08 / 07 / 2024

Üçüncü havalimanı görsel

Üçüncü havalimanı görsel

90 milyar liraya mal olacak İstanbul'un 3'üncü Havalimanı'nı Norveçli Nordic Office önderliğindeki 4 mimarlık şirketi çizecek. Projenin ilk eskiz çalışmasını Nordic Office'in CEO'su Gudmund Stokke, internet sitesinde yayımladı...

İstanbul Yeni Havalimanı güzergâhındaki konut fiyatları uçuşa geçti!

İstanbul Yeni Havalimanı, güzergâhındaki emlak fiyatları yükselişe geçti. Sarıyer Çayırbaşı Mahallesi’nde bu yılın 7 aylık döneminde metrekare satış fiyatları yüzde 116 yükseliş kaydetti. 

Kapalıçarşı ensafı Gürsel Tekin'i bekledi!

Kapalıçarşı'da esnafın kepenk kapattığını iddia eden CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin'e Kapalıçarşı esnafı tepki gösterdi. Çarşı esnafı, durumu iddiaları yalanlarak Tekin'e Cuma vakti için davette bulunmuştu.

Üçüncü havalimanı'nda gözaltına alınan 3 işçi açlık grevine başlıyor!

Üçüncü havalimanı inşaatı protestosunda gözaltına alınan ve 2’si İnşaat İş Sendikası yöneticisi 3 kişi bugün açlık grevine başlıyor...

Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi’nin yüzde 70'i tamam!

İzmir'in Göztepe ilçesinde yapımı devam eden Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi’nde sona yaklaşılıyor. Başkan Vekili Talat Papatya ve İZVAK Başkanı Ali Erten çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde son durum!

Göztepe'nin karşılaşmalarını oynayacağı Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nin inşaatı evam ediyor...

Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi 2019'da açılacak!

Göztepe’nin dört gözle beklediği yeni stadında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. İhalesi 218 milyon 900 bin TL’ye yapılan Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nin 2019-2020 sezonuna yetileceği açıklandı.

Almanlar Üçüncü Havalimanı'nı kıskanıyor!

Almanlar, bize sattıkları araçlar ile geçtiğimiz üçüncü köprümüzü, bize sattıkları uçaklar ile ineceğimiz üçüncü havalimanını kıskanıyorlar...

Live Walls Görsel Sanat ve Reklam Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Live Walls Görsel Sanat ve Reklam Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi  bugün Bayrampaşa'da 10 bin TL bedelle Oğuz Yılmaz ve Ruhi Tezgen tarafından kuruldu.

Binalardaki görsel kirliliğe çevreci çözüm!

Binalardaki görsel kirliliği önlemek için ekonomik ve sürdürülebilir cephe sistemi geliştirildi.

Gürsel Aksel Spor Merkezi'nde inşaat yolunda!

İnşaatını TOKİ'nin üstlendiği  Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde inşaat yolunda gidiyor.

Üçüncü havalimanında son durum!

Türkiye’de havalimanı kulelerine mimari olarak gereken önem verilmedi. 3. havalimanı, bu konuda da ilke imza atıyor. İşte üçüncü havalimanında son durum...

3’üncü Havalimanı’nda iş sağlığına sıkı denetim!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, tamamlandığında dünyanın en büyüğü olacak 3'üncü Havalimanı çalışmaları hakkında açıklamalar yaptı. 

Gürsel Tekin'den, FETÖ'ye arsa tahsis edildi iddiası!

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, gerçekleştirdiği basın toplantısında devlete ait birçok arsanın FETÖ'ye tahsis edildiğini iddia etti.

Üçüncü havalimanı görsel Haberi

Üçüncü havalimanı görsel

Tamamlandığında dünyanın en fazla yolcu kapasitesine sahip olacak İstanbul'un 3'üncü Havalimanı'nı Avrupalı mimarlar çizecek. 90 milyar liraya mal olacak 150 milyon yolcu kapasiteli 3'üncü Havalimanı'nın çizimini Norveç merkezli Nordic Office of Architecture'in önderliğinde 4 mimarlık ofisinin işbirliği kazandı. Projeyi kendilerinin üsteleceklerini belirten Nordic Office'in Kurucusu ve CEO'su mimar Gudmund Stokke, şirketin internet sitesinden detayları açıkladı. Projenin eskizini de siteye koyan Stokke, kâğıt üzerindeki ince ayrıntıları sitede bir fotoğrafla anlattı. İlk kez SABAH'ta yayımlanan proje detaylarında ana terminalin 3 farklı kanata sahip olacağı ve uzay aracı görüntüsüne benzerliği dikkat çekiyor. Ana terminale 80'den fazla uçağın aynı anda yanaşabileceği belirtiliyor. 


BÜYÜK İŞ MERKEZİ ODAKLI 

Stokke, projenin çiziminde ana önceliğin yolcuların ağırlanacağı bölümler olacağını kaydederek, "Yapının ortasında büyük bir merkez yapılacak. Bu merkezde dükkânlar...