05 / 05 / 2024

Tuzla termal tesis açıldı mı

Tuzla termal tesis açıldı mı

Evliya Çelebi'nin Seyahatnamesi'nde anlattığı, Fatih Sultan Mehmet'ten Atatürk'e kadar birçok devlet adamının şifa bulduğu tarihi Tuzla İçmeleri, 60 milyon TL'lik yatırımla modern bir tesise kavuştu.

Üç ildeki gayrimenkuller kiraya veriliyor! 7 iş yeri ve Amasya'daki termal tesis için tarih açıklandı!

Çanakkale Bayramiç ve Uşak Merkez'de yer alan 7 adet iş yeri ile Amasya'daki termal sosyal tesis kiraya veriliyor. İşte detaylar...

Tuzla Belediyesi yap işlet modeliyle tesis yaptıracak! İhalesi 17 Ekim'de!

İstanbul İli Tuzla Belediye Başkanlığı, yap-işlet modeli ile spor alanı tesis inşa ettirecek. Söz konusu ihale 17 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Körfez GYO Tuzla arsasının tapusunu resmen aldı! 

Körfez GYO, Tuzla arsası kapsamında Emlak Konut GYO lehine 10 milyon 313 bin 365,86 TL ipotek tesis edildiğini açıkladı. Körfez GYO Tuzla arsasının tapusunu aldı. İşte ayrıntılar...

Son tarih 1 Ocak! Artık o hizmet de vergiye tabi olacak

Konaklama Vergisi'ne ilişkin yasal düzenleme 1 Ocak 2023 tarihinde yürürlüğe giriyor. Buna göre otel, motel, tatil köyü, pansiyon, apart otel, termal tesis, misafirhane, yayla evi kamping gibi tesislerden vergi alınabilecek. İşte tüm detaylar...

Konaklama vergisi uygulamaya hazır

Konaklama vergisi otel, motel, tatil köyü, pansiyon, apart otel, termal tesis, misafirhane, yayla evi gibi tesislerden alınacak. Bunun yanı sıra çadır, çadır-araba, çekme karavan, motokaravan, bungalov gibi ünitelerde yapılan konaklama da vergiye tabi tutulacak.

Tuzla Belediyesi yap işlet devret modeliyle sosyal tesis yaptıracak! İhalesi 2 Ağustos'ta!

İstanbul İli Tuzla Belediye Başkanlığı, İstanbul Tuzla Aydıntepe Mahallesi'nde yap işlet devret modeliyle sosyal tesis inşa edecek. İşte detaylar...

Kütahya'da 14.4 milyon TL'ye 20 yıllığına kiralık termal tesis!

Mülkiyeti Emet Belediyesine ait, Kütahya ili, Emet ilçesi, Hamam Mahallesi, Firuze Sokak'ta yer alan termal tesis 20 yıllığına 14 milyon 400 bin TL'ye kiraya verilecek.

Taraklı Termal'de devre mülklerin gelir getirici olması için kira çalışmaları tamamlandı!

Sağlıklı yaşam konseptiyle 2010'dan bu yana yatırımlarını sürdüren Taraklı Termal Turizm, pandemide yol haritasını belirledi. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Tunç, termal tesis projesinin ikinci etabında çalışmaların hızlandığını belirtti.

Erzurum Büyükşehir'den Pasinler'e 15 bin 250 metrekarelik termal tesis!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, şehrin turizmini çeşitlendirmek amacıyla 15 bin 250 metrekare büyüklüğündeki alanda Pasinler Termal Tesisleri'ni inşa edecek.

Tuzla'daki tapu sorununa ilişkin 8 soru!

İstanbul'un Tuzla ilçesinde bir parselde yaşanan tapu sorununa, ilçedeki sosyal tesis ihtiyacına ve çevre kirliliğinin önlenmesi TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Kütahya'da 5.7 milyon TL'ye satılık termal otel, tesis ve apart!

Kütahya İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Merkez Yoncalı Mahallesi Ececik Mevkisinde termal otel, tesis ve apartı ihale usulü ile satılıyor..

Nevşehir'de devre mülk mağdurları eylem yaptı!

Nevşehir'in Kozaklı ilçesinde devre mülk satışı yapan termal tesis tarafından mağdur edildiklerini öne süren grup, protesto gösterisi düzenledi.

Tuzla'da tesis alanı imara açıldı!

İstanbul Tuzla’da günübirlik tesis alanı imara açıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bölgede bulunan alanı plan tadilatıyla imara açtı.

Tuzla termal tesis açıldı mı Haberi

Tuzla termal tesis açıldı mı

Evliya Çelebi'nin Seyahatnamesi'nde anlattığı, Fatih Sultan Mehmet'ten Atatürk'e kadar birçok devlet adamının şifa bulduğu tarihi Tuzla İçmeleri, 60 milyon TL'lik yatırımla modern bir tesise kavuştu. Tuzla içmeleri A.ş. Yönetim Kumlu Başkanı Koksal Köse, 80 odalı İstanbul Medikal Termal Kaplıca Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi'nde şifalı sulardan gelen doğal tedavi yöntemleriyle modern tıbbın imkanlarını bir araya getirdiğini belirtti. 


Tuzia İçmeleri A.Ş. çatısı altında kurulan İstanbul Medikal Termal, uzman doktorları ve sağlık personeliyle şifalı suların tedavi gücünü bilimsel yöntemlerle bir arada sunuyor. Termal tesiste, teşhisten tedavi ve hasta takibine kadar geniş yelpazede hizmet veriliyor. Merkezde 52 standart odanın yanı sıra 16 termal oda, sekiz connected oda ve iki engelli odası ile iki de süit oda yer alıyor. Ayrıca beşi tedavi amaçlı olmak...