17 / 05 / 2024

Üçcan İnşaat Emlak adres

Üçcan İnşaat Emlak adres

Üçcan İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Turizm Reklam ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi, Birol Gürek tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 15 Kasım 2013 tarihinde kuruldu

Has Aydın Yapı Malzemeleri İnşaat Emlak Otomobil Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Aydın Yapı Malzemeleri İnşaat Emlak Otomobil Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sami Aydın tarafından kuruldu.

Yaden İnşaat Emlak Faaliyet Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaden İnşaat Emlak Faaliyet Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Deniz Altuğ ve Yasin Can Altuğ ortaklığında kuruldu.

Muci İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Muci İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Mehmet Can Kılınç tarafından kuruldu.

Can Suıte Otel Konaklama İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can Suıte Otel Konaklama İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ashkan Rezaeı Pasdar tarafından kuruldu.

Can Suıte Otel Konaklama İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can Suıte Otel Konaklama İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ashkan Rezaeı Pasdar tarafından kıruldu.

Esas Karasu İnşaat Emlak Hafriyat Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esas Karasu İnşaat Emlak Hafriyat Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ozan Can Yıldız tarafından kuruldu.

Güven Kentsel Dönüşüm Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Peyzaj San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Güven Kentsel Dönüşüm Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Peyzaj San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mücahit Abuçka tarafından kuruldu.

Semrük İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Semrük İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Yenibosna'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Can Heyal tarafından kuruldu.

Xs Mühendislik Geri Dönüşüm İnşaat Emlak Otomotiv Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Xs Mühendislik Geri Dönüşüm İnşaat Emlak Otomotiv Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Sami Söylemez tarafından kuruldu.

Valdeplast Turkey Dönüştürülebilir Atık İnşaat Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Valdeplast Turkey Dönüştürülebilir Atık İnşaat Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Duran tarafından kuruldu.

Aydın Grup Gayrimenkul İnşaat Emlak Kuyumculuk Ve Oto Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

Aydın Grup Gayrimenkul İnşaat Emlak Kuyumculuk Ve Oto Kiralama Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 12 bin 500 TL sermaye bedeli ile Bayram Bal tarafından kuruldu.

Steın Auf Steın Dış Ticaret İnşaat Emlak Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Steın Auf Steın Dış Ticaret İnşaat Emlak Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ziya Can Doğan tarafından kuruldu. 

Dağcan İnşaat'ın acı günü! Yasin Ilıkça vefat etti!

Dağcan İnşaat ve Ticaret A.Ş. çalışanı Yasin Ilıkça vefat etti. Dağcan İnşaat ve Ticaret A.Ş. taziye ilanı yayınlattı.

Üçcan İnşaat Emlak adres Haberi

Üçcan İnşaat Emlak adres

Üçcan İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Turizm Reklam ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi, Birol Gürek tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 15 Kasım'da kuruldu. 


Üçcan İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Turizm Reklam ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatları yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Üçcan İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Turizm Reklam ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi adres: Gaziosmanpaşa, Hürriyet Mahallesi, Edirne Asfaltı...