29 / 04 / 2024

Tuzla Modern ödeme koşulları! 240 bin liradan!

Tuzla Modern ödeme koşulları! 240 bin liradan!

Firma: Taha İnşaat ve Mekay İnşaat İş Ortaklığı

Proje: Tuzla Modern

Tuzla Modern ödeme koşulları kapsamında banka kredisi ile taksitli ödemeler yapılıyor. Mayıs 2014'te teslim edilecek olan Tuzla Modern Evleri'nde daire fiyatları 240 bin liradan başlangıç gösteriliyor...




İstanbul'un Anadolu yakasında Tuzla ilçesinde inşa ediliyor olan  Tuzla Modern  Evleri projesi Taha İnşaat ve Mekay İnşaat ortaklığıyla yükseliyor. Tuzla Modern ödeme koşulları bilgisinden önce projeden bahsedelim.


Tuzla Modern Evleri projesi 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dubleks konut seçenekleri sunuluyor. Tuzla Modern Evleri projesinin ikinci aşamasında spor kompleksi ve alışveriş merkezi inşa edilecek. 


Tuzla Modern Evleri projesinde konutların fiyatları 240 bin liradan başlayarak değişiyor. Tuzla Modern Evleri projesinin satış ofisi ile 0216 446 94 94 numaralı telefonu arayarak irtibata geçebilirsiniz.



Tuzla Modern ödeme koşulları!


Tuzla Modern ödeme koşulları kapsamında banka kredisi ile taksitli olarak ya da firma bünyesinde vade farkı olmadan ödemeler yapılıyor. Tuzla Modern Evleri projesi 13 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.


Tuzla Modern Evleri projesinde dairelerin büyüklükleri 82 metrekare ile 206 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Tuzla Modern Evleri projesinde konut teslimlerinin Mayıs 2014 yılında yapılması planlanıyor.


182 adet konuttan meydana gelen Tuzla Modern Evleri projesi içerisinde sauna, buhar odası, cafe, restoran, dinlenme alanları, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, yüzme havuzu, fitness center gibi sosyal donatılar bulunuyor.



Tuzla Modern nerede?

Tuzla Modern adres : Evliya Çelevi Mah. Şinasi Dural Cad. No:77 Tuzla - İstanbul



Tuzla Modern iletişim bilgileri

Tel : 0216 446 94 94 

Web : http://tuzlamodern.com/


projeye sor



Geri Dön