29 / 04 / 2024

ufonun fabrikalarında üretim durdu mu

ufonun fabrikalarında üretim durdu mu

Türkiye ısıtıcı pazarının yüzde 85’ini elinde bulunduran UFO hacizlerle boğuşuyor. Grup şirketlerine 50’ye yakın icra takibi yapılmış durumda. UFO’nun İtalyanlarla ortak kurduğu şirket de icra takibinden nasibini aldı...

1946 yılında devlet fabrikalarını satın almak isteyenler olmuş!

1946 yılında bazı sanayiciler devlet fabrikalarını özellikle de Sümerbank fabrikalarını satın almak istemiş.

Baran Çelik kimdir? Hangi üst düzey görevlerde yer aldı? Ereğli Demir Çelik Fabrikaları’nda ne iş yapıyor?

Baran Çelik üniversiteyi nerede okudu? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer alıyor? Şu an ne iş yapıyor?

Karadeniz doğal gazında üretim iki kat arttı

Karadeniz'de çıkan doğal gazda üretim günlük 2 milyon tondan 4 milyon ton seviyesine çıktı. Sadece yıl sonunda Karadeniz doğal gazı üretim miktarının günlük 7 milyon tona, Türkiye’nin toplam üretim miktarının da 8 milyon tona yükseleceği belirtiliyor.

İğneden ipliğe zam geliyor! Zam gelecek ürünler aklınızı başınızdan alacak! İşte o ürünler...

Elektrik zammı fabrikaların üretim maliyetini yükseltti. Başta temel gıda ürünleri olan şeker, un, ekmek, makarna, yağ olmak üzere beyaz eşyadan ayakkabıya, tekstilden temizlik malzemelerine kadar iğneden ipliğe hemen her ürüne zam yağacak. İşte zam gelmesi beklenen ürünler...

Bakanlık resmen açıkladı. O altında üretim durduruldu. Almak isteyenler şok oldu

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından altın üretimine ilişkin flaş bir açıklama yapıldı. Vatandaşların tercih ettiği altınlardan birinin üretimi durduruldu.

İnşaat sektörü, üretim ve ihracata odaklandı!

Türkiye ekonomisinde önemli yere sahip olan inşaat ve sanayi sektörünün temsilcileri, sürdürülebilir binalar ve inşaat malzemesi imalatının yanında üretim ve ihracatın önemine de dikkati çekti.

Mazot gübre destek ödemesi hangi illerde hesaplara yattı? Çiftçiler dikkat! Mazot gübre destek ödemesi sorgulama 2023

Türkiye'nin dört bir yanında üretim faaliyetinde bulunan çiftçiler, mazot ve gübre destek ödemelerini merak ediyor. Peki mazot gübre destek ödemesi hangi illerde hesaplara yattı?

Tofaş'ın Bursa fabrikasında üretim 2 hafta duracak

Bursa'daki dev fabrikasında yaklaşık 7 bin çalışanı bulunan Tofaş iki hafta süreyle üretime ara verecek. Tofaş'ta üretim 16 Ocak'ta yeniden başlayacak.

Çiftçiler dikkat! Tarım Kanunu’nda dev değişiklik! Çiftçinin ne üreteceğini bakanlık belirleyecek! Şimdi bakın!

Tarım ve orman kanunları ile tarımla ilgili bazı düzenlemelerde köklü değişiklikler için adım atılıyor. Buna göre; belirlenen ürün ve ürün gruplarında üretim faaliyeti bakanlığın iznine tabi tutulacak. İşte ayrıntılar... 

Ford'dan yeni hamle! Türkiye'de üretilecek, 2023'te yollarda

Ford Pro bu hafta içinde Tourneo serisinin tam elektrikli gelişmiş güç aktarma sistemine sahip olan yeni nesil E-Tourneo Custom modelini görücüye çıkardı. Araç, Ford Otosan Kocaeli fabrikalarında üretilmesi planlanıyor.

Çiftçilere fark ödemesi müjdesi! O ürünlere fark ödemesi yapılacak! Şimdi bakın!

Türkiye tarım havzalarında üretim ve destekleme modeline göre fark ödemesi desteğinin uygulama esasları bu tebliğ ile belli oldu. İşte ayrıntılar...

Hazır giyim ve tekstilde büyük kayıp başladı

Korona virüs salgınında üretim, yatırım ve ihracat gibi birçok alanda rekor kıran Türkiye hazır giyim ve tekstil sektörleri, korona salgını ve savaş sonrası bozulan ekonomik veriler sebebiyle zor bir dönemlerden geçiyor.

Toyota ve Nissan üretime ara verdi!

Japon otomotiv üreticilerinden Toyota ve Nissan, bazı fabrikalarında üretimi durdurma kararı aldılar. Japonya'da Hinnamnor tayfunu sebebiyle, her iki markanın da Salı gününe kadar üretimi durduracağı duyuruldu.

ufonun fabrikalarında üretim durdu mu Haberi

ufonun fabrikalarında üretim durdu mu


Türkiye ısıtıcı pazarının yüzde 85’ini elinde bulunduran UFO hacizlerle boğuşuyor. Grup şirketlerine 50’ye yakın icra takibi yapılmış durumda. UFO’nun İtalyanlarla ortak kurduğu şirket de icra takibinden nasibini aldı. Bir çok alacaklı, haciz işlemi için kuyruğa girdi. Alacaklılarda biri geçtiğimiz cuma günü depodaki 2 bin 500 ısıtıcı haczetti. UFO’nun iki büyük fabrikasında ise faaliyet durma noktasında. Şirket sahipleri konu ile ilgili açıklama yapmazken, yaşanan sıkıntının temelinde organik tarıma yapılan yatırımın yattığı ifade ediliyor.


Kayserili 4 mühendis kardeşin geliştirdiği ‘infrared teknoloji şirketi’ zaman içinde faaliyetlerini genişletti. Yurtiçi ve yurt dışı bayilik ağını geliştiren UFO, Kırım’da fabrika kurdu, geçtiğimiz yıl İtalyanlarla ortak yatırım kararı aldı. Ancak, en son geçtiğimiz yıl ‘UFO Beni Uzaya Götür’ kampanyası ile ses getiren ünlü marka son iki aydır...