18 / 05 / 2024

tuzla Şifa AVM ne zaman açılacak

tuzla Şifa AVM ne zaman açılacak

2013 yılının Eylül ayında yapımına başlanan ve Tuzla'da inşa edilen Şifa AVM, belirtilen açılış tarihinden önce hizmete girmeyi hedefliyor. Alışveriş merkezinde yüzde 80 oranında inşaat çalışmaları tamamlandı.

Tuzla'da 168 bin metrekarelik askeri alan için yeni imar planı hazırlandı! Yeni konutlar inşa edilebilecek!

Tuzla’da 168 bin metrekarelik askeri alanı; AVM, konut, otel imarına açan planların yürütmesi mahkemece durdurulunca yeni plan devreye alındı. İşte ayrıntılar...

Tuzla İçmeler’deki askeri alanın plan değişikliğine itirazlar kabul edildi!

Tuzla ilçesi İçmeler Mahallesi'nde imara açılan 168 bin metrekare büyüklüğündeki askeri alanın planları, itirazlar üzerine yeniden değiştirildi. AVM, otel ve konut imarına açılan askeri alana itirazlardan sonra “park” ve “devlet ormanı” fonksiyonları ilave edildi. 

Tuzla'da 168 bin metrekarelik alan imara açıldı!

Tuzla İçmeler’de yaklaşık 168 bin metrekare büyüklüğündeki askeri alan imara açıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yeni konut alanı ilan edilen askeri alanda; AVM, otel ve konutlar inşa edilecek. 

Tuzla 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıktı! 

Tuzla ilçesi 30.04.2005 onaylı Aydıntepe, İçmeler, Şifa, Mimarsinan ve çevresi Nazım İmar Planında H:Serbest Plan notu tadilatına ilişkin 1/5000 ölçekli 24.11.2020 tasdik tarihli Nazım İmar Planı değişikliği askıya çıktı.

İş GYO Kanyon AVM kiracılarına yüzde 50 kira indirimi yapacak!

İş GYO portföyünde yer alan Kule Çarşı, Mallmarine ve Tuzla Meydan Çarşı'nın 1 Haziran 2020 tarihi itibarıyla tam kapasite ile faaliyete geçmesine, Kanyon AVM ve bahsi geçen çarşı ve ticari alanlarda işletmelerini açan kiracılara yüzde 50 oranında kira indirimi yapılması kararlaştırıldı.

Tuzla Mimar Sinan ile Şifa mahallelerine ilişkin imar planı tadilatı askıda!

Tuzla İlçesi, Mimar Sinan - Şifa Mahallelerine ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Tuzla Şifa Mahallesi plan tadilatı askıda!

Tuzla İlçesi, Şifa Mahallesi, 676 parselin bir kısmı ve bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı...

Tuzla'da 5.2 milyon TL'ye satılık dükkan!

İstanbul İli Tuzla İlçesi Şifa Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 5 milyon 200 bin TL'ye icradan satılıyor. 

Tuzla Şifa Park Alışveriş Merkezi açıldı!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın vizyon projeleri arasında yer alan Şifa Park Alışveriş Merkezi açıldı.

Tuzla İçmeler'e 60 milyon TL'lik modern termal tesis!

Evliya Çelebi'nin Seyahatnamesi'nde anlattığı, Fatih Sultan Mehmet'ten Atatürk'e kadar birçok devlet adamının şifa bulduğu tarihi Tuzla İçmeleri, 60 milyon TL'lik yatırımla modern bir tesise kavuştu.

Yeşil GYO Elexia Tuzla ödemeleri!

17 bin metrekare alanda üzerinde Yeşil GYO Elexia Tuzla projesi konut, otel, AVM, ofis ve Thermal Spa alanlarından meydana geliyor. Yeşil GYO Elexia Tuzla ödemeleri...

Elexia Tuzla İçmeler fiyat!

Elexia Tuzla İçmeler fiyat listesi 295 bin TL'den başlayarak değişiyor. Elexia Tuzla'da konut, AVM, ofis, otel ve Thermal SPA alanları yer alıyor...

Tuzla AVM değerleme raporu yayınlandı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Tuzla Karma Projesi (Tuzla AVM) değerleme raporunu bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

tuzla Şifa AVM ne zaman açılacak Haberi

tuzla Şifa AVM ne zaman açılacak

Tuzla'da Şifa Mahallesi'nde hayata geçirilen Şifa AVM'de sona gelindi. Mülkiyeti Tuzla Belediyesi'ne ait olan 8364 ada 1 parsel üzerine yapılan Şifa AVM'de inşaat çalışmaları yüzde 80 oranında tamamlandı. 


2013 Eylül ayında yapımına başlanan Şifa AVM'de 20 ay içinde hizmete açılması taahhüt edilmişti. 7 katlı tasarlanan Şifa AVM hakkında Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Şadi Yazıcı konuştu. 


Tuzla Belediyesi'nden yapılan açıklama:


Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın Şifa ve Mimarsinan Mahallesi’nde sosyal ihtiyaçları karşılamak için yapımını başlattığı ŞİFA AVM, açılışa gün sayıyor.

Tuzla Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen ŞİFA AVM inşaatı yüzde 80 oranında tamamlandı. Şifa AVM, söz verilen süreden önce tamamlanma aşamasına geldi. Kaba inşaatının yanı sıra teknik işlemleri de tamamlanma aşamasına gelen Şifa AVM’de seramik zemin döşemesi ve dış cephede montaj çalışması devam...