04 / 05 / 2024

UCZ Mağazacılık hisseleri

UCZ Mağazacılık hisseleri

Rekabet Kurumu, UCZ Mağazacılık hisselerinin belli oranının Yıldız Holding tarafından devralınması işlemine izin verdi.

Salı Pazarı Perakende Mağazacılık Pazarlama Bilgisayar İnşaat Taahhüt Turizm'in merkez nakli yapıldı!

Salı Pazarı Perakende Mağazacılık Pazarlama Bilgisayar İnşaat Taahhüt Turizm San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Salı Pazarı Perakende Mağazacılık Pazarlama Bilgisayar İnşaat Taahhüt Turizm San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Parla Emlak İnşaat Mobilya Ve Mağazacılık Kiralama Anonim Şirketi kuruldu!

Parla Emlak İnşaat Mobilya Ve Mağazacılık Kiralama Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Tellioğlu Mağazacılık Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Tellioğlu Mağazacılık Mimarlık İnşaat Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Recep Tellioğlu tarafından kuruldu.

Bankacılık hisseleri yine zıpladı! Borsa İstanbul'da neler oluyor?

Haftaya yükselişle başlayan Borsa İstanbul’da bankacılık endeksinde de yüzde 9.8 oranda yükseliş yaşandı. Haftanın ilk işlem gününde tüm sektör endeksleri yükselirken, en çok kazandıran yatırımlar ise bankacılık hisseleri oldu.

Bankacılık hisseleri uçuyor. en çok hangi banka kazandırdı?

Borsadaki yükselişi 1 ay öncesine kadar kenardan izleyen bankacılık hisselerinde sert yükseliş sürüyor. Peki, bu yükseliş sürecek mi? Bankacılık hisseleri yatırımcısına kazandırmaya devam edecek mi? Hangi bankanın hissesi ne kadar kazandırdı? Bankacılık hisselerini kim alıyor?

Market poşetlerinizi FİLE ile değiştirmeye hazır mısınız? 7 Eylül 2022 File fiyat listesi...

Yeni nesil mağazacılık sistemini mahallemize getiren File mağazaları, unlu mamüllerden manav reyonuna , kişisel bakım ürünlerinden kozmetiğe kadar her konuda size istediğiniz ürünü sunuyor. Sevdiğiniz birçok ürün ve markayı mağazalarında bulabilirsiniz. Işte 7 Eylül 2022 File fiyat listesi..

Bankacılık hisseleri tepe taklak oldu

Bankacılık hisseleri tepe taklak oldu. Karlılık rakamlarıyla dikkat çeken bankaların borsada işlem gören hisseleri yüzde 3,71 değer kaybetti. Bankacılık hisseleri önceki gün yüzde 8 yükselmişti.

Abb Mağazacılık Ve Kiralama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abb Mağazacılık Ve Kiralama Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Pendik’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Arı tarafından kuruldu.

Modanisa 6'ncı mağazasını Zeruj Anatolia'da açtı!

Tesettür giyin markası Modanisa, mağazacılık deneyimini yatırımlarıyla yaygınlaştırıyor. Modanisa, altıncı mağazasını Zeruj Anatolia'da hizmete açtı.

Avva, Mısır, Almanya ve İngiltere'de yeni mağaza açacak!

Mağazacılık yatırımlarına ara vermeyen firmalardan Avva, Mısır, Almanya ve İngiltere'de yeni mağaza açmayı planlıyor.

In Street, KKTC'deki 3'üncü mağazasını hizmete açtı!

Dünyaca ünlü spor markalarının sneaker ve spor giyim ürünlerini tüketicilere sunan ve  FLO Mağazacılık bünyesinde faaliyetlerini sürdüren In Street, KKTC'deki 3'üncü mağazasını hizmete açtı...

FLO yurt dışındaki 105’inci mağazasını hizmete açtı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden FLO Mağazacılık, yurt dışındaki 105’inci mağazasını hizmete açtı.

FLO Fas'ta mağaza açtı!

FLO Mağazacılık, Fas'ta yer alan Borj Fez Mall'da açtığı 981 metrekarelik yeni mağazasıyla yurt dışındaki mağaza sayısını 104'e yükseltti.

UCZ Mağazacılık hisseleri Haberi

UCZ Mağazacılık hisseleri

Rekabet Kurumu, UCZ Mağazacılık hisselerinin Yıldız Holding tarafından devralınmasını onayladı


Faaliyetlerine Mayıs 2012'de 10 mağaza ile başlayan UCZ Mağazacılık için Yıldız Holding Haziran ayının başında Rekabet Kurumu'na başvurmuştu. 


Yıldız Holding 2011 yılında Şok Marketleri satın alarak perakende sektöründe ciddi bir adım atmıştı. Holding'in girişimlerinden Gözde Girişim liderliğinde bir konsorsiyum tarafından satın alınan ŞOK 72 ilde 2 bin 250'den fazla mağazaya sahip...