27 / 04 / 2024

Tuzla Şehitler Caddesi D100 karayolu kavşak projesi indir

Tuzla Şehitler Caddesi D100 karayolu kavşak projesi indir

Tuzla Şehitler Caddesi Sahil Yolu D100 Karayolu Arası Yol Kavşak projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı. İşte o planlar...

Tuzla Aydınlı 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Tuzla ilçesi, Aydınlı Mahallesi, Çamlıbelde Yolu Caddesi ve Çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli 13 Ocak 2023 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

Tuzla'da 6.4 milyon TL'ye satılık akaryakıt ve servis istasyonu!

Tuzla Belediye Başkanlığı; Aydınlı Mahallesi, Aydınlı Yolu Caddesi üzerinde yer alan akaryakıt ve servis istasyonu vasıflı gayrimenkul 6 milyon 458 bin 13 TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Tuzla Belediyesi'nden 7.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Tuzla Belediye Başkanlığı, Aydınlı Mahallesi Aydınlı Yolu Caddesi üzerinde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 7 milyon 347 bin TL olarak belirlendi. 

Tuzla park alanı tesisi ihalesi 25 Eylül'de!

Tuzla Belediyesi, Aydınlı Mahallesi Gürpınar Caddesi'ndeki park alanında park alanı tesisi inşa edilmesi ve işletilmesi işi ihale ediyor...

Tuzla Belediyesi'nden 50.2 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Tuzla Belediyesi, Orhanlı Mahallesi Aşık Veysel Caddesi'ndeki 5 arsayı ihale ile satışa sunuyor. İhale 10 Nisan'da yapılacak..

Tuzla Belediyesi'nden Yeşildere Caddesi'ne park!

Tuzla Belediyesi, Tuzla Aydıntepe Mahallesi Yeşildere Caddesi üzerinde park alanı tesisi inşa edilmesi ve işletilmesi ihalesi düzenliyor..

Konak Tramvayı Gazi Bulvarı çalışmaları 18 Eylül'de tamamlanacak!

Konak Tramvayı'nın imalat çalışmaları kapsamında bir kritik eşik daha aşılıyor. Şehitler Caddesi güzergahında yer alan Meles deresi üzerindeki karayolu köprüsünün inşaatı tamamlanıyor.

Tuzla Evimkent park alanında park inşa edilmesi ihalesi 29 Haziran'da!

Tuzla Belediyesi, Hatboyu Caddesi Üzerindeki Evimkent Park Alanında park inşa edilmesi ve işletilmesi işi ihale ediyor..

Tuzla'da 14.4 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Tuzla Belediye Başkanlığı, Orta Mahallesi Üniversite Caddesi'nde bulunan gayrimenkulü satışa çıkardı. İmar durumu akaryakıt ve LPG istasyon alanı olarak belirlenen gayrimenkulün satış bedeli 14 milyon 462 bin 176 TL olarak belirlendi.

İzmir Konak'taki Meles Köprüsü yıkıldı!

İzmir Konak tramvayı inşaatı kapsamında Alsancak Şehitler Caddesi'ndeki Meles Köprüsü yıkıldı. İZSU'dan yapılan açıklamaya göre yeni köprü tramvay ve taşıt trafiğini taşıyabilecek güvenlikte inşaa edilecek.

Tuzla'da 2 cadde arasındaki ulaşım sorunu çözüldü!

Tuzla Hürriyet Caddesi ile 19 Mayıs Caddesi arasında kalan dükkanlar ve daire kamulaştırıldı. Tuzla Belediyesi, bu binaları yıkarak 2 cadde arasındaki ulaşım sorununu kalıcı olarak ortadan kaldırdı.

Konak tramvayının çalışmaları hızlandı!

Konak ve Karşıyaka tramvaylarının yapım çalışmalarında da vites yükseltecek. Konak hattında Şehitler Caddesi'ndeki hat imalatları 20 Haziran Pazartesi gününden itibaren başlayacak.

Cevahir İnvestments Emlak Turizm Otomotiv İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cevahir İnvestments Emlak Turizm Otomotiv İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mohammad Alrawass tarafından 100 bin TL sermaye ile 17 Mayıs'ta Esenyurt, Cumhuriyet Mahallesi, Şehitler Caddesi'nde kuruldu.

Tuzla Şehitler Caddesi D100 karayolu kavşak projesi indir Haberi

Tuzla Şehitler Caddesi D100 karayolu kavşak projesi indir

Tuzla İlçesi, Şehitler Caddesi Sahil Yolu D100 Karayolu Arası Yol Kavşak projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 1 Nisan 2014 Salı günü askıya çıkarıldı. 


İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 27815 dosya numaralı imar plan tadilatını 10 Mart 2014'te onayladı.


Tuzla Şehitler Caddesi kavşak projesi imar plan tadilatı, 1 Mayıs 2014 Perşembe günü askıdan indirilecek.



Plan notları:


1- Uygulama Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nca onanacak olan uygulama projesine göre yapılacaktır.


2- Jeolojik ve jeoteknik etüt raporları doğrultusunda uygulama yapılacaktır.


3- Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nca onanacak olan uygulama projesi aşamasında yol güzergahlarına ilişkin ilgili kamu kurum görüşleri alınacaktır.


4- Açıklanmayan hususlarda mer'i 1/1000 ölçekli uygulama imar plan hükümleri geçerlidir.


Tuzla Şehitler Caddesi kavşak projesi 1/5000 ölçekli imar planı için