07 / 05 / 2024

Üç Birlik Gıda Turizm İnşaat adres

Üç Birlik Gıda Turizm İnşaat adres

Üç Birlik Gıda Turizm İnşaat Otomotiv İmalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Kavacık Şubesi, Tarkan Şanlı tarafından 160 bin TL'lik sermaye ile 14 Mayıs'ta kuruldu.

Sağlık Bakanlığı'na gıda güvenliği için denetim çağrısı yapıldı!

Kısa süre önce Tarım ve Orman Bakanlığı'nın 'numune' kararı tartışmalara sebep olmuştu. Bu kararla birlikte gıda güvenliğinin risk olduğu konuşuldu ve Birlik Sağlık-Sen Genel Başkanı Ahmet Doğruyol denetimlere önem verilmesine dikkat çekti. Doğruyol’a göre Tarım Bakanlığı denetimleri eksik…

Efe Birlik İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Efe Birlik İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Efe Birlik İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Esenyurt’ta yapıldı.

Kardeşler Birlik İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kardeşler Birlik İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Yaşar Uysal tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Dünya Birlik İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dünya Birlik İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Muhammed Seyfudı Çiftçi tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kartal Birlik İnşaat Nakliye Gıda Temizlik ve Züccaciye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kartal Birlik İnşaat Nakliye Gıda Temizlik ve Züccaciye Ticaret Limited Şirketi, Kazım Eraktirin tarafından 10 bin TL sermaye ile 18 Aralık'ta Kartal, Gümüşpınar Mahallesi, Akgünay Sokak'ta kuruldu.

Kadiroğulları İnşaat Gıda Turizm Elektronik Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar 3 Şubesi açıldı!

Kadiroğulları İnşaat Gıda Turizm Elektronik Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar 3 Şubesi, 50 bin TL sermaye ile 28 Ekim'de Bağcılar, Sancaktepe Mahallesi, Birlik Caddesi'nde açıldı.

Üç Birlik Gıda Turizm İnşaat Otomotiv İmalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Kavacık Şubesi açıldı!

Üç Birlik Gıda Turizm İnşaat Otomotiv İmalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Kavacık Şubesi, Tarkan Şanlı tarafından 160 bin TL'lik sermaye ile 14 Mayıs'ta kuruldu.

Ak Birlik Çelik Konstrüksiyon Temizlik Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Birlik Çelik Konstrüksiyon Temizlik Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Murat Bozlak tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Nisan'da kuruldu.

Deva Birlik Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deva Birlik Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Dönüş Altıntaş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 20 Ocak'ta Pendik, Kurtköy Mahallesi, Karşıt Geçit Sokak'ta kuruldu.

Ahkam İnşaat Malzemeleri Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahkam İnşaat Malzemeleri Gıda Ticaret Limited Şirketi, Bayram Hudaynazarov, Gürer Küçük tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 19 Eylül'de Sancaktepe, Samandıra, Agsan Sanayi Sitesi'nde kuruldu

ENR İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ENR İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ender Erdem tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Eylül'de Sancaktepe, Osmangazi Mahallesi, Mimar Sinan Caddesi'nde kuruldu

KHALIL Turizm Gıda İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

KHALIL Turizm Gıda İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi Ahmad KHALIL, Fiad KHALIL tarafından 12 Eylül 2013 tarihinde 300 bin TL 'lik sermaye ile Aksaray 'da kuruldu...

Ertasan İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertasan İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ercan Akça ve Taner Akça tarafından 11 Eylül 2013 tarihinde 20 bin TL 'lik sermaye ile Arnavutköy 'de kuruldu...

Üç Birlik Gıda Turizm İnşaat adres Haberi

Üç Birlik Gıda Turizm İnşaat adres

Üç Birlik Gıda Turizm İnşaat Otomotiv İmalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Kavacık Şubesi, Tarkan Şanlı tarafından 160 bin TL'lik sermaye ile 14 Mayıs'ta kuruldu. 


Üç Birlik Gıda Turizm İnşaat Otomotiv İmalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Kavacık Şubesi iş konusu; İkamet amaçlı binaların inşaatı (müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler vb.nin inşaatı) (ahşap binaların inşaatı hariç) 


Üç Birlik Gıda Turizm İnşaat Otomotiv İmalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Kavacık Şubesi adres: Kavacık, Fatih Sultan Caddesi, Tutkunlar Bingöller Plaza No:10 Kat:4...