22 / 07 / 2024

üçüncü havalimanı güzergahı

üçüncü havalimanı güzergahı

AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, Plan ve Bütçe Komisyonu'nda açıklama yaptı. Muş açıklamasında, "KDV dahil yıllık kira bedeli 1 milyar 45 milyon euro. Devlet 25 yıl boyunca bunu alacak" dedi.

3. Havalimanı arazisi için maden şirketleriyle uzlaşma sağlandı!

İSTANBUL'DA inşa edilecek 3. Havalimanı için yer tesliminin yapılabilmesi için bölgede faaliyet gösteren 19 maden şirketiyle yaşanan uzlaşmazlık çözüme kavuşturuldu. Havalimanının 2018 sonunda tamamlanması hedefleniyor...

3. köprü, İstanbul Havalimanı ve Kanal İstanbul hızlı tren güzergahı!

Gebze-Çayırova’dan başlayan, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve İstanbul Havalimanı üzerinden Kanal İstanbul’a uzanması planlanan hızlı tren güzergahının ayrıntıları belli oldu. İşte 3. köprü, İstanbul Havalimanı ve Kanal İstanbul hızlı tren güzergahı...

Üçüncü havalimanı'nda gözaltına alınan 3 işçi açlık grevine başlıyor!

Üçüncü havalimanı inşaatı protestosunda gözaltına alınan ve 2’si İnşaat İş Sendikası yöneticisi 3 kişi bugün açlık grevine başlıyor...

Emlak Konut'un Kanal İstanbul güzergahındaki proje haritası!

Kanal İstanbul projesi gayrimenkul sektöründe hareketlilik yarattı. Türkiye'nin öncü firmalarından Emlak Konut'un dev proje çevresindeki proje sayısı dikkat çekiyor. Şirketin Kanal İstanbul güzergahında zengin bir arsa portföyü bulunuyor. Peki Kanal İstanbul güzergahında hangi projeleri bulunuyor.

3. havalimanı güzergahındaki konutlarda yüzde 72'ye varan artış!

Sahibinden.com Emlak Endeksi 2017 Ocak ayı verilerine göre, 3. havalimanı güzergahında satılık konutlarda metrekare fiyatlarında son üç senede yüzde 72’lere varan artış görüldü.

Üçüncü havalimanı inşaatında korkunç cinayet!

Üçüncü havalimanı inşaatında çalışan işçilerden biri önceki gün kavga ettiği işçi arkadaşı Mehmet Aytaç'ı (36) yatakhaneye kilitledi ardından benzin dökerek ateşe verdi. Alevlerden kurtulamayan Aytaç feci şekilde can verdi.

İzmir Yeşildere güzergahı kentsel dönüşüm istiyor!

İzmir'in havalimanı adına yakışır biçimde yenilendi ancak yabancı misafirlerin merkeze gelişte kullandıkları Yeşildere güzergahında kentin imajını yerle bir eden gecekondu manzarası duruyor.

Üçüncü havalimanı için Rus bankasından kredi!

Rusya’nın en büyük bankası Sberbank, DenizBank aracılığıyla İstanbul’a inşa edilecek üçüncü havalimanı için İGA Havalimanı İşletmesi AŞ’ye 500 milyon avro kredi verecek. İşte anlaşmanın ayrıntıları...

3'üncü havalimanı için işbirliği önerisi!

Yabancı yatırımcıların son dönemde en çok ilgisini çeken projelerden biri de 3'üncü Havalimanı. Tamamlandığında alanının en büyüğü olacak havalimanı için Güney Kore ve Danimarkalılar işbirliği önerisi getirdi.

Çanakkale Köprüsü güzergahı arsa fiyatlarını 3 kat artırdı!

ÇANAKKALE Boğaz Köprüsü'nün güzergahının netleşmesinden sonra Gelibolu ile Lapseki'de arazi fiyatları 3 kat arttı. Yapılacak olan Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi'nin açıklanması ile arsalar liradan değil dolardan satılıyor.

Karşıyaka Tramvay Hattı'nın güzergahı mı değişiyor?

1912 Zühtü Işıl Spor Salonu'nun açılış töreninde konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Karşıyakalılara müjde verdi. Kocaoğlu, güzergahı “palmiyeler yerinde kalacak şekilde” değiştirileceğini söyledi...

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli güzergahı netleşti! Tüm detaylar!

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli projesi için bugün resmen start verildi. Bugün resmi başvurunun yapıldığı 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli projesinde güzergah da netleşti. İşte 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli projesinin tüm detayları...

Konak tramvay hattının güzergahı değişti!

İlk ray döşenmesi başlanan Konak tramvay hattında sivil toplum örgütlerinin taleplerini göz önüne alan İzmir Büyükşehir Belediyesi, tramvay güzergahının sahilden geçen bölümünü Mithatpaşa Caddesi'ne aldı.

Kocaeli Körfez - Kartepe Metro Hattı güzergahı belli oldu!

Kocaeli Körfez Atalar'dan Kartepe'ye Cengiz Topel Havalimanı'na kadar planlanan Körfez - Kartepe Metro Hattı projesinde güzergah netleşti. Körfez - Kartepe Metro Hattı'nda 23 istasyon olacak. İşte detaylar...

üçüncü havalimanı güzergahı Haberi

üçüncü havalimanı güzergahı

AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, Plan ve Bütçe Komisyonu'nda açıklamalarda bulundu. 3. Havalimanı'nın yıllık kira bedeni açıkladı.

Star Gazetesi'nde yer alan habere göre, Muş, “Üçüncü havalimanı yıllık kira bedeli, KDV dahil bir milyar 45 milyon Euro. 25 yıl boyunca devlet bunu alacak” diye konuştu.

3 milyar dolarlık yatırım
Yap-işlet-devret projeleri ile 3 milyar dolar yatırım yapıldığını belirten Muş, garanti üzeri gelirin 440 milyon Euro olduğunu vurguladı. 

Mehmet Muş, “Üçüncü havalimanı yıllık kira bedeli, KDV dahil bir milyar 45 milyon Euro. 25 yıl boyunca devlet bunu alacak” ifadelerini kullandı.