15 / 05 / 2024

twist pantolon

twist pantolon

Genç neslin alışverişteki vazgeçilmezi Twist, online satış mağazası üzerinden outlet ürünlerde yüzde 70’e varan indirim kampanyası başlattı. Gençler bu fiyatlara bakmadan alışverişe çıkmayın. İşte Twist fiyat listesi

Avva'dan Babalar Günü müjdesi! T-shirtler 59 TL, gömlekler 199 TL, pantolonlar 299 TL! Ekstra indirim imkanı da var!

Avva markası, Babalar Günü'ne özel tek fiyat kampanyasıyla erkeklere trend ve şık parçaları indirimli fiyatlarla sunuyor. Pantolon ve polo yaka t-shirt seçenekleri arasında yer alan ürünler, rahatlık ve stil arayan babalar için harika bir hediye seçeneği olabilir. 

Ceketten hırkaya her şey indirimde! Pull & Bear indirimleri başladı! 31 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Spor giyimi sevenlerin her yıl yeni koleksiyonunu mutlaka incelediği Pull & Bear’ın kış indiriminde hırkadan kazağa,  gömlekten ayakkabıya çeşitli ürün gruplarında cazip indirim fırsatları var. Peki Pull & Bear indiriminde hangi ürün kaç TL’ye düştü? Pull & Bear kazak, gömlek, ayakkabı pantolon fiya

Böyle indirim görülmedi! Koton’da 400 TL’lik alışverişe 125 TL indirim! 27 Ocak 2023 Fiyat Listesi…

Beğenilen yerli hazır giyim markalarından Koton, online satışlarda görülmemiş bir indirim kampanyası başlattı. Peki indirimde ne tür ürünler var? Koton gömlek, pantolon, kazak ve bluzlar kaç TL indirime girdi? Fiyatları ne kadar düştü? İşte detaylar…

Şıklığı ucuza almak isteyenler bu indirim tam size göre! İpekyol’dan %50’ye varan indirim! 24 Aralık 2022 Fiyat Listesi

Beğenilen kadın giyim markalarından İpekyol, yılın son kampanyasında yüzde 50’ye varan indirim imkanı sunuyor. Ünlü markada bşlayan büyük indirim, kazaktan gömleğe, monttan pantolon ve elbiseye pek çok ürün grubunu kapsıyor.

Pierre Cardin’de yüzde 20 indirim! İşte 3 Ekim 2022 Pierre Cardin fiyat listesi

Pierre Cardin yeni sezon koleksiyonunda erkeklere özel yüzde 20 indirim kampanyası başlattı. Sadece online mağaza ve mobil uygulamada geçerli indirim sepet aşamasında uygulanıyor. İndirime dahil olan ürünler arasında triko kazak, basic gömlek, basic sweatshirt ve pantolon yer alıyor. 

Twist outlet ürünlerde çılgın fiyatlar, yüzde 70’e varan indirim! 28 Eylül 2022 Twist Fiyat Listesi

Genç neslin alışverişteki vazgeçilmezi Twist, online satış mağazası üzerinden outlet ürünlerde yüzde 70’e varan indirim kampanyası başlattı. Gençler bu fiyatlara bakmadan alışverişe çıkmayın. İşte Twist fiyat listesi

Pierre Cardin yüzde 50 indirim başlattı! İşte 27 Eylül 2022 Pierre Cardin Fiyat Listesi!

Stil sahibi erkeklerin tercih ettiği marka Pierre Cardin sezon sonu ürünlerde yüzde 50 indirimle satışlara başladı. Online satış mağazası üzerinde başlayan kampanyada tişört, gömlek, pantolon ve ceketler ücretsiz kargo imkanıyla satın alınabiliyor. 

Zara pantolon ve tişörtler ne kadar? Zara yeni sezon 17 Eylül 2022 fiyat listesi…

Her sezonu takip edilen Zara, yeni sezonda yine çok konuşulacak.  Tişörtler, basic gömlekler, kargo pantolonlar, taytlar hepsi bu haberimizde. Zara uygun fiyatlandırmalara devam etse de, artan tekstil maliyetleri fiyatlara yansımış durumda. İşte Zara yeni sezon 17 Eylül 2022 fiyat listesi..

Colin’s Jean Fest indirimini kaçırma! Muhteşem hediyelerden birini kazanma şansını yakala

Jean pantolon herkesin dolabında hayat kurtarıcı giysi olarak yerini alır… Her zaman da en çok duyulan giyim eşyasıdır. Colin’s mağazalarında da kampanya başladı. 8 Eylül’de başlayan kampanya 23 Ekim 2022 tarihine kadar sürecek.

Ayaydın Miroglio Grubu 20 yeni mağaza açacak!

AYAYDIN Miroglio Grubu (İpekyol, Twist, Machka) Genel Müdürü Uğur Ayaydın, 2019'da yurtiçi ve dışında 10'ar mağaza daha açacaklarını söyledi...

Kanyon AVM'de panik: Denediği kıyafetten yarasa çıktı!

Kanyon AVM'de pantolon almak için bir mağazaya giren kadının denediği giysiden yarasa çıktı. "Yarasalardan solunum yoluyla da kuduz bulaşabilir" diyen kimya profesörü, psikolojisinin bozulduğunu belirterek sorumlular hakkında suç duyurusunda bulundu.

Twist Kuveyt Avenue Mall'da mağaza açtı!

Türk tekstil sektörünün amiral gemileri arasında yer alan Ayaydın & Miroglio Grubu markalarından Twist, Kuveyt’te mağaza açtı. 7 farklı ülkede 12 mağazası bulunan grup, Kuveyt’teki ilk mağazasını ise 2014 yılında Ipekyol markasıyla açmıştı.

İpekyol 2016'da mağaza yatırımlarıyla büyüyecek!

İpekyol Machka Twist Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Ayaydın, 2016’dan umutlu olduklarını söyledi. Ayaydın, “2016 yılının belirsizliklerin ortadan kalkmasıyla 2015’ten daha iyi bir yıl olacağını düşünüyorum” dedi.

twist pantolon Haberi

twist pantolon

Ayaydın-Miroglio grubunun en farklı ve genç tasarımlara sahip markası Twist online satış mağazası twist.com.tr’de outlet ürünlerde yüzde 70’e varan indirim kampanyası başlattı.

Kullanıcılarını Twister olarak adlandıran Twist yurt içinde 73, yurt dışında 8 mağaza ile hizmet sunuyor.
Cool üslubu ve özgün tasarımlarıyla kendini genç hisseden her yaştan kadını hedefleyen Twist, 
her an her yerde uyumla kombinlenebilen parçaların yanı sıra, ayakkabı, çanta ve aksesuar koleksiyonları ile farklı beğenilere hitap ediyor.

Twist’in özgün ve dinamik koleksiyonlarının hazırlandığı merkez ofis, 2000 yılından bu yana Şişli- Bomonti’deki, 10.200 m² kapalı alana sahip olan 12 katlı “Akıllı Bina”da konumlanmaya devam ediyor.

İşte 28 Eylül 2022 Twist Fiyat Listesi!

GÖRSEL BASKILI T-SHIRT 199,50 ₺ 179,55 ₺
PENYE 249,50 ₺ 224,55 ₺
ASİMETRİK YAKA T-SHIRT 229,50...