18 / 05 / 2024

ucuz pet ürünleri

ucuz pet ürünleri

Sağlıklı gıdaya ulaşmak bizim olduğu kadar hayvan dostlarımızın da hakkı. Sağlıklı mamanın yanı sıra kaliteli ürünlerin de yer aldığı petlebi.com’da bir çok üründe indirim zamanı. İşte indirimli petlebi ürünlerinin bazıları

A101'de aldın aldın! iPhone 14 plus 2 bin 300 TL daha ucuz! İşte A101 Mart ayı fırsat ürünleri!

A101, gıda, elektronik ve giyimden sonra şimdi de telefonlar ile karşımıza çıktı. A101'de İPhone 14 plus satışta. Piyasaya göre 2 bin 300 TL daha ucuz olan İPhone 14 plus, A101'de yerini aldı. İşte A101 İPhone 14 plus fiyatı ve A101 Mart ayı fırsat ürünleri...

Ucuz gıda daha çok kişiye ulaşacak! Tarım Kredi ürünleri artık bakkallarda da satılabilecek

Tarım Kredi Kooperatifi ürünlerinin KOOP Market adı altında bakkallarda da satılma projesi için protokol imzaları atıldı. İlk etapta 6 şehirde hayata geçirilecek olan projede artık Tarım Kredi ürünleri KOOP Market adı altında bakkallarda üstelik aynı fiyattan satılacak.

Bim’den uygun fiyatlı çeyiz ürünleri! Yemek takımından tencere setine yok yok… Bim 7 Ekim 2022 fiyat listesi

Bim marketler her hafta yayınladığı kataloğunda mutlaka belirli bir bölümü çeyizlik ürünlere ayırıyor. Gecelikten sabahlığa, yemek takımından tencere setlerine, küçük ev aletlerine kadar geniş ürün yelpazesiyle ucuz çeyiz ürünleri tüketicileri bekliyor. İşte o ürünler..

Eviniz için en ucuz çeyiz ürünleri BİM’de! 2 Eylül BİM fiyat listesi…

BİM market Cuma günleri yayınladığı kataloglarına bir yenisini daha ekledi. Bugüne özel yayınladığı katalogda birbirinden çeşitli ürünler uygun fiyatlarıyla raflarda yerini aldı.

A101'e ucuz kırtasiye ürünleri geliyor! A101 Aktüel ürünler 1 Eylül kataloğu açıklandı! 1 Eylül 2022 A101 fiyat listesi

A101'in 1 Eylül 2022 aktüel ürünler kataloğu belli oldu. Yayımlanan katalogda kırtaiye ürünleri dikkat çekti. Peki, A101'e bu hafta hangi kırtasiye malzemeleri gelecek, fiyatları kaç TL olacak? İşte 1 Eylül 2022 A101 fiyat listesi...

A101'e ucuz okul ürünleri geliyor! A101 Aktüel ürünler 1 Eylül kataloğu yayımlandı! İşte 1 Eylül 2022 fiyat listesi...

A101'in 1 Eylül 2022 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Katalogda okul ürünleri dikkat çekti. Peki A101'e bu hafta hangi kırtasiye malzemeleri gelecek, fiyatları ne olacak? İşte 1 Eylül 2022 fiyat listesi...

Bim’den en ucuz çeyiz ürünleri! Bim 5 Ağustos fiyat listesi…

Bim market haftanın belirli günlerinde çeşitli ürünlerin yer aldığı kataloğunu yayınlıyor. Her hafta yeni katalog yayınlayan Bim market, Salı ve Cuma günleri olmak üzere haftanın iki günü farklı aktüel ürünler raflarda yerini alıyor.

BİM’den en ucuz temizlik ürünleri! İşte BİM Temizlik ürünleri fiyat listesi…

BİM Market 31 Mayıs aktüel ürünlerini yayınladı. Bim’in yayınladığı katalogda özellikle temizlik ve gıda ürünleri göze çarpıyor. Sizler için hazırladığımız bu yazıda öne çıkan temizlik ürünlerini paylaşacağız. Kataloğa göz attığımızda deterjandan temizlik bezine kadar temizliğe dair birçok ürünün sa

Özatlantis İnşaat Orman Ürünleri Reklam Organizasyon Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özatlantis İnşaat Orman Ürünleri Reklam Organizasyon Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi; Mehmet Özyıldız tarafından 15 bin TL'lik sermaye ile 16 Eylül 2014 tarihinde kuruldu.

Datça İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Datça İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Oğuzhan Çiftçi tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 16 Eylül'de Ümraniye, Yukarı Dudullu'da kuruldu.

DİR İnşaat Elektrik Turizm Oto Yedek Parça ve Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DİR İnşaat Elektrik Turizm Oto Yedek Parça ve Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kemile Yontaş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 12 Eylül'de kuruldu.

Serdar Ahşap Ürünleri Dekorasyon İnşaat Gıda Nakliyat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serdar Ahşap Ürünleri Dekorasyon İnşaat Gıda Nakliyat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Enver Balcı tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 11 Eylül'de kuruldu.

Üças Orman Ürünleri Mühendislik Harfiyat Nakliyat ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Üças Orman Ürünleri Mühendislik Harfiyat Nakliyat ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi, İzzet Akkaya tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 10 Eylül 2014 tarihinde Ümraniye'de kuruldu.

ucuz pet ürünleri Haberi

ucuz pet ürünleri

Evimizde bizimle yaşayan hayvan dostlarımızın ihtiyaç duyabileceği herşeyi bünyesine alan alışveriş sitesi Petlebi, bir çok üründe indirim ve hediye kampanyası başlattı. Kampanya dahilinde Pro Plan ve Hill’s küçük paket yavru kedi mamaları sepette ekstra yüzde 10 indirimli sunulurken, My Food kedi maması satın alanlara Vet’s Plus Malt Macun hediye ediliyor. Ayrıca Royal Canin küçük paket mini ırk yetişkin köpek mamaları da yine yaş mama hediyeli olarak geliyor.

Petlebi hayvan dostlarımızın ihtiyaç duyduğu ürünleri satmak dışında, onlar için birtakım sosyal faaliyetlerde de bulunuyor.

Sahipsiz hayvanları sıcak, kalıcı yuvalarına kavuşturmak için de hizmet veren Petlebi, evcil hayvan sahipliğini arttırmak; onların bir neşe kaynağı, mutluluk olduğunu anlatmak için kampanyalar düzenliyor.

Petlebi ayrıca, evcil hayvanların yaşam kalitesini arttırmak için hayvan sahiplerini bilgilendirmek, soru ve...