02 / 05 / 2024

Uçarlar Fly Suit ne oldu

Uçarlar Fly Suit ne oldu

Uçarlar Yapı'nın Esenyurt Fly Suit projesini Eroğlu Emlak Yatırım A.Ş satın aldı. Eroğlu Emlak Yatırım A.Ş projeyi Ali Ağa Suit adıyla yeniden satışa sunacak. İşte detaylar...

Girişimciler Sabancı Arf Almost Ready to Fly için başvurular başladı! Girişimciler 30 bin dolar destek! 

Sabancı Topluluğu'ndan girişimcilere özel bir destek geldi. 2022 yılında başlatılan Sabancı ARF Almost Ready to Fly Girişim Hızlandırma Programı için bu yıl da başlatılıyor. Girişimcilik alanına yön veren ve yenilikçi katkılar sunan bu program girişimciler için özel bir fırsat sunuyor. 

Fly Club Termal Mayıs'ta satışta! Yeni Proje!

Uçarlar Yapı tarafından İstanbul'un Esenyurt ilçesinde hayata geçirilen Fly Club Termal projesi Mayıs ayında satışa çıkıyor. Devremülk projesinde yer alan dairelerin fiyatı 3 bin 500 Euro'dan başlıyor.

Yaşarlar Gayrimenkul Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Yaşarlar Gayrimenkul Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Yaşar Toğuç tarafından kuruldu.

Uçarlar Yapı'ya dolandırıcılık suçlaması!

Oyuncu Temmuz Karikutal, geçen yıl daire aldığı Uçarlar Yapı hakkında ‘dolandırıcılık’ suçlaması ile suç duyurusunda bulundu...

Akdamar Sky Suit'in temeli atıldı!

Akdamar Sky Suit projesinin temeli atıldı. İstanbul Kartal'da yükselen proje lüks ve prestijin buluştuğu, şehrin konforunun, doğanın kalbinde yer alacak.   

Beylikdüzü Fly Salmiya Konutları adres!

Fly Salmiya projesi Uçarlar Yapı ve Beşikyapı ortaklığıyla İstanbul Beylikdüzü Esenyurt'ta hayata geçirildi. Proje iki blok olarak yükseliyor...

Esenyurt Fly Salmiya Residence nerede? İşte lokasyonu!

Bu yıl sonunda teslimlerin gerçekleşeceği Fly Salmiya Residence projesi Uçarlar Yapı ve Beşikyapı tarafından inşa ediliyor. Peki Esenyurt Fly Salmiya Residence nerede? İşte lokasyonu!

Uçarlar Yapı 5 projesiyle Cityscape Qatar'a katıldı!

Uçarlar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Metin Uçar, "Öncelikle dünyanın en büyük yapı fuarlarından Cityscape'in Katar ayağında ülkemizi temsil etmekten ötürü çok mutluyuz." dedi.

Pendik Atlantik Fly fiyat listesi 2017!

Lansmana özel yüzde 10 indirim avantajının sunulduğu Pendik Atlantik Fly projesi tek blokta 140 daireden oluşuyor...

Beylikdüzü'ne Family 1-2 projesi geliyor!

Uçarlar Yapı, Family 1-2 projesini hayata geçiriyor. Aralık 2016'da başlamayı planladığı yeni projesinde metrekare fiyatı bin 100 dolar olarak belirlendi.

Fly Qatara Residence projesi 2017'de başlıyor!

Uçarlar Yapı'nın Fly Qatara Residence projesinde inşaat 2017'nin ilk çeyreğinde başlıyor. İstanbul Kartal'da yer alan Fly Qatara Residence projesinde konut ve ticaret alanları olacak...

Fly Qatara Residence Kartal fiyat!

Fly Qatara Residence Kartal projesi 2017'de başlıyor. 300 konutun yer alacağı Fly Qatara Residence Kartal projesi Uçarlar Yapı imzasını taşıyor...

Fly Qatara Residence'ta metrekaresi 2 bin 500 Dolar'a!

Fly Qatara Residence projesi Uçarlar Yapı tarafından 8 bin 500 metrekare arsa alanında inşa ediliyor. Projede brüt metrekare birim fiyatları 2 bin 500 Dolar'dan başlıyor.

Uçarlar Fly Suit ne oldu Haberi

Uçarlar Fly Suit ne oldu


Esenyurt'ta Fly Garden Residence ve Fly Butik gibi projeleri hayata geçiren Uçarlar Yapı bu yıl Mart ayında aynı bölgede Fly Suit projesine başlamıştı. Projenin inşaat çalışmaları Mayıs ayında başlayacaktı.




Uçarlar Yapı'nın Fly Suit projesini yakın zamanda Eroğlu Emlak Yatırım A.Ş. satın aldı. Eroğlu Emlak Yatırım Fly Suit projesini Ali Ağa Suit adıyla satışa sunacak. Projenin ilk halinde 2+1 daireler yer alırken, son halinde yalnızca stüdyo ve 1+1'ler bulunuyor.


2 bin 508 metrekare alanda yükselecek olan Ali Ağa Suit Esenyurt projesi 12 katlı tek blok olarak tasarlandı. Blok yüksekliği 36,50 metre olan Ali Ağa Suit projesinde 145 konut ve 10 dükkan bulunuyor. 



Stüdyo ve 1+1'lerin yer verildiği Ali Ağa Suit projesinde konutların büyüklükleri 27 metrekare ile 54 metrekare arasında belirlendi. Toplam...