03 / 05 / 2024

üç tanrı heykeli şeklinde otel

üç tanrı heykeli şeklinde otel

Çin'de Guinness Rekorlar Kitabı'na giren devasa otel görenleri şaşırttı. Yaklaşık 42 metre yüksekliğe sahip olan otel, üç Çinli tanrıyı temsil ediyor...

Sezgin Tanrıkulu: Korkunç rantlar var, o bölgeleri talan ettiler!

Diyarbakır'daki imar değişikliğine ilişkin konuşan CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, korkunç rantların olduğunu ve Sur ve Bağlar'ın talan edildiğini söyledi.

Tanrıdağ Enerji Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tanrıdağ Enerji Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 300 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Yazıcıoğlu tarafından kuruldu.

Tanrıtanır İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Tanrıtanır İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Recep Tanrıtanır tarafından kuruldu.

Murat Tanrıöver kimdir? Hangi görevlerde bulundu?  Uzmanlık alanı nedir?

Hedef Holding A.Ş Yönetim kurulu Üyesi Murat Tanrıöver kimdir? Kaç yaşında? Murat Tanrıöver daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Murat Tanrıöver'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Murat Tanrıöver'in hayatına dair merak edilenler.

Tanrıverdi 1905 İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tanrıverdi 1905 İnşaat Ticaret Limited Şirketi Güngören’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Aslan Alçiçek tarafından kuruldu.

Sezgin Tanrıkulu’nun esnaf kira sorununa yönelik teklifi beklemede!

CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu’nun kiracı esnafın sorunlarını çözmeye ilişkin kanun teklifi 10 aydır TBMM’de komisyonda bekletiliyor.

Mehmet Tanrıverdi, Halk GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekilli oldu!

Halk GYO'nun 24 Haziran 2020 tarihinde yapılan 2019 yılı Olağan Genel Kurul toplantısında seçilen Yönetim Kurulu'nun gerçekleştirmiş olduğu toplantısında, Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Ergin Kaya'nın, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği'ne Mehmet Tanrıverdi'nin seçilmesi kararlaştırıldı. 

Tanrıkulu Gıda Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tanrıkulu Gıda Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Ali Tanrıkulu tarafından kuruldu.

Mehmet Tanrıverdi kimdir?

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Tanrıverdi kimdir? Mehmet Tanrıverdi daha önce nerelerde görev yaptı? İşte Mehmet Tanrıverdi'nin biyografisi;

Yağmur Tanrısevsin seramik okulu açıyor!

Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü mezunu oyuncu Yağmur Tanrısevsin seramik okulu açıyor...

İnan Tanrıöver kimdir?

Esas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi İnan Tanrıöver kimdir? Peki İnan Tanrıöver daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte İnan Tanrıöver'in biyografisi... 

Oğuzhan Koç, Yağmur Tanrısevsin ile birlikte yaşadıkları evden taşındı!

Popçu Oğuzhan Koç ile oyuncu Yağmur Tanrısevsin’in 5 senelik ilişkisi 1.5 ay önce bitti. Oğuzhan Koç, Yağmur Tanrısevsin ile beraber oturdukları evden taşındı.

Yağmur Tanrısevsin ve Oğuzhan Koç taşındı!

Yağmur Tanrısevsin ile Oğuzhan Koç çifti, Bebek’te buylunan evlerinin kapısının önünde hayranlarının beklemesinden rahatsız oldukları için taşındı.

üç tanrı heykeli şeklinde otel Haberi

üç tanrı heykeli şeklinde otel

Çin’in Hebei eyaletinde üç devasa tanrı heykeli şeklinde tasarlanan Tianzi isimli bir otel bulunuyor. Bu otel, en büyük anıt bina olarak 2001'de Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi. Otel binasının yükseliği yaklaşık 42 metre. Heykeller üç Çinli tanrıyı temsil ediyor: şans tanrısı, kariyer ve bereket tanrısı ve uzun ömür veren tanrı. Bir tanrının elindeki dev şeftali, sadece tasarım parçası değil; içinde lüks oda da var.


En büyük anıt bina olarak 2001 yılında Guinness Rekorlar Kitabı'na giren otel Sputnik'in hazırladığı videoda.