14 / 05 / 2024

üçüncü havaalanı inşaatı ne zaman başlayacak

üçüncü havaalanı inşaatı ne zaman başlayacak

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce "3. havaalanı ÇED raporu olumlu kararı İstanbul Valiliğinde 30 Nisan 2013'te askıya çıktı ve 15 Mayıs 2013'e kadar askıda kaldı. Yani 12 iş günü, 15 takvim günü." dedi...

Akiş GYO gayrimenkul ve inşaat sektöründe öncü: Kurumsal yönetim notunu 9,64 olarak güncelledi! 

Akkök Holding’in stratejik iş alanları arasında konumlandırdığı gayrimenkul sektöründeki iştiraki Akiş GYO, gayrimenkul ve inşaat sektöründe öncü konumunu koruyor. Akiş GYO, kurumsal yönetimde başarısını 9,64 notuyla  ortaya koydu. İşte ayrıntılar...

Akıncı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akıncı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nursay Karkın tarafından kuruldu.

Tütüncü Group İnşaat Turizm Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tütüncü Group İnşaat Turizm Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Vasfi Tütüncü ve Yusuf Tütüncü ortaklığında kuruldu.

Öncü 34 İnşaat Nakliye Metal Kauçuk Ve Elektrik Limited Şirketi kuruldu!

Öncü 34 İnşaat Nakliye Metal Kauçuk Ve Elektrik Limited Şirketi Esenyurt'ta Yüksel Yamaner tarafından kuruldu.

Göncü Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göncü Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'da Onur Göncü tarafından kuruldu.

İnşaat sektörünün üçüncü çeyrek karnesi!

Türkiye Müteahhitler Birliği’nin 2021 yılının üçüncü çeyreğini değerlendirdiği rapor yayınlandı. Peki raporda hangi verilere yer verildi? İşte inşaat sektörünün üçüncü çeyrek karnesi...

Müteahhi̇t ile arsa sahibi̇ arasındaki̇ inşaat sözleşmesi̇ni̇n üçüncü kişilere etkisi!

Avukat Taha Hüseyin Çebi müteahhi̇t ile arsa sahibi̇ arasındaki̇ inşaat sözleşmesi̇ni̇n üçüncü kişilere etkisi ile ilgili bir makale kaleme aldı.

Akıncı 2023 İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akıncı 2023 İnşaat Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Kadir Erdemir ve Raycha Bozhınov Asenov ortalığında kuruldu. 

Elazığ'da inşaatın 4'üncü katından düşen işçi hayatını kaybetti!

Elazığ'da çalıştığı inşaatın 4'üncü katından düşerek ağır yaralanan işçi, yaşamını yitirdi...

Antalya Muratpaşa'da 6'ncı kreşin inşaatı başladı!

Antalya Muratpaşa'da 6'ncı kreşin inşaatı başladı. Alanda, Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün kullandığı yapının korunacak ve yeni eklemelerle tek katta bin 785 metrekarelik bir kreş yapılacak.

Ant Yapı, Tolmaçevo Havaalanı'nın inşaatına başladı!

Yurtiçinde ve yurtdışında önemli projeler hayata geçiren Ant Yapı, Rusya'nın üçüncü büyük kenti Novosibirsk'teki uluslararası Tolmaçevo Havaalanı'nın inşaatına başladı.

Yeni Ercan Havaalanı'nın inşaatına 'koronavirüs' engeli!

Dört yıl önce yapımına başlanan Yeni Ercan Havaalanı inşaatını bu kez de salgın durdurdu. Şantiyede, 5 pozitif vaka incelenince çalışmalar durduruldu.

Üçüncü ülkelerde inşaat sektörünün potansiyeli büyük!

DEİK Türkiye-Almanya İş Konseyi Başkanı ve Bosch Türkiye ve Orta Doğu Başkanı , "Üçüncü ülkelerde inşaat sektörünü büyük potansiyel olarak gördük" dedi...

üçüncü havaalanı inşaatı ne zaman başlayacak Haberi

üçüncü havaalanı inşaatı ne zaman başlayacak


Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Gölbaşı'ndaki Çevre Referans Laboratuvarları'nda düzenlenen, belediye ve il müdürlüklerine çevre denetim ve temizlik aracının dağıtım törenine gelişinde, İstanbul'da yapılacak üçüncü havalimanı ÇED olumlu raporunun yürütmesinin durdurulmasına ilişkin açıklama yaptı. 


Bakan Güllüce, 3. havaalanı ÇED raporu olumlu kararının İstanbul Valiliğinde 30 Nisan 2013'te askıya çıktığını ve 15 Mayıs 2013'e kadar askıda kaldığını belirtti. 


"Yani 12 iş günü, 15 takvim günü. Hiçbir itiraz bugüne kadar olmamıştır. Mahkemenin yürütmeyi durdurması, yargıya saygımız gereği mümkün ancak bir maddi hata olduğu kanaatindeyiz" diyen Güllüce, İstanbul İdare Mahkemesinin 10 günden az askıda kaldığı iddialarını kabul edip yürütmeyi durdurmasının doğru bir karar olmadığı kanaatini taşıdıklarını söyledi. 


Güllüce, şunları kaydetti: 


"ÇED Yönetmeliği'nde 13 gün denilmektedir, biz tam 13 gün askıda bırakmışız. İtirazımızı yapacağız, henüz bize...