19 / 05 / 2024

Üçadam Mimari Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Üçadam Mimari Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Üçadam Mimari Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İsmail Baran Cüce Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 17 Kasım'da Beşiktaş, Vişnezade Mahallesi'nde kuruldu.

Tonne Studıo Mimari Tasarım Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tonne Studıo Mimari Tasarım Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Biray Demiray tarafından kuruldu.

Göktürkler Mimari Dekorasyon İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göktürkler Mimari Dekorasyon İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Celal Çakmak ve Zekiye Kılıç Ünğan ortaklığında kuruldu.

Geddo İnşaat Mimari Dekorasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Geddo İnşaat Mimari Dekorasyon Anonim Şirketi bugün Küçlükçekmece'de Ersin ÖZ tarafından kuruldu.

Cep İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Mimari Dekorasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Cep İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Mimari Dekorasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güngören'de Vedat Rüzgar tarafından kuruldu.

Wallartpanels İnşaat Mimari Dekorasyon Tasarım Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wallartpanels İnşaat Mimari Dekorasyon Tasarım Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Gordon Phılıp Levıne-Bender, Gülfem Kessler tarafından kuruldu.

Şehri İstanbul Mimari Tasarım Dekorasyon İnşaat Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Şehri İstanbul Mimari Tasarım Dekorasyon İnşaat Hizmetleri Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Selim Türkmen tarafından kuruldu.

Mimari tasarım ve dekorasyon çözümleri dijitale taşındı! 

Koronavirüs salgını ile birlikte okul ve ofislerin evlere taşınması, yaşam alanlarında dönüşümü kaçınılmaz hale getirdi. Mimari tasarım ve dekorasyon çözümlerinin dijitale taşınması kuşkusuz bu dönüşümün en büyük yardımcısı oldu. 

Violet Roses Mimari Ve Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Violet Roses Mimari Ve Dekorasyon Limited Şirketi bugün Avcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Hıfen Hadak tarafından kuruldu. 

Elemental 3 İnşaat Mimari Tasarım Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elemental 3 İnşaat Mimari Tasarım Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Kadriye Jülide Szawlowski kuruldu.

Mimar Emel Balcı: Türkiye'nin en popüler dekorasyon trendi avangart!

Yurt dışında yaygın olarak uygulanan dekorasyon yöntemi olan ‘TOUCHING’in (Mimari Dokunuş)  3 yıldır Türkiye’deki öncüsü ve uygulayıcısı  olan Yüksek Mimar Emel Balcı  Türkiye’deki en popüler dekorasyon trendinin “avangart” olduğunu belirtti...

Artzen Design'dan kişisel iç mimari ve dekorasyon hizmeti!

2018 yılı sonlarında Mimar Seçil Bulcan Ürküt ve İç Mekan Tasarımcısı Elif Çelik tarafından kurulan Artzen Design,iç mimari alanında hizmet veriyor...

Safiya Home Mimari Dekorasyon İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Safiya Home Mimari Dekorasyon İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih'te Maısoon Barry tarafından kuruldu. 

Yapı11 Mimari Dekorasyon Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapı11 Mimari Dekorasyon Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ekinci ve Murat Göker ortaklığında kuruldu. 

Üçadam Mimari Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Haberi

Üçadam Mimari Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Üçadam Mimari Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İsmail Baran Cüce Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 17 Kasım'da kuruldu. 


Üçadam Mimari Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; A) Şirketin başlıca amaç ve konusu aşağıda belirtilmiştir:     Yurt içinde ve yurt dışında gerek yerli gerekse yabancı şahıs ve firmalarla müştereken veya münferiden; a. Her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak, bunları uygulamaya koymak, b. Fenni mesullük almak, proje yöneticiliği yapmak ve ilgili kuruluşlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemlerini yapmak, hakediş düzenlemek, geçici ve kesin kabulleri yapmak ve yaptırmak, yurt içinde ve yurt dışında mühendislik ve mimarlık çalışmalarını yaptırmak üzere ofis ve bürolar açmak c. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve...