29 / 04 / 2024

Üçüncü havalimanı çalışma fotoğrafları

Üçüncü havalimanı çalışma fotoğrafları

Anadolu Ajansı, yıllık 150 milyon yolcu kapasitesiyle tamamlandığında dünyanın en büyük havalimanı olması beklenen üçüncü havalimanını gökyüzünden görüntüledi. Üçüncü havalimanı projesinde ön hazırlıklar kameralara yansıdı.

Üçüncü havalimanı'nda gözaltına alınan 3 işçi açlık grevine başlıyor!

Üçüncü havalimanı inşaatı protestosunda gözaltına alınan ve 2’si İnşaat İş Sendikası yöneticisi 3 kişi bugün açlık grevine başlıyor...

Yeni Havalimanı için işveren de çalışma başlattı!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Üçüncü Havalimanı'nda yaşanan olayları değerlendirdi. Şahin, işçilerin sorunlarının giderilmesi için işverenin çalışma başlattığını söyledi.

Ahmet Hakan: Yeni Havalimanı eyleminde Çalışma Bakanı nerede?

Köşe yazarı Ahmet Hakan, İstanbul Yeni Havalimanı eylemleri için "Çalışma Bakanı nerededir? AK Parti milletvekilleri neden gidip iddiaları incelememektedir? Neden müfettişler olaya el atmamaktadır? "diyor...

3’üncü Havalimanı’nda iş sağlığına sıkı denetim!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, tamamlandığında dünyanın en büyüğü olacak 3'üncü Havalimanı çalışmaları hakkında açıklamalar yaptı. 

Üçüncü havalimanı inşaatında korkunç cinayet!

Üçüncü havalimanı inşaatında çalışan işçilerden biri önceki gün kavga ettiği işçi arkadaşı Mehmet Aytaç'ı (36) yatakhaneye kilitledi ardından benzin dökerek ateşe verdi. Alevlerden kurtulamayan Aytaç feci şekilde can verdi.

3'ncü havalimanının sahibi ortaya çıktı!

Ruznameci İbrahim Ağa’nın torunu olduğunu söyleyen 80 yaşındaki Selahattin Çalışır “3’üncü Havalimanı’nın yeri benim” diyerek dava açmaya hazırlanıyor. İstanbul’un yarısının kendisinin olduğunu iddia eden Çalışır, 60 yıldır dava üstüne dava açıyor.

Üçüncü Havalimanı'na 600 şoför alınacak!

Üçüncü Havalimanı projesinde hafriyat işleri yapan şirketlerden Orkun Group, 600 şoför alınacağını duyurdu. İlanda, verilecek maaş için 'dolgun ücret' ifadesi kullanıldı.

3'üncü Havalimanı projesi ne zaman bitiyor?

3'üncü Havalimanı CEO'su Akçayoğlu, projeyi 2018'in ilk çeyreğinde tamamlayacaklarını belirterek, "Şu anda projede 7 bin 500 kişi çalışıyor" dedi

CSO Konser Salonu ve Koro Çalışma Binaları şantiyesinde denetim!

Atatürk Kültür Merkezi alanı dördüncü bölgede yapımı devam eden Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Konser Salonu ve Koro Çalışma Binaları şantiyesine Yapı İşleri Genel Müdürlüğü tarafından dün denetim yapıldı.

3'üncü havalimanına özel eğitim programı düzenlenecek!

2017'de hizmete girecek İstanbul'daki 3'üncü havalimanında çalışacak personel yetiştirmek için mesleki ve teknik okullarda yeni bir program uygulanacak..

Üçüncü havalimanında 53 bin metrekare duty free alanı olacak!

3’üncü havalimanında 53 bin metrekare duty free alanı olacak. Unifree’nin işleteceği, 6 bin kişinin çalışacağı duty free; Akmerkez, Capacity ve Galleria gibi AVM’lerden daha büyük

3'üncü havalimanında kazanan Unifree DutyFree oldu!

İstanbul'da yapılacak üçüncü havalimanının, İGA Havalimanı İşletmesi AŞ tarafından yapılan Duty Free mağazaları işletme ihalesini 25 yıllık süreyle Unifree Duty Free kazandı. Yeni havalimanının 2017'de hizmete açılması planlanıyor.

3'üncü Havalimanı inşaatında 3 bin makine çalışacak!

120 bin kişiye iş, devletin kasasına ise 22 milyar euro katkı sağlayacak olan 3'üncü Havalimanı'nda taban zemininin sağlamlaştırılması için drenaj sistemi uygulanıyor. Ulaştırma Bakanı Elvan, şantiyede 30 bin işçinin, 3 bin makinenin çalışacağını söyledi

Üçüncü havalimanı çalışma fotoğrafları Haberi

Üçüncü havalimanı çalışma fotoğrafları

Anadolu Ajansı, yıllık 150 milyon yolcu kapasitesiyle tamamlandığında dünyanın en büyük havalimanı olması beklenen üçüncü havalimanını gökyüzünden görüntüledi.


KDV dahil 26 milyar 142 milyon avroluk yapım, işletme ve devir bedeliyle ihalesi yapılan ve yıllık 150 milyon yolcu kapasiteli çalışması planlanan üçüncü havalimanı projesinde ön hazırlıklar kameralara yansıdı. 


Toplamda 76,5 milyon metrekarelik bir alan üzerine inşa edilecek havalimanının dolgu ve sondaj çalışmaları sürerken, bölgede kurulan onlarca şantiye ve yüzlerce hafriyat kamyonunun yoğun çalışmaları dikkati çekti.


Havalimanının 2018 sonunda tamamlanması hedefleniyor


Projenin ilk etabının 70-90 milyon yolcu kapasiteli olması beklenirken, tüm etaplar tamamlandığında proje 150 milyon kapasiteyle dünyanın en büyük havalimanı olacak. 


Yeni havalimanı tamamlandığında 165 yolcu köprüsü, terminaller arasındaki ulaşımın raylı sistemle yapıldığı 4 ayrı terminal binası, 3 teknik blok ve hava trafik kontrol kulesi,...