29 / 04 / 2024

üçüncü havalimanında olacak firmalar

üçüncü havalimanında olacak firmalar

Berlin Uluslararası Turizm Borsasında (ITB) düzenlenen basın toplantısında konuşan Aycı, yeni havalimanının 2018'in ikinci çeyreğinde açılacağını beklediklerini belirterek, ''Biz de taşınmayla ilgili planlamamızı yaptık, üzerinde çalışıyoruz'' dedi.

Çukurova Bölgesel Havalimanı'nda üstyapının yüzde 20'si tamam!

Mersin'de 2022 yılının üçüncü çeyreğinde ilk iki etabının hizmete açılması planlanan Çukurova Bölgesel Havalimanı'nda üstyapı çalışmalarının yüzde 20'si bitirildi.

Rize-Artvin Havalimanı'nda çalışmalar tam gaz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, "Deniz üzerine dolgu yöntemiyle inşa edilen Türkiye'nin ikinci havalimanı olacak Rize-Artvin Havalimanı'nda en önemli kısım niteliğindeki taş dolgu mendireğin yüzde 56'sı tamamlandı" dedi...

Vakko İstanbul Havalimanı'nda mağaza açtı!

Modanın öncüsü Vakko, İstanbul Havalimanı'nda yeni bir butik mağaza açtı. Vakko, yeni mağazası ile tüm dünya yolcularına ulaşmayı hedefliyor.

İstanbul Havalimanı’nda bir ilk daha! Yer radarı kullanılacak!

Dünyanın en büyük havalimanı olacak İstanbul Havalimanı’nda güvenlik en üst seviyeye çıkarıldı. Havalimanında ilk kez yer radarları da kullanılacak.

İstanbul Havalimanı'nda ilk uçuş bugün!

Dünyanın en büyük havalimanı olacak İstanbul Havalimanı'nın ilk fazı hizmete açıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılan havalimanında ilk uçuş bugün saat 11:00'de yapılacak.

İstanbul Havalimanı'nda 33 mescit olacak!

İstanbul Havalimanı'nda görevli imam Abdussamet Karadayı, alanda 33 mescitin açılacağını açıkladı. Karadayı ''Diyanet İşleri Başkanlığı, İstanbul Havalimanı'na taşınma ile birlikte bizi de buraya tayin edecek" diye konuştu.

Yeni Havalimanı'nda toplu ulaşım iki ay boyunca yüzde 50 indirimli olacak!

29 Ekim'de açılacak olan İstanbul Yeni Havalimanı'na ulaşım ile ilgili İBB Başkanı Mevlüt Uysal, "Yeni Havalimanı’nda toplu ulaşım iki ay boyunca yüzde 50 indirimli olacak." dedi...

Üçüncü havalimanı'nda gözaltına alınan 3 işçi açlık grevine başlıyor!

Üçüncü havalimanı inşaatı protestosunda gözaltına alınan ve 2’si İnşaat İş Sendikası yöneticisi 3 kişi bugün açlık grevine başlıyor...

3. havalimanında ticari alan kiralama başvuruları başladı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, hizmete girdiğinde dünyanın en büyüğü olacak İstanbul Yeni Havalimanı'nda yer almak için dev kargo şirketlerinin başvuruda bulunmaya başladıklarını açıkladı. 

İstanbul Yeni Havalimanı'nda özel önlem!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın ilk etabı 29 Ekim'de açılacak. Havalimanında 143 adet yolcu köprüsünün birincisi ile sonuncusu arasındaki mesafe Taksim-Şişli arasına denk gelen 1 kilometre 800 metrelik yürüme mesafesi kadar olacak...

BP, İstanbul Yeni Havalimanı'nda yer almak istiyor!

BP Türkiye Ülke Başkanı Stump, Türkiye'de yatırıma devam edeceklerini belirterek, "Avrupa'nın en büyük havalimanı olacak İstanbul Yeni Havalimanı'nda yer almak istiyoruz." dedi.

Üçüncü havalimanında son durum!

Türkiye’de havalimanı kulelerine mimari olarak gereken önem verilmedi. 3. havalimanı, bu konuda da ilke imza atıyor. İşte üçüncü havalimanında son durum...

3’üncü Havalimanı’nda iş sağlığına sıkı denetim!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, tamamlandığında dünyanın en büyüğü olacak 3'üncü Havalimanı çalışmaları hakkında açıklamalar yaptı. 

üçüncü havalimanında olacak firmalar Haberi

üçüncü havalimanında olacak firmalar

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı İstanbul'da yapımı süren üçüncü havalimanına 2018 yılında geçmek için planlama yaptıklarını söyledi.


Berlin Uluslararası Turizm Borsası'nda (ITB) düzenlenen basın toplantısında konuşan Aycı, yeni havalimanının 2018'in ikinci çeyreğinde açılacağını beklediklerini belirterek, ''Biz de taşınmayla ilgili planlamamızı yaptık, üzerinde çalışıyoruz'' dedi.


İstanbul'un coğrafi olarak doğal bir taşımacılık merkezi olduğuna dikkati çeken Aycı, ''Çok sayıda ülkeye uçuyoruz. Yeni havalimanı bize yeni imkanlar sağlayacak. Belki daha fazla uçak firması İstanbul'a uçacak. Şu anda bir sınırlama var. Yeni havalimanıyla o sınırlama ortadan kalkacak'' ifadelerini kullandı.


Aycı, Avrupa'da yaşanan sığınmacı krizinden dolayı Avrupa'dan Türkiye'ye karayolu yerine daha çok havayolunun tercih edileceğini ve bunu da THY olarak başarıyla yöneteceklerini ifade etti.


İlker Aycı THY olarak 2015 yılı hedeflerine...