02 / 05 / 2024

ücretsiz internet

ücretsiz internet

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin hizmetiyle şehrin en önemli meydan ve noktalarında ücretsiz internet hizmeti veriliyor.Ücretsiz internetten faydalanmak için cep telefonu numarası sisteme girilerek alınacak bir SMS şifresiyle sisteme kayıt olunacak.

Bakan Uraloğlu'ndan ücretsiz internet müjdesi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Ulaşan ve Erişen Türkiye 2053 Üniversiteler Arası Fikir Yarışması"nın tanıtım programında gençlerle buluştu.

Bakan Uraloğlu'ndan gençlere müjde: Ücretsiz 10 GB internet uygulamanın başlayacağı tarih netleşti İşte başvuru adımları

Milyonlarca gencin meraklı bekleyişini Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nun müjdeli haberi sonlandırdı. Bakan Uraloğlu, ücretsiz 10 GB internet için tarihi açıkladı. İşte 10 GB internete ilişkin tüm merak edilenler...

Öğrencilere güzel haber: 10 GB ücretsiz internet ekimde kullanılacak!

Öğrencileri kapsayan 10 GB internet ekim ayında kullanılmaya başlanacak. Üniversitelilere bir hatla sınırlı olmak üzere 12 ay boyunca aylık 10 GB kota tanımlanacak. 

Depremden etkilenen üniversite öğrencileri dikkat! YÖK son dakika vererek açıkladı!

Yükseköğretim Kurulu (YÖK), GSM operatörleriyle yaptığı görüşmeler sonucunda deprem bölgesindeki üniversite öğrencileri ve öğretim elemanları için aylık 6 GB ücretsiz internet imkanı sağlama kararı aldı.

Opera'dan büyük hamle! Artık iOS’ta ücretsiz oldu

Ünlü internet tarayıcısı Opera, ücretsiz VPN hizmetini iOS‘taki tüm kullanıcılarına sundu. Bu aşamayı erken erişim programının arkasından geldi. VPN hizmetinin iOS’a ilave edilmesi neticesinde Opera, her platformda ücret almadan VPN sunan ilk tarayıcı şirketi oldu. İşte detaylar!

Dayanışma gücü! Kiralık evler ücretsiz veriliyor

Türkiye'yi sarsan iki deprem sonrasında, ülke genelinde birçok kiralık ev ilanlarının yayınlandığı internet sitelerinde, ev sahipleri kiralık ibarelerini kaldırdığı ilanları 'Depremzedeler için ücretsiz' olarak güncelledi.

İş Bankası duyurdu! Tam bir sene ücretsiz olacak!

İş Bankası, resmi internet sitesi üzerinden yeni kampanyasının detaylarını duyurdu. Açıklanan yeni kampanya şartını yerine getirenler tam bir sene boyunca ücretsiz havale ve EFT yapabilecek. İşte detaylar…

TEB’den müjde geldi! Bir sene boyunca ücretsiz olacak!

TEB’in resmi internet sitesinden duyurulan yeni kampanyasına katılanlar şimdi hem bir senelik ücretsiz üyelik hem de 300 TL iade kazanacak. İşte detaylar…

Çalışanlara müjde! Ücretsiz izin desteğinde kapsam değişti!

Aylık bin 500 liralık ücretsiz izin desteğinin kapsamı bilardo, düğün, spor, güzellik salonları, kaplıcalar ile internet kafeleri de kapsayacak şekilde genişletildi.

Giresun'da sosyal bir proje daha hayata geçiriliyor!

Atatürk Meydanı’nda herkesin ücretsiz internet erişimine ulaşması için çalışmalar son aşamaya geldi. Belediye önünden itibaren Hacı Miktat Camiine kadar olan alanda aynı anda 600 kişi ücretsiz olarak internet erişiminden yararlanabilecek.

3DKonut, inşaatta 3D uygulamayı Eylül'e kadar ücretsiz yapacak!

3Dkonut.com Türkiye’de bir ilk olan konut projelerinin maketini online hale getirerek, haritadaki gerçek konumlarında ve tüm detaylarıyla internet üzerinden 3 boyutlu sergileyen uygulamayı ilgi üzerine Eylül'e kadar ücretsiz yapacak.

Antalya'da toplu ulaşım araçlarında ücretsiz internet dönemi başlıyor!

İlk olarak Konyaaltı Sahili’nde vatandaşlara sunulan kablosuz internet hizmeti; ANTRAY, Büyükşehir Belediyesi’nin resmi plakalı 40 adet kırmızı otobüsü, nostalji tramvayı ve deniz otobüslerinde hizmet verecek.

Antalya'da toplu ulaşım araçlarında ücretsiz internet dönemi başladı!

İlk olarak Konyaaltı Sahili’nde vatandaşlara sunulan kablosuz internet hizmeti; ANTRAY, Büyükşehir Belediyesi’nin resmi plakalı 40 adet kırmızı otobüsü, nostalji tramvayı ve deniz otobüslerinde hizmet verecek.

ücretsiz internet Haberi

ücretsiz internet

 İstanbul Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların yoğun olarak bulunduğu meydanlardan başlayarak İstanbul'un birçok noktasında ücretsiz internet hizmeti vermeye başladı. Vatandaşlar kablosuz internetten memnun olduklarını söyledi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin başlattığı ücretsiz internetten faydalanmak için cep telefonu numarası sisteme girilerek alınacak bir SMS şifresiyle sisteme kayıt olunacak. 

Alınacak şifre ile ücretsiz internet kullanımı mümkün olacak. Bir günde 3 saatlik kullanım hakkı olan internette 1 GB'lık kota kullanıcıların hizmetine sunuldu. Belediyenin bu uygulamasını öğrenen vatandaşlar, ücretsiz internet hizmetini çok beğendiklerini söyledi. 

Ücretsiz internet hizmeti İstiklal Caddesi, Taksim, Sultanahmet, Eminönü, Beşiktaş, Kadıköy, Üsküdar, Sultanbeyli, Beyazıd, Mecidiyeköy Aksaray, Bakırköy, Beylikdüzü, Eyüp, Şirinevler ve Kartal meydanlarında verilecek. Ayrıca, Sarıyer ve Avcılar İBB İletişim Noktası, Cevahir Önü, Miniatürk/İBB Bilgilendirme Çadırı, Saraçhane Parkı Emirgan Korusu, Hip Kasrı Korusu noktalarında da hizmet...