29 / 04 / 2024

Üçüncü havalimanı görselleri

Üçüncü havalimanı görselleri

Anadolu Ajansı, yıllık 150 milyon yolcu kapasitesiyle tamamlandığında dünyanın en büyük havalimanı olması beklenen üçüncü havalimanını gökyüzünden görüntüledi. Üçüncü havalimanı projesinde ön hazırlıklar kameralara yansıdı.

Üçüncü havalimanı'nda gözaltına alınan 3 işçi açlık grevine başlıyor!

Üçüncü havalimanı inşaatı protestosunda gözaltına alınan ve 2’si İnşaat İş Sendikası yöneticisi 3 kişi bugün açlık grevine başlıyor...

Üçüncü havalimanı inşaatında korkunç cinayet!

Üçüncü havalimanı inşaatında çalışan işçilerden biri önceki gün kavga ettiği işçi arkadaşı Mehmet Aytaç'ı (36) yatakhaneye kilitledi ardından benzin dökerek ateşe verdi. Alevlerden kurtulamayan Aytaç feci şekilde can verdi.

Nurol Park Güneşli örnek daire görselleri!

Nurol Park Residence'de peşinatsız 50 ay taksit yapılabiliyor. Atatürk Havalimanı'na yakın konumda olan projede fiyatlar 440 bin TL'den başlıyor. İşte Nurol Park Güneşli örnek daire görselleri...

Kirazlı Koru Evleri görselleri!

Daire fiyatları 330 bin TL'den başlangıç gösteren Kirazlı Koru Evleri Atatürk Havalimanı’na 10 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Projede toplam 232 adet konut bulunuyor. İşte Kirazlı Koru Evleri görselleri...

3'üncü havalimanı için işbirliği önerisi!

Yabancı yatırımcıların son dönemde en çok ilgisini çeken projelerden biri de 3'üncü Havalimanı. Tamamlandığında alanının en büyüğü olacak havalimanı için Güney Kore ve Danimarkalılar işbirliği önerisi getirdi.

Fortis İstanbul görselleri!

Atatürk Havalimanı'na 950 metre uzaklıkta bulunan Fortis İstanbul daire tipleri 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Proje 69 bin metrekarelik inşaat alanından oluşuyor. İşte Fortis İstanbul görselleri...

Yabancı yatırımcılar Kanal İstanbul ve 3'üncü Havalimanı'nı radara aldı!

Uzakdoğu'dan Avrupa'ya 20 ülkeden yabancı yatırımcı Kanal İstanbul ve 3'üncü Havalimanı'nı radarına aldı. Çılgın proje Kanal İstanbul'un güzergâhı ile inşaatına başlanılan 3. Havalimanı'nın bulunduğu bölgeye yabancı akını var.

Antalya'ya üçüncü havalimanı yapılacak!

Antalya 'da batı ilçelerinin ortasında üçüncü bir havalimanı yapılması gündeme geldi. 3 'üncü Havalimanının Demre 'ye yapılması üzerinde duruluyor.

3'üncü havalimanında 'itiraz' kalmadı!

Yapımına başlanan 3'üncü havalimanına ilişkin itirazlar reddedildi. Bakan İdris Güllüce, "Kamulaştırma sınırı plana işlendi, diğer itirazlar uygun görülmedi" dedi, "karayolu kamulaştırma sınırı" da plana eklendi.

3'üncü havalimanında 'itiraz' kalmadı!

Yapımına başlanan 3'üncü havalimanına ilişkin itirazlar reddedildi. Bakan İdris Güllüce, "Kamulaştırma sınırı plana işlendi, diğer itirazlar uygun görülmedi" dedi, "karayolu kamulaştırma sınırı" da plana eklendi.

3' üncü havalimanının yeri değişmeyecek!

Meclis'te gündem 3'üncü havalimanının yerinin değişip değişmeyeceği yönündeki sorulardı. Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan, “Havalimanının yeri doğru, değişmeyecek” dedi. Funda Özkan bugünkü köşesinde Elif Özdemir ile 3. havalimanının yerini konuştu...

Tersaneler 3'üncü Havalimanı çelikleri için söz aldı!

Tersaneler 3'üncü Havalimanı için söz aldı. Dev projelere çelik döşeyen tersaneler, yeni havalimanı için söz aldı. Gemi İnşa Sanayicileri Birliği (GİSBİR) Başkanı Murat Kıran, "Çelik bizim işimiz" dedi.

3'üncü Havalimanı'nda sondaj ve dolgu çalışmaları devam ediyor!

3'üncü Havalimanı'nın inşaat çalışmaları görücüye çıktı. Toplamda 76.5 milyon metrekarelik bir alan üzerine inşa edilecek havalimanının dolgu ve sondaj çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. B

Üçüncü havalimanı görselleri Haberi

Üçüncü havalimanı görselleri

Anadolu Ajansı, yıllık 150 milyon yolcu kapasitesiyle tamamlandığında dünyanın en büyük havalimanı olması beklenen üçüncü havalimanını gökyüzünden görüntüledi.


KDV dahil 26 milyar 142 milyon avroluk yapım, işletme ve devir bedeliyle ihalesi yapılan ve yıllık 150 milyon yolcu kapasiteli çalışması planlanan üçüncü havalimanı projesinde ön hazırlıklar kameralara yansıdı. 


Toplamda 76,5 milyon metrekarelik bir alan üzerine inşa edilecek havalimanının dolgu ve sondaj çalışmaları sürerken, bölgede kurulan onlarca şantiye ve yüzlerce hafriyat kamyonunun yoğun çalışmaları dikkati çekti.


Havalimanının 2018 sonunda tamamlanması hedefleniyor


Projenin ilk etabının 70-90 milyon yolcu kapasiteli olması beklenirken, tüm etaplar tamamlandığında proje 150 milyon kapasiteyle dünyanın en büyük havalimanı olacak. 


Yeni havalimanı tamamlandığında 165 yolcu köprüsü, terminaller arasındaki ulaşımın raylı sistemle yapıldığı 4 ayrı terminal binası, 3 teknik blok ve hava trafik kontrol kulesi,...