28 / 04 / 2024

Üçgen-2 HES ne zaman bitecek

Üçgen-2 HES ne zaman bitecek

HES yatırımları giderek artıyor. Son olarak BND Elektrik’in Ordu-Giresun sınırında inşa ettiği Üçgen-2 HES devreye alındı. BND Elektrik Genel Müdür Bülent Şahinalp çevreye uyumlu bir santral inşa ettiklerini ifade etti.

BMW, 2 Serisi’ne ekimden sonra kasımda da zam yapmadı!

BMW, 2 Serisi’ne ekim ayında olduğu gibi kasım ayında da zam yapmadığını açıkladı. 2 Serisi’nin güncel fiyat listesini resmi internet sitesinden paylaşan BMW, bu seriye önümüzdeki günlerde bir zam veya indirim gelip gelmeyeceğine ilişkin bir açıklama yapmadı.

Borsakule ve Borsakule 2 projesinde toplam 404.2 milyon TL'lik satış yapıldı! 

Kuyaş Yatırım, Borsakule ve Borsa Kule 2 projelerinde yapılan satışları açıkladı. Peki Borsakule ve Borsakule 2 projelerinde ne kadar satış yapıldı? İşte o rakamlar...

BMW’den bir müjde daha! 2 Serisi’ne zam beklenirken bakın ne oldu!

Ekim ayı kapsamında bünyesindeki tüm modellerin güncel fiyat listesini peş peşe paylaşan BMW, son olarak, 2 Serisi’nin fiyat listesini paylaştı. BMW’nin bu fiyat listesine bakıldığında 2 Serisi’ne zam yapmadığı görüldü.

Evlilik kredisi 150 bin TL ne zaman verilecek? 2023 Aile ve Gençlik Bankası ne zaman kurulacak?

Devlet yeni evlenecek çiftlere sosyal destek sağlamak amacıyla yeni bir kampanya başlattı. Bu kapsamda 150 bin TL faizsiz kredi verilecek. İşte Evlilik kredisi başvuru detayları...

Akaryakıt alacaklar dikkat! 125 TL'lik bu son dakika fırsatını kaçırmayın!

Akaryakıt almak isteyenleri yakından ilgilendiren kampanyada son 2 güne girildi. 125 TL'lik bu son dakika fırsatını sakın kaçırmayın...

BMW 2 Serisi’ne 37 bin 800 TL’lik Eylül 2023 zammı! En ucuz 2 Serisi’nin fiyatı bile resmen dudak uçuklattı!

BMW; haziran, temmuz ve ağustos aylarında olduğu gibi eylül ayında da birçok modeline zam yaptı. Bu kapsamda, 2 Serisi’ne de 37 bin 800 TL zam yapan BMW, bu modelin yeni fiyatını paylaştı.

Orhan Gençoğlu kimdir? Orhan Gençoğlu kaç yaşında? 

Penguen Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Gençoğlu kimdir? Orhan Gençoğlu kaç yaşında? Orhan Gençoğlu ne kadar? İşte ayrıntılar...

BMW 2 Serisi’ne Ağustos 2023 zammı geldi! 2 Serisi tam 177 bin 400 TL zamlandı!

Türkiye otomobil sektöründe hatırı sayılır bir yeri olan BMW, ağustos ayı kapsamında tüm modellerinin fiyat listesini güncellediğini açıkladı. Güncellenen fiyat listesine bakıldığında 2 Serisi’ne tam 177 bin 400 TL zam yapıldığı görüldü.

BMW 2 Serisi’ne 131 bin 700 TL ve 30 bin 800 TL’lik peş peşe iki zam!

Temmuz ayına girilmesiyle beraber BMW 2 Serisi’ne peş peşe iki zam birden geldi. Önce temmuz ayının ilk günlerinde 2 Serisi’ne tam 131 bin 700 TL zam geldiğini duyuran BMW, şimdi de 30 bin 800 TL’lik bir zammın daha geldiğini açıkladı.

BMW 2 Serisi’ne tamı tamına 131 bin 700 TL zam geldi! 2 Serisi’nin yeni fiyatını görenler şaşkına döndü!

BMW, temmuz ayı kapsamında tüm modellerinin fiyat listesini güncelledi. Resmi internet sitesinden modellerinin yeni fiyatlarını yayımlayan BMW, 2 Serisi’ne tam 131 bin 700 TL zam yaptığını duyurdu.

SOM Ticaret Merkezi 2 ön talep topluyor! Yüzde 10 peşinat 24 ay taksitle!

Som Yapı tarafından haya geçirilen SOM Ticaret Merkezi 2'de yüzde 10 peşinat 24 ay taksitle ön talep başladı. Peki SOM Ticaret Merkezi 2 nerede? SOM Ticaret Merkezi 2 fiyatları ne kadar? İşte SOM Ticaret Merkezi 2 ile ilgili ayrıntılar...

Estetiği ve teknolojisiyle adeta büyüleyen BMW 2 Serisi’ne zam geldi mi?

Hayalinizdeki tasarım ve özelliklerine sahip BMW 2 Serisi’nin yeni fiyatı belli oldu. BMW, yaptığı açıklamayla 2 Serisi de dahil olmak üzere tüm modellerinin güncel fiyat listesini resmi internet sitesinden yayımladığını duyurdu.

53 bin TL'ye satılan Samsung Galaxy S23 Ultra'nın maliyeti belli oldu!

Samsung Galaxy S23 Ultra'nın maliyeti açıklandı. Snapdragon 8 Gen 2 işlemci, 200 MP kamera ve 6.8 inç AMOLED ekranla donatılan amiral gemisi telefon, sektörde öne çıkıyor.

Üçgen-2 HES ne zaman bitecek Haberi

Üçgen-2 HES ne zaman bitecek

Türkiye, elektrik enerjisinde giderek doğalgaza bağımlı hale geliyor. Bu süreçte su, rüzgâr, güneş gibi yerli ve yenilenebilir enerji kaynaklarına yatırım yapılması önem arz ediyor. Yerli kaynaklardan son dönemde öne çıkan ise nehir tipi hidroelektrik (HES) santral yatırımları oldu. Sayıları giderek artan HES yatırımları ‘çevreye ve doğal hayata zarar verdikleri’ gerekçesiyle zaman zaman da eleştiri konusu oluyor. Işıklar Enerji ve Yapı Holding şirketlerinden BND Elektrik’te, Ordu-Giresun illeri arasında Üçgen-2 Hidroelektrik Santrali’ni kurdu. İnşa ettikleri nehir tipi HES’in çevreci yapıya sahip olduğunu söyleyen BND Elektrik Genel Müdürü Bülent Şahinalp, önemli bir konuya vurgu yaptı: “Yatırımcı, hassasiyetleri göz önünde bulundurarak hareket etmeli.”


BND Elektrik, enerji sektöründeki ilk hidroelektrik santralini işletmeye aldı. Santrali bir grup basın mensubuna tanıtan Genel Müdür Bülent Şahinalp’in verdiği bilgiye...