29 / 04 / 2024

Ufuk Arslan

Ufuk Arslan

Zemin Dizayn ve Mimarlık Limited Şirketi, Ozan Yüce, Ufuk Arslan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 23 Ocak'ta Üsküdar, Kuzguncuk Mahallesi, Güzelbahar Sokak'ta kuruldu.

Ufuk Arslan: Otelcilik sektöründe daralma yaşanacak!

Sultanahmet, Karaköy, Kadırga şantiye gibi... Hanlar, apartmanlar hatta konaklar butik otele dönüştürülüyor. Ancak İstanbul'a gelen mevcut turist sayısının bu kadar çok oteli doldurması mümkün değil.

Ufuk Arslan: İstanbul'da han ve konaklar otele dönüşüyor!

Butik otelcilerin Başkanı Ufuk Arslan; İstanbul'da yatak kapasitesinin 300 bini geçtiğini, bu kapasitelerin dolması için yıllık 12 milyon değil 109 milyon turist gelmesi gerektiğini söyledi.

İstanbul’daki yataklar turistin önüne geçti!

Butik otelcilerin Başkanı Ufuk Arslan; İstanbul’da yatak kapasitesinin 300 bini geçtiğini, bu kapasitelerin dolması için yıllık 12 milyon değil 109 milyon turist gelmesi gerektiğini söyledi

Mikail Arslan: Köysel dönüşüm hızlandırılmalı!

AK Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, önceki gün, Plan ve Bütçe Komisyonu'nda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın bütçe görüşmelerinde komisyona ve Bakan Mehmet Özhaseki'ye hitaben yaptığı konuşmasına, Kırşehir'in çevre düzenlemesini anlattı.

Buca Ufuk Mahallesi sakinleri dönüşüm istiyor!

İzmir'in Buca ilçesi, Ufuk Mahallesi Mehmetçik Caddesi'ndeki sosyal konutlarda yaşayanlar, kentsel dönüşüm istiyor.

Ahmet Arslan: Ulaşım projeleriyle ülke ekonomisi büyüyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, 2. İstanbul Kamu-Özel Sektör İşbirliği Zirvesinin açılışında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin bulunduğu konum itibariyle deniz, demir, kara ve hava yolu açısından Asya ile Avrupa'yı birbirine bağladığını söyledi.

İsmail Ufuk Dereli: Sümela Manastırı bir an önce açılmalı!

TÜRSAB Doğu Karadeniz Bölgesel Yürütme Kurulu İkinci Başkanı İsmail Ufuk Dereli, iyi bir sezonu geride bıraktıklarını belirterek, "Ama charter uçaklarına teşvik verilmeli. Müzelerdeki renovasyon çalışmaları hızlandırılmalı. Özellikle Sümela Manastırı'nın bir an önce açılmasını bekliyoruz" dedi

Ahmet Arslan'dan Ege'ye iki yeni otoyol müjdesi!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Afyonkarahisar'daki AK Parti 25. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda, Aydın-Denizli ve Menemen- Aliağa-Çandırlı otoyollarının ihalesinin bu yıl yapılacağı müjdesini verdi.

Fethi Yaşar'dan Yenimahalle'deki Ufuk Camii inşaatına destek!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Şentepe’de inşaatı devam eden Ufuk Camisi’ni ziyaret etti. Yaşar, caminin çevre düzenlemesini yapacağı sözünü verdi.

Avrasya Tüneli'nin temel tarihi Ahmet Arslan'a istifa ettirecekti!

Mega projelerden İstanbul trafiğine nefes aldıracak Avrasya Tüneli, 20 Aralık 2016 tarihinde açılıyor.Avrasya Tüneli Projesi, ona en çok emek harcayan isimlerden Bakan Arslan’ım istifanın eşiğinden döndürmüş.

Ahmet Arslan Ödemiş yatırımlarını değerlendirdi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan incelemelerde bulunmak üzere iki günlüğüne İzmir’e geldi. Bakan Arslan’a program dahilinde eşlik eden Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, ilçedeki demiryolu hattıyla ilgili görüşmelerde bulundu.

Ahmet Arslan'dan İzmir projelerine denetim!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, yarın İzmir'e geliyor. Arslan İzmir'de bakanlığının sürmekte olan projelerinin şantiyelerini ziyaret edecek

Ahmet Arslan: Kanal İstanbul'un zamanı geldi!

26. Dünya Posta Kongresi İstanbul'da yapıldı. Türkiye'nin ulaştırmadaki mega projelerinin konuşulduğu zirvede konuşan Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, sıranın Kanal İstanbul'a geldiğini vurguladı.

Arslan Tolga Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Arslan Tolga Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 100 bin TL sermaye ile bugün Esentepe'de açıldı.

Ufuk Can: Trabzon Yıldızlı'nın imar planı değişmeli!

Trabzon Yıldızlı Muhtarı Ufuk Can, Yıldızlı'da yapılan imar planı ile ilgili çağrıda bulundu. Can, vatandaşın yıllardır mağdur edildiğini artık vatandaşın hakkının verilmesi gerektiğini ifade etti.

Atakan Arslan yeni ev alacak!

Survivor yarışmasını şampiyon olarak tamamlayıp 500 bin TL kazanan Atakan Arslan bu parayla ev almayı düşündüğünü belirtti.

Ufuk Arslan Haberi

Ufuk Arslan

Zemin Dizayn ve Mimarlık Limited Şirketi, Ozan Yüce, Ufuk Arslan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 23 Ocak'ta kuruldu. 


Zemin Dizayn ve Mimarlık Limited Şirketi iş konusu; 1-Şirket her türlü mimari, iç mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, rövele restorasyon ve onarım yapmak.  Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurtdışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte yürütmek. 2-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü...