04 / 05 / 2024

tuzla su parkı

tuzla su parkı

Via Properties’in inşa edeceği karma projede, denizin üstünde özel bir mimariye sahip adacıklardan oluşan avm, lüks konsepte sahip 5 yıldızlı bir otel, 850 yat kapasitesine sahip marina ve ‘su dünyası’ eğlence parkı bulunacak.

Fua Deniz Park resmen başlıyor! Emlak Konut GYO'dan Tuzla'ya 460 konutluk yeni proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Tuzla'da inşa edeceği Fua Deniz Park projesi resmen başlıyor. Tuzla Fua Deniz Park'ta 460 konut ve 40 dükkan yer alacak.

Park Orman Tuzla'da teslimler Haziran 2024'te! 

Park Orman Tuzla projesinde konut satışları devam ediyor. Projede 5+1'den 9+1'e kadar değişen villalar yer alıyor. Peki Park Orman'da villa fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

Park Mozaik Su'da teslimler başladı! Ankara’nın yeşil dostu Leed Gold Sertifika’lı ilk konut projesi!

Park Mozaik Su'da teslimler başladı! Tepe ve Mesa güvencesi ile hayata geçirilen proje başkent Ankara’nın yeşil dostu Leed Gold Sertifika’lı ilk konut projesi olma özelliğine sahip...

Oasys Su Parkı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oasys Su Parkı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Emre Başkurt ve Serghei Arabadjı ortaklığında kuruldu.

Park Mozaik Su satılık!

Mesa Mesken tarafından Çankaya'nın Yaşamkent Mahallesi'nde inşa edilen Park Mozaik projesinin 'Su' etabı satışa çıktı. Peki Park Mozaik Su satılık daire fiyatları ne kadar? İşte lansmana özel fiyatlar...

Park Mozaik Su lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Mesa Mesken tarafından Çankaya'nın Yaşamkent Mahallesi'nde hayata geçirilen Park Mozaik Konutları projesinin yeni etabı Park Mozaik Su lansmana özel fiyatlarla satışa sunuldu.

İBB 9 ilçedeki park alanlarını satışa çıkardı!

İBB yönetimi, Beşiktaş, Başakşehir, Şişli, Esenler, Kağıthane, Eyüpsultan, Pendik, Şile ve Tuzla’daki park alanlarını satıyor.

Tuzla park alanı tesisi ihalesi 25 Eylül'de!

Tuzla Belediyesi, Aydınlı Mahallesi Gürpınar Caddesi'ndeki park alanında park alanı tesisi inşa edilmesi ve işletilmesi işi ihale ediyor...

Tuzla Belediyesi'nden Yeşildere Caddesi'ne park!

Tuzla Belediyesi, Tuzla Aydıntepe Mahallesi Yeşildere Caddesi üzerinde park alanı tesisi inşa edilmesi ve işletilmesi ihalesi düzenliyor..

Ankara Soğuk Su Milli Parkı'na Diyanet'ten eğitim merkezi!

Diyanet İşleri Başkanlığı, Ankara Soğuk Su Milli Parkı içindeki 10 bin 758 metrekarelik arazide merkez inşa edecek..

Tuzla Şifa Park Alışveriş Merkezi açıldı!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın vizyon projeleri arasında yer alan Şifa Park Alışveriş Merkezi açıldı.

Tuzla Evimkent park alanında park inşa edilmesi ihalesi 29 Haziran'da!

Tuzla Belediyesi, Hatboyu Caddesi Üzerindeki Evimkent Park Alanında park inşa edilmesi ve işletilmesi işi ihale ediyor..

Düzce Melen Su Park 6 ay içerisinde tamamlanacak!

Düzce Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Melen Su Park projesindeki çalışmalar 6 ay içerisinde tamamlanacak.

tuzla su parkı Haberi

tuzla su parkı

Tuzla’ya Türkiye’de eşi benzeri olmayan uluslararası ölçekte yepyeni bir proje geliyor. 250 milyon dolarlık yatırımla toplam 510 bin m2’lik bir alanda hayat bulacak karma projede; büyük bir büyük marina ile birlikte alışveriş merkezi, beş yıldızlı otel ve su oyunları eğlence parkı yer alacak.

Via Properties’in inşa edeceği karma projede, denizin üstünde özel bir mimariye sahip adacıklardan oluşan avm, lüks konsepte sahip 5 yıldızlı bir otel, 850 yat kapasitesine sahip marina ve ‘su dünyası’ eğlence parkı bulunacak.

Yılda 15 milyon ziyaretçi ağırlaması hedeflenen proje İstanbul’a da ayrı bir değer katacak. Projenin lansmanı 8 Nisan 2013 tarihinde, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Kadir Topbaş, Tuzla Belediye Başkanı Sayın Dr. Şadi Yazıcı ve Via Properties Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Coşkun Bayraktar’ın katılacağı bir basın...