunda yapılacak...

Tuzla İçmeler Meydanı yenilendi!

Tuzla Belediyesi, İçmeler Mahallesi’nde Mustafa Kuru Parkı’nın aktif kullanım alanını büyüttü, yeşil alanlar, çocuk oyun grubu, kuru havuz, tarihi ve modern yapı donanımları ile düzenleyerek Tuzla halkının hizmetine kazandırdı.

Kriya Time Tuzla'da 252 bin 500 TL'ye 2+1!

''Tuzla’da sizin ve aileniz için mutluluk zamanı'' konsepti ile hazırlanan ve bölgedeki en kaliteli ve en modern mimariye sahip olacak olan proje, bahçe katı dahil 6katlı, 7 bloktan oluşuyor.

Kriya Time Tuzla'da 5 bin TL peşinatla ev alma zamanı!

''Tuzla’da sizin ve aileniz için mutluluk zamanı'' konsepti ile hazırlanan ve bölgedeki en kaliteli ve en modern mimariye sahip olacak olan proje, bahçe katı dahil 6katlı, 7 bloktan oluşuyor.

Evgör Mobilya, Tuzla’da yeni konsept mağazasını açtı!

Türk ev mobilyası sektöründe faaliyet gösteren Evgör, yeni konsept mağazasını İstanbul Tuzla’da hizmete açtı. Modern, avangart ve klasik tarzdaki tasarımların ayrı bölümler halinde sergilendiği yedi katlı showroom, kaliteyi erişilebilir fiyata sunmayı hed

DKY Lokum Evler satış ofisi telefon!

İstanbul İl'i, Tuzla Aydınlı'da yükselen projede 1+1'lerin alanlarının 64.91 metrekareden başlıyor. DKY Lokum Evler satış ofisi telefon numarası 0 216 420 0 556 olarak belirlendi.

tuzla modern telefon numarası Haberi

tuzla modern telefon numarası

Modern Tuzla Evleri projesi, Taha İnşaat ve de Mekay İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Proje; Anadolu Yakası'nda Tuzla'da yükseliyor. 


Modern Tuzla Evleri kapsamında toplam 13 bin 500 metrekarelik arsa alanı bulunuyor. Modern Tuzla Evleri'ndeki daire sayısı ise 182.


Modern Tuzla Evleri satılık daire tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan meydana geliyor. 


Modern Tuzla Evleri kapsamında yer alan konut tiplerinin alanları 82 metrekare ile 206 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 


Modern Tuzla Evleri ödeme planı kapsamında vadeli ödeme seçenekleri sunuluyor. Modern Tuzla Evleri teslimleri 2014 senesi içinde Mayıs ayında yapılacak. 


Modern Tuzla Evleri adres : Evliya Çelevi Mah. Şinasi Dural Cad. No:77 Tuzla - İstanbul


Modern Tuzla Evleri iletişim

Tel : 0216 446 94 94 

Web :