07 / 05 / 2024

Twins Star konut fiyatları

Twins Star konut fiyatları

Twins Star Kartal projesi Demirli Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. 1+1'den 4+1'e kadar daire seçeneklerinin yer aldığı projede satış fiyatları 210 bin liradan başlayarak yükseliyor...

Çiftçi Twins satışa çıktı! Yeni proje!

Çiftçi Grup tarafından İzmir Buca'da hayata geçirilen Çiftçi Twins projesi satışa çıktı. Peki Çiftçi Twins'te hangi konut tipleri yer alıyor? Çiftçi Twins'te daire fiyatları ne kadar? İşte Çiftçi Twins ile ilgili ayrıntılar...

Vera Star Ekim'de satışta! Başkentte yeni proje!

Çelikoğlu İnşaat'ın başkent Ankara'da hayata geçirdiği Vera Star projesi Ekim ayında satışa çıkacak. Başkent Vera Star projesinde 218 konut bulunuyor.

Erkaya Twins'te 3+1'ler 3 milyon 750 bin TL'den başlayan fiyatlarla! Son 4 konutu kaçırmayın!

Erkaya İnşaat tarafından İzmir Menemen'de hayata geçirilen Erkaya Twins projesinde son 4 adet 3+1 konut kaldı. İşte Erkaya Twins projesi ile ilgili merak edilenler... 

Rihanna'dan 10 milyon dolarlık konut yatırımı! 

ABD'li star Rihanna 10 milyon dolara konut satın alacak. İşte Rihanna'nın alacağı konut ve detayları...

Değerli Konut Vergisi ve itiraz yolları!

Star Gazetesi köşe yazarı Resul Kurt, bugünkü yazısında Türkiye'nin gündeminde olan ve binlerce vatandaşı ilgilendiren ''Değerli Konut Vergisi ve itiraz yolları'' konusunu kaleme aldı.

Sinpaş Altınoran’a ‘En Başarılı Temalı Konut Projesi’ ödülü!

Türkiye’nin eğlence ve rekreasyon sektörünün ilk yarışması Shining Star Awards’de Sinpaş Altınoran’a ‘En Başarılı Temalı Konut Projesi’ ödülü verildi.

Sur Yapı 'Süper Star Aynen Öyle' kampanyası 2017!

Sur Yapı konut sahibi olmak ve yatırım yapmak isteyenlere cazip ödeme planı sunulan yeni bir kampanyayla konut alıcılarına kolaylıklar sağlamaya devam ediyor. Sur Yapı 'Aynen Öyle' kampanyası yılın süper star kampanyası olarak tanıtılıyor...

Metrekareyle konut satacak gayrimenkul sertifikası dönemi başladı!

Konut sahibi olmak için yeterli birikimi olmayan vatandaşlara metrekareyle konut satacak gayrimenkul sertifikası dönem star aldı. Başakşehir Park Mavera 3’te atılan proje için yatırımcılar her biri 42,5 liralık pay toplayacak.

Star Park Başakşehir'de hemen teslim daireler!

2 blok halinde inşa edilen Star Park Evleri'nde toplam 58 daire yer alıyor. Proje kapsamındaki konut tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dubleks ve 4 oda 1 salon dubleks olarak tasarlandı.

Balıkesir'e 2 bin 400 konut yapımı için star verildi!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Balıkesir Toplu Konut A.Ş. eliyle 2400 konut üretmek üzere startı verdi. Başkan Ahmet Edip Uğur, sürdürülebilir bir kent projesi başlattıklarını söyledi

Dönüşen 6 milyon konut Türkiye'den star mimarlar çıkaracak!

Habertürk Gazetesi köşe yazarlarından Esen Y. Evran bugünki yazısında Türkiye'deki dönüşüm projelerinin star mimarlar çıkaracağına deyindi. İşte, Esen Evran'ın yazısı...

George Lucas California'da konut projesi yapacak!

Star Wars serisi başta olmak üzere birçok başarılı filme imza atan ABD'li yönetmen George Lucas, California'nın Lucas Valley Road bölgesinde uygun bütçeli bir konut projesini hayata geçirmek için kolları sıvadı.

Cordella Twins Kartal'da 239 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Kayıhan Yapı ve Scoon Yapı ortaklığında hayata geçirilen Cordella Twins 23 ve 25 katlı 2 blok halinde yükseliyor. Projede 239 bin TL'den başlayan fiyatlaral konut sahibi olabilmek mümkün.

Twins Star konut fiyatları Haberi

Twins Star konut fiyatları


İstanbul Anadolu yakası Kartal bölgesinde yükselen Twins Star'da 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor. Demirli Twins Star Kartal'da daire satışları 210 bin liradan başlangıç gösteriyor.


Kartal Twins Star 18 katlı 2 bloktan meydana geliyor. Toplamda 34 bin 500 metrekare inşaat alanına sahip olan  projede 120 adet daire bulunuyor. 


Proje kapsamında yer alan konutlardan 1+1 daireler 76 metrekare, 2+1 daireler 137 metrekare, 3+1 daireler 151 metrekare ile 159 metrekare, 4+1 daireler ise 235 metrekare ile 242 metrekare alan üzerinde tasarlandı.

Twins Star Kartal projesinde daire  teslimlerinin Mart 2015'te yapılması planlanıyor.



Twins Star'da konut fiyatları 


1+1 daireler 210 bin TL,

2+1 daireler 350 bin TL ile 550 bin TL, 

3+1 konutlar 430 bin TL, 

4+1...