05 / 07 / 2024

Ucell netaş

Ucell netaş

Netaş’ın, TeliaSonera’yla daha önce başarılı işbirliklerine imza atmış olması ve her iki şirket arasındaki güven ilişkisi, Ucell’in Netaş’ı tercih etmesinde büyük rol oynadı.Ucell, Netaş’ı tercih etti.

Md Neta Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Md Neta Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Doğan tarafından kuruldu.

Md Neta İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Md Neta İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Doğan, Suna ÇEtin ve Şevki Hayta ortaklığında kuruldu.

Limonlu Bahçe Konakları projesinin inşa edileceği arazinin imar planları durduruldu!

İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye’de eski Netaş arazi şeklinde bilinen yaklaşık 190 bin metrekarelik alanı konut ve ticaret imarına açan imar planlarının yürütmesi durduruldu. İşte detaylar...

Neta Ağ İletişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neta Ağ İletişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Reyhan Alara Şenlen tarafından kuruldu.

Neta Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Neta Yapı Denetim Limited Şirketi Silivri'de Tarkan Salman tarafından kuruldu.

Neta Group Turizm Sanayi Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Neta Group Turizm Sanayi Ticaret  Limited Şirketi Şişli’de  2 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile AtillaKoçarslan, Mehmet Uğur    Koçarslan, Mihriban Ayça Koçarslan, Suphi Aybars Koçarslan ve  Zekiye Aybike Koçarslan  Zekiye Koçarslan Muhtaroğlu tarafından kuruldu.

Neta Madencilik Ve İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neta Madencilik Ve İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Tavukçuoğlu, Nezih Yılmaz ve Ramazan Taşkın tarafından kuruldu.

Netaş Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Netaş Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Berkay Yılmaz ve Kubilay Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Deco Neta Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deco Neta Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Baki Türkoğlu tarafından kuruldu.

Neta Gayrimenkul Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neta Gayrimenkul Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Meryem Avcı tarafından kuruldu.

Neta Tek İnşaat Makine Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neta Tek İnşaat Makine Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil Duran Sancak tarafından kuruldu.

Netaş Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Netaş Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Neslihan Sağlam tarafından kuruldu. 

MD Neta Mühendislik ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MD Neta Mühendislik ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Doğan tarafından kuruldu.

Ucell netaş Haberi

Ucell netaş

Türkiye’nin lider sistem entegratörü Netaş, uluslararası alanda gerçekleştirdiği başarılı projelere bir yenisini daha ekledi. Özbekistan'ın ikinci büyük mobil operatörü TeliaSonera’nın iştiraki Ucell’in şebekesinde; hızla artan abone sayısı, internete bağlantı trafiğinin yükselmesi ve artan akıllı cihaz sayısına bağlı olarak, omurgada ihtiyaç duyulan paket anahtarlama cihazlarını Netaş sağlayacak.

Netaş, mevcut paket anahtarlama sisteminin yerine Cisco ASR5K sistemini yerleştirerek, gerekli tüm konfigürasyon ve entegrasyon çalışmalarını üstlenecek. Entegrasyon çalışmaları sırasında, Ucell abonelerinin aldığı 3G/2G servisleri kesintiye uğramayacak. Aboneler aldıkları servisleri, projenin tamamlanmasının ardından, daha yüksek bir bant genişliğiyle kullanabilecek. Önümüzdeki dönemde 4G servisleri için gerekli konfigürasyon ve entegrasyon çalışmaları da, Netaş tarafından gerçekleştirilecek. Ucell, 10 Gigabit seviyesindeki arayüzleri içinde barındıran çözüm sayesinde, gelecekte yaşayacağı abone artışını karşılayarak, yüksek paket trafiğini taşıyabilecek bir kapasiteye ulaşacak.

Netaş’ın,...