05 / 05 / 2024

Üçkuyular TOKİ

Üçkuyular TOKİ

Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nün organizasyonuyla Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Fırat Anlı, Yenişehir Belediyesi Eşbaşkanları Selim Kurbanoğlu, Ülkü Baytaş Üçkuyular TOKİ Mahalle Meclisi'ni ziyaret etti.

O şehirlerdeki arazilere bir bir el konuluyor! Petrol sondaj kuyuları nedeni ile bazı arazilere el konulmaya başlandı...

Türkiye'nin birçok ilinde petrol arama çalışmaları sürerken, bir ilimizde açılacak petrol sondaj kuyuları nedeni ile bazı arazilere el konulmaya başlandığı açıklandı. Bunun sebebi ise arazi sahipleri ile TPAO'nun anlaşamaması olarak belirtildi.

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Şerife Şahin tarafından kuruldu.

Sahurda ne yenmeli? Sahurda en çok ne tok tutar?

Sahurda ne yenmeli ve içilmeli? Hangi yiyecekler sahurda tok tutar? İşte Ramazan ayına girdiğimiz şu günlerde sıklıkla sorulmaktadır. İşte detaylar!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş akaryakıtta bombayı patlattı! Petrol kuyularını vuracaklar

Altın ve dolar tahminleri ile nam salan İslam Memiş’ten son flaş iddia geldi. Memiş, savaş politikalarının bunun gerektirdiğini söyleyerek, fiyatı yükseltmek için petrol kuyularının vurulacağını ifade etti. İşte detaylar…

Hasan Tok: Ergene'deki arazi mutlak koruma alandır!

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Hasan Tok, Çorlu/Ergene kesimindeki Marmaracık köyü sınırlarında bulunan tarım arazisinin mutlak koruma alanı olduğunu dile getirdi. Hürriyet köşe yazarlarından Yalçın Bayer söz konusu araziyi kaleme aldı.

 Hanefi Tok: Çaykara her alanda dönüşüyor!

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, geçmiş 5 yıllık belediye başkanlığı dönemi çalışmalarını ve yeni dönem projeleri hakkında açıklamalarda bulundu...

İzmir Üçkuyular'a terminal ve otopark inşa edilecek!

Yatırımlarına son sürat devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent içi toplu ulaşımda önemli bir aktarma noktası haline gelen Üçkuyular'a Terminal ve Otopark inşa edecek.

Sur Çölgüzeli ve Üçkuyular'da 5 bin 600 konut üretildi!

Sur'daki inşa çalışmaları ile ilgili açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum "Çölgüzeli ve Üçkuyular bölgelerinde 5 bin 600 konut üretildi." dedi.

Erdoğan Tok: Kentsel dönüşümün önünü açtık!

Kökçüoğlu ve Unkapanı Mahallelerine yapılan ziyarette mahalle sakinleri ile sohbet eden Başkan Erdoğan Tok, bölge halkının lehine ve yararına emsal kararlarla kentsel dönüşümün önünü açtıklarını söyledi. 

Üçkuyular- Narlıdere metro hattı projesi iptal mi edilecek?

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi ekim ayı ilk birleşimi gerçekleşti. Toplantıda konuşan Ak Parti Grup Başkan Vekili Ali Kökoğuz, Üçkuyular- Narlıdere metro hattı projesindeki son durumu sordu.

Gözütok Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gözütok Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Gözütok tarafından Beyoğlu'nda kuruldu.

Mütok İnşaat Metal Elektrik Elektronik Nakliye ve Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mütok İnşaat Metal Elektrik Elektronik Nakliye ve Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Müjdat Tokdemir tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Tok Yapı Malzemeleri Elektrik Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tok Yapı Malzemeleri Elektrik Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Mahmut Çelik tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Üçkuyular TOKİ Haberi

Üçkuyular TOKİ


Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Fırat Anlı, Yenişehir Belediyesi eşbaşkanları ve beraberindekilerle birlikte soruşturma riskine rağmen TOKİ bölgesindeki hizmet vereceklerini söyledi.


Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nün organizasyonuyla Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Fırat Anlı, Yenişehir Belediyesi Eşbaşkanları Selim Kurbanoğlu, Ülkü Baytaş Üçkuyular TOKİ Mahalle Meclisi'ni ziyaret etti.   Eşbaşkanlara Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri Kerem Canpolaten, İhsan Süleymanoğlu, DİSKİ'den sorumlu meclis üyeleri Azize Değer Kutlu ve Nadir Bingöl ile Genel Sekreter Yardımcısı Abdullah Sevinç eşlik etti.   Üçkuyu TOKİ Mahalle Meclisi Eşbaşkanları Mehmet Gündüz, Firdevs Göger ve mahalle meclisi üyeleri bölgelerindeki sorunları belediye eşbaşkanlarına anlattı. Mahalle Meclisi üyeleri yıllardır çok çile çektiklerini belirterek, sorunların kaynağında TOKİ olduğunu söyledi. Mahalle Meclisi üyeleri, “Biz ömrümüzün bir döneminde burada ev alıp rahat bir hayat...