30 / 04 / 2024

ucuz osb arsaları

ucuz osb arsaları

Salihli Belediyesi tarafından ikinci etabı kamulaştırılan Salihli Organize Sanayi Bölgesi, yatırımcılarını bekliyor. Salihli OSB'de arsalar, metrekaresi 70 liradan, yılbaşından itibaren satışa sunulacak.

Ev yapmak isteyenlere 100 bin ucuz arsa müjdesi! Bu sosyal konut arsaları kapış kapış gidecek! Sakın kaçırmayın!

Ev yapmak isteyenlere 100 bin ucuz arsa müjdesi geldi. İşte TOKİ sosyal konut arsaları ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ'den 3 büyükşehir ve 29 ilde ucuz arsa fırsatı! 24 taksit ve yüzde 25 peşinat imkanıyla! 176 bin TL'den başlıyor...

TOKİ, 3 büyükşehir ve 29 ilde ucuz arsa satışına başlıyor. 24 ay taksit ve yüzde 25 peşinat imkanıyla satışa sunulacak arsaların fiyatları 176 bin TL'den başlıyor...

Manisa'da OSB arsalarına talep artıyor! 

Mecit Osmanlı Gayrimenkul Danışmanlığı’nın sahibi Mecit Osmanlı, Manisa Organize Sanayi Bölgesi'nde son zamanlarda arsa yatırımlarının arttığını dile getirdi. 

Niğde OSB'de 4 firmaya arsaları tahsis edildi!

Niğde Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) sanayi parseli talep eden müteşebbislere 3 günde arsaları tahsis edildi.

OSB'lerde arsa satış bedellerine yüzde 25 sınırı nedeniyle teminatlar düştü!

OSB'lerde arsa satış fiyatı, maliyetin yüzde 25 fazlasıyla sınırlandırılınca ucuzladı. Arsaların ucuzlaması, OSB’lerde faaliyet gösteren mevcut sanayicileri zor duruma soktu...

Milas OSB'de arsalar devredilmeyecek!

Kaymakam Eren Arslan, Manisa Mila OSB'den sanayi parseli alacakların bunları bir başka kişi veya kuruma devredemeyeceklerini, kiraya veremeyeceklerini ancak kendi yatırımları için kullanabileceklerinin de altını çizdi.

Sanayiciler OSB’lerde daha ucuz parsel alacak!

Üretime katkı sağlayacak 81 maddelik paket için start verildi. Sanayiciler OSB'lerde daha ucuza parsel alacak. OSB'ler vergi indirimi başlıyor.

Salihli OSB'deki arsaların metrekaresi 70 TL!

Salihli Belediyesi tarafından ikinci etabı kamulaştırılan Salihli Organize Sanayi Bölgesi, yatırımcılarını bekliyor. Salihli OSB'de arsalar, metrekaresi 70 liradan, yılbaşından itibaren satışa sunulacak.

Söke OSB'de arsaların tamamı tahsis edildi!

Söke İlçe Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu, süreç dahilindeki çalışmaları kapsamında Söke, Söke OSB ve Söke’deki üniversite yapılanması konularına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Silivri iş dünyasından yeni nesil OSB talebi!

Silivri iş dünyası temsilcileri yeni yatırımların önünün açılması için bölgede yeni nesil bir OSB'nin kurulması ya da işletmelerin yanında bulunan arsaların yeniden sanayi arsası olarak tanımlanması gerektiğini ifade etti

Antalya OSB’de arsa fiyatları yeniden düzenlendi!

Antalya Organize Sanayi Bölgesi’ndeki arsaların metrekare fiyatı, arsa ve alt yapı maliyetlerinde yaşanan artışlar nedeniyle yeniden düzenlendi. Antalya OSB Yönetim Kurulu, 60 dolar olan arsa metrekare birim fiyatını 95 dolar olarak revize etti.

Antalya OSB'deki arsaların fiyatları yeniden düzenlendi!

Antalya Organize Sanayi Bölgesi'ndeki (AOSB) arsaların metrekare fiyatı yeniden düzenlendi. AOSB Yönetim Kurulu, 60 dolar olan arsa metrekare birim fiyatını 95 dolar olarak revize etti.

Nihat Zeybekci'den Denizli'nin 10 ilçesine ucuz konut sözü!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci Denizli'ye ucuz konut müjdesi verdi. Zeybekci "Konutlar 10 ilçede yapılacak, arsaların TOKİ'ye devir işlemleri devam ediyor. Bu konuyla ilgili önümüzdeki günlerde detaylı açıklama yapacağız" dedi.

ucuz osb arsaları Haberi

ucuz osb arsaları


Salihli Belediyesi tarafından ikinci etabı kamulaştırılan Salihli Organize Sanayi Bölgesi, yatırımcılarını bekliyor. Salihli OSB'de arsalar, metrekaresi 70 liradan, yılbaşından itibaren satışa sunulacak. Salihli'de büyük bir istihdam imkanı sağlaması beklenen OSB, yatırımcılar için de avantajlar sağlayacak.


Satış yılbaşında


Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, ikinci etabın tamamının Salihli Belediyesi tarafından kamulaştırıldığını söyledi. Kayda, "Salihli OSB'de ikinci etaptan yer satışına yılbaşından itibaren başlıyoruz. Metrekaresini 70 liradan satışa çıkardık. Yanımızdaki Turgutlu'nun arsa fiyatları 100 lira. Akhisar 120 lira. İzmir'i ve Manisa'yı zaten söylemeye gerek yok. Yatırımcıları bekliyoruz. Özellikle Salihli dışındaki yatırımcının ilçemize gelerek bu avantajlardan yararlanmasını istiyoruz. Salihli, kabuk değiştiriyor. Elini çabuk tutan, bu imkanlardan faydalanır" dedi.


Yeni...