27 / 04 / 2024

Üçüncü havalimanı son durum

Üçüncü havalimanı son durum

Almanlar, bize sattıkları araçlar ile geçtiğimiz üçüncü köprümüzü, bize sattıkları uçaklar ile ineceğimiz üçüncü havalimanını kıskanıyorlar...

3. Havalimanı'nın yıllık kira bedeli belli oldu!

AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, Plan ve Bütçe Komisyonu'nda açıklama yaptı. Muş açıklamasında, "KDV dahil yıllık kira bedeli 1 milyar 45 milyon euro. Devlet 25 yıl boyunca bunu alacak" dedi.

Üçüncü Havalimanı THY'yi yukarı taşıyacak!

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, İstanbul'da inşa edilen Üçüncü Havalimanı projesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Aycı, "Üçüncü havalimanı hikayeyi tamamen değiştiriyor'' diye konuştu.

Üçüncü havalimanı ekonomiyi uçuracak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan: "3. Havalimanı, ticaretimize çok ciddi katkı koyacak. 2025 yılında ülkemizdeki gayrisafi hasılanın yüzde 4,9'unu oluşturacak. " dedi.

3. Havalimanı ekonomiye 9 milyar euro kazandıracak!

2018‘de hizmete girecek Üçüncü Havalimanı'nda yüzde 90 yerli malı kullanılıyor. Böylece proje tamamlandığında Türkiye ekonomisine 9 milyar euro kazandırılması hedefleniyor.

3. havalimanı için 1,8 milyar avro harcandı!

2018 yılının şubat ayında ilk etabı hizmete açılacak Üçüncü Havalimanı için şu ana kadar 1,8 milyar avroluk harcama yapıldı. 15 binden fazla kişinin çalıştığı havalimanının ana terminal binasının kaba inşaatı 2016 bitmeden tamamlanacak

Üçüncü havalimanının yüzde 25'i tamam!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir: "Yeni havalimanının şimdiye kadar yüzde 25'ini tamamladık, 1,8 milyar avroluk da harcama yaptık" şeklinde ifadelerde bulundu.

Üçüncü havalimanında çalışmalar ivme kazandı!

Otoparkları, otelleri, AVM'leri, sosyal tesisleri ile adeta bir şehir olacak ve 2018'in şubat ayında uçuşların başlayacağı havalimanında kat edilen mesafe havadan görüntülendi.

Üçüncü Havalimanı'nın kredi sözleşmesi imzalandı!

İnşası halen devam eden İstanbul 3. Havalimanı’nın altyapı proje finansmanının imzası için düzenlenen törende konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türkiye hamdolsun artık küresel ölçekte planlar ve projeler yapan bir ülke konumuna geldi” dedi.

Temel Kotil: 3. havalimanıyla İstanbul lider konuma gelecek!

THY Genel Müdürü Temel Kotil, 3. havaalanının İstanbul'u lider konuma getireceğini söyleyerek, 'İstanbul'a yapılan üçüncü havaalanı dünya tarihini değiştirecek, dedi.

Temel Kotil: Üçüncü havalimanı dünya tarihini değiştirecek!

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Temel Kotil patronlarının yolcuları olduğunu belirterek, 'Biz patronumuzu memnun etmek için çalıştık ve başardık. Dünyanın en büyük havayolu şirketi değiliz ama memnuniyette bizi kimse geçemez' dedi.

Temel Kotil :Avrupa'nın ağırlık merkezi İstanbul olacak!

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Temel Kotil, İstanbul'a kurulacak 3. havalimanına ilişkin, " Avrupa'nın ağırlık merkezi İstanbul olacak" dedi.

Üçüncü Havalimanı'nın terminal inşaatı başladı!

DHMİ Genel Müdürü Yıldırım, Atatürk Havalimanı'nda görev yapan gazetecilerle iftar yemeğinde bir araya geldi. Florya'daki DHMİ Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen iftar yemeğinde konuşan Yıldırım, 3.Havalimanı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Mega projeler devam edecek mi?

Emlak piyasasında büyük spekülasyonlara yol açan mega projelerde işler karıştı. Seçim vaadi olarak geçmiş yıllarda açıklanan projelerin akıbeti ne oldu?

Üçüncü Havalimanı havadan görüntülendi!

Cengiz, Mapa, Limak, Kolin ve Kalyon konsorsiyumu tarafından kurulan icracı ve imtiyaz sahibi şirket İGA (İstanbul Grand Airport) Havalimanı İşletmesi AŞ, zemin çalışmalarını ince eleyip sık dokuyarak sürdürüyor.

Araç sahipleri acil baksın! MTV üçüncü taksit son ödemeler ne zaman yapılacak? Ek MTV iptal mi oldu? 

Son dönemlerde sosyal medyada sıkça dolaşmaya başlayan ''Ek MTV iptal oldu'' konusu kafaları karıştırdı. Peki gerçekten ek MTV iptal mi oldu? MTV üçüncü taksit son ödemeler ne zaman? 

Üçüncü havalimanı'nda gözaltına alınan 3 işçi açlık grevine başlıyor!

Üçüncü havalimanı inşaatı protestosunda gözaltına alınan ve 2’si İnşaat İş Sendikası yöneticisi 3 kişi bugün açlık grevine başlıyor...

Almanlar Üçüncü Havalimanı'nı kıskanıyor!

Almanlar, bize sattıkları araçlar ile geçtiğimiz üçüncü köprümüzü, bize sattıkları uçaklar ile ineceğimiz üçüncü havalimanını kıskanıyorlar...

3. havalimanı inşaatından son kareler!

29 Ekim’de ilk etabı açılması planlanan 3'üncü Havalimanında devam eden çalışmalardaki son durum havadan görüntülendi. 

3. Havalimanı son teknolojiyle korunacak!

2018’de açılacak olan Yeni Havalimanı sensörlü kameralar ve radarların yer aldığı son teknolojiler ile korunacak. Pilot uygulaması Antalya’da gerçekleştirilecek olan proje için turizmciler, “Çok doğru bir hamle. Bu yatırımlar turistin güvenini artırır” dedi.

Üçüncü havalimanında son durum!

Türkiye’de havalimanı kulelerine mimari olarak gereken önem verilmedi. 3. havalimanı, bu konuda da ilke imza atıyor. İşte üçüncü havalimanında son durum...

3’üncü Havalimanı’nda iş sağlığına sıkı denetim!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, tamamlandığında dünyanın en büyüğü olacak 3'üncü Havalimanı çalışmaları hakkında açıklamalar yaptı. 

3. Havalimanı’na radarlı koruma!

İnşaat çalışmaları hızla devam eden 3’üncü Havalimanı'nda güvenlik sistemleri için de düğmeye badışdı. DHMİ, 3’üncü Havalimanı’nı sensörlü kameralar ve radarların yer alacağı son teknolojiyle koruyacak. 

Üçüncü Havalimanı THY'yi yukarı taşıyacak!

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, İstanbul'da inşa edilen Üçüncü Havalimanı projesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Aycı, "Üçüncü havalimanı hikayeyi tamamen değiştiriyor'' diye konuştu.

TOKİ Sivas Akıncılar son sözleşme tarihi!

TOKİ Sivas Akıncılar projesinde yer alan 155 adet konutun son sözleşme imzalama tarihi bugün olarak belirlendi.

TU’M, Üçüncü havalimanının yeme-içmesine talip!

Cengiz Holding, Kalyon İnşaat ve Saat&Saat’in ortak olduğu TU’M, ilk projesini Water Garden’da Nostalji Sokağı ile hayata geçiriyor. TU’M, nostaljik lezzetleri üçüncü havalimanına da taşımaya talip. Üçüncü havalimanının 30 bin metrekarelik dev yeme-içme alanı ihalesi haftaya yapılacak

Üçüncü havalimanı inşaatında korkunç cinayet!

Üçüncü havalimanı inşaatında çalışan işçilerden biri önceki gün kavga ettiği işçi arkadaşı Mehmet Aytaç'ı (36) yatakhaneye kilitledi ardından benzin dökerek ateşe verdi. Alevlerden kurtulamayan Aytaç feci şekilde can verdi.

Üçüncü havalimanı kar edecek mi?

Sözcü Gazetesi'nin köşe yazarlarından Murat Muratoğlu bugünkü yazısında üçüncü havalimanı projesini kaleme aldı. İşte Murat Muratoğlu'nun o yazısı...

Üçüncü havalimanı son durum Haberi

Üçüncü havalimanı son durum

Almanlar, bize sattıkları araçlar ile geçtiğimiz üçüncü köprümüzü, bize sattıkları uçaklar ile ineceğimiz üçüncü havalimanını kıskanıyorlar. İşte Sözcü Gazetesi'nden Murat Muratoğlu'nun haberi...

Her şeyden önce ayıp! Başkan Erdoğan’ın deyimiyle; “Hasbelkader yakaladıkları zenginlikle” sürekli bizi kıskanan faşist Almanya, bu yıl 300 milyar dolar cari fazla verecekmiş! Yuh! Petrolü, doğalgazı olmadığı halde o ne biçim fazla? Bu nasıl rastlantı? Ne acayip tesadüf!

Ya biz? Yıllık 57 milyar dolar cari açık veriyoruz. Peki neden? Üzerimizde nazar var! Yine de bize sattıkları araçlar ile geçtiğimiz üçüncü köprümüzü, bize sattıkları uçaklar ile ineceğimiz üçüncü havalimanını kıskanıyorlar.

25 TANE YAPARLAR

Sadece bir yıllık cari fazlaları ile üçüncü köprüden 110 adet, üçüncü havalimanından 25 tane yaparlar. Çok hazımsız canım bu Almanlar! Bizde 38 bin, Almanya’da 11 bin makam aracı var....