27 / 04 / 2024

Üçerler Alçı Dekorasyon İnşaat

Üçerler Alçı Dekorasyon İnşaat

Üçerler Alçı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ferhat Çınar tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Ağustos'ta Sultanbeyli Abdurrahman Gazi Mahallesi'nde kuruldu.

Cantekin Dinçerler kimdir? Eğitim ve kariyeri nedir?

Cantekin Dinçerler kimdir? Cantekin Dinçerler 'in kim olduğu, eğitimi hangi alanda çalışmalar yürüttüğü ve şu anda nerede göre aldığı, kariyeri araştırılan konular arasında. Cantekin Dinçerler kimdir ve nerelerde görev almıştır? Eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Ark Alüminyum İnşaat Yapı Dekorasyon Mimarlık Plastik İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ark Alüminyum İnşaat Yapı Dekorasyon Mimarlık Plastik İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Abdullah Arıkan tarafından kuruldu.

BİM’den yeni ev dekorasyon ürünleri! BİM 17 Eylül 2022 fiyat listesi…

BİM marketlerin bu hafta yayınladığı yeni katalogda evini yenilemek isteyenlerin yüzünü güldürecek birbirinden güzel ev dekorasyon ürünleri yer alıyor.

Depar Alçı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Depar Alçı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’de Derman Bey tarafından kuruldu.

Aksoy Plus Alüminyum Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Aksoy Plus Alüminyum Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da Sefer Aksoy tarafından kuruldu.

Yunus Dekorasyon Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yunus Dekorasyon Genel Ticaret Limited Şirketi bugün fatih'te Youness Al Jouaıdı tarafından kuruldu!

Birliköz Grup İnşaat Dekorasyon Gayrimenkul Ve Oto Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birliköz Grup İnşaat Dekorasyon Gayrimenkul Ve Oto Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mirfet Kartal tarafından kuruldu.

Gül Akustik Alçı Ve Dekorasyon İnşaat Mal.Alüm.Plas.Doğ.Paz.San. Tic.Ltd.Şti.Sultangazi Şubesi açıldı!

Gül Akustik Alçı Ve Dekorasyon İnşaat Mal.Alüm.Plas.Doğ.Paz.San. Tic.Ltd.Şti.Sultangazi Şubesi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Eyüp Büyükbayrak, Hakkı Büyükbayrak ve Fehmi Büyükbayrak ortaklığında kuruldu.

Karmer Yapı Mermer Dekorasyon Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karmer Yapı Mermer Dekorasyon Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile  Fatih Çampaşalı ve İsmail Çampaşalı tarafından kuruldu.

Barrow Dekorasyon Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barrow Dekorasyon Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  800 bin TL sermaye bedeli ile Alı Salmanı ve Fereshteh Eslahı tarafından kuruldu.

Çınar Alçı Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çınar Alçı Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kuşluoğlu tarafından kuruldu.

Decorex İnşaat Yapı Ve Dekorasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Decorex İnşaat Yapı Ve Dekorasyon Anonim Şirketi Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile Basel Al Kassab ve Samer Alkasab ortaklığında kuruldu.

Depa Alçı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Depa Alçı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Şirketi Sultanbeyli’nde   500 bin TL sermaye bedeli  ile  Suat Genez tarafından kuruldu.

Üçerler Alçı Dekorasyon İnşaat Haberi

Üçerler Alçı Dekorasyon İnşaat

Üçerler Alçı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ferhat Çınar tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 21 Ağustos'ta kuruldu. 


Üçerler Alçı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Sıva işleri (binalarda veya diğer inşaatlarda iç ve dış sıva veya alçı sıva işleri ile alçıpan işleri vb.) 


Üçerler Alçı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Sultanbeyli Abdurrahman Gazi Mahallesi, Tulumba Sokak,...