19 / 05 / 2024

Ufuk Boru satışı

Ufuk Boru satışı

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Ufuk Boru Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü 24 milyon 750 bin TL bedelle satışa çıkardı. 

Yerli Sanayi devi Borusan Gemlik'teki fabrikasını satıyor!

Yerli sanayi devi Borusan Boru, Gemlik tesisinde bulunan büyük çaplı boru imalat tesislerini satışa çıkardı.

TMSF, Ufuk Boru'yu satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Ufuk Boru Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü 24 milyon 750 bin TL bedelle satışa çıkardı. 

TMSF, Ufuk Boru'nun Osmaniye'deki tesisini satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Ufuk Boru Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin Osmaniye'deki tesisini satışa çıkardı.

Sezen Aksu Manal Koyu’ndaki villasını 6.5 milyon TL’ye satıyor!

Şarkıcı Sezen Aksu, Manal Koyu’ndaki villasını 6.5 milyon liraya satıyor. Sanatçının evindeki havuz, denize kaçak boru döşendiği için belediye ekipleri tarafından mühürlenmişti.

Kapalıçarşı'da 12 milyon TL'ye satışa çıkan 9 metrekarelik dükkanın sırrı!

Kapalıçarşı'da 12 milyon Türk Lirası'na açık artırma ile satışa çıkarılan 9 metrekarelik dükkanın sırrı ortaya çıktı. Sema, Güneş, Ufuk ve Tarık Serengil kardeşlerin anlaşmazlık sonucu mahkemelik olduğu belirtildi.

Sakarya Akyazı'da 12.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Akyazı İcra Dairesi Müdürlüğü, Sakarya İli, Akyazı İlçesi, Bediltahirbey Mahallesi, Kurşunlukavak Mevkii, 102 ada, 64 parselde kayıtlı kargir boru fabrikasını  12 milyon 277 bin 712 TL'ye icradan satıyor...

Ufuk Şevki: Gayrimenkulde asıl sorun fiyatta!

Coldwell Banker Türkiye Genel Koordinatörü Ufuk Şevki, ‘Bayim Olur Musun’ fuarında konuştu. Bu yıl toplam 2 milyon civarı gayrimenkul satılmasının beklendiğini söyleyen Şevki, gayrimenkul fiyatlarının düştüğünü söyledi.

Sakarya Erenler'de 10.9 milyon TL'ye satılık fabrika!

T. C. Sakarya 1. İcra Dairesi, Sakarya Erenler Mahallesi'nde bulunan plastik boru üretimine yönelik fabrika binaları ve müştemilatlarını satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 10 milyon 932 bin 22 TL olarak belirlendi.

Kürşat Ufuk: Her yıl yüzde 50 büyümeyi planlıyoruz!

Pana Holding, Anadolu Yakası'nın önemli oyuncularından Selimoğlu İnşaat'ı satın aldı, Fikirtepe'de A Takımına girdiklerini söyleyen Pana Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Kürşat Ufuk, her yıl yüzde 50 büyüme planlıyor.

Yapı Asist Satış ve Sonrası Hizmetler Anonim Şirketi kuruldu!

Yapı Asist Satış ve Sonrası Hizmetler Anonim Şirketi, Kürşat Coşkun Ufuk Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 2 Eylül'de Ataşehir, Atatürk Mahallesi'nde kuruldu.

Tara Boru'nun yeni tesisinin inşaatı 2016'da tamamlanacak!

Mobilya, otomotiv yan sanayii ve konstrüksiyon alanında inşaat sektörüne yönelik hizmet veren Tara Boru. satışın yanı sıra imalat alanında da sektörde yer alma hedefiyle yeni tesis yatırımına hazırlanıyor.

Ufuk Tutan: Konut sayısı artarken, satış rakamları azalıyor!

Yaşar Üniversitesi Ekonomi Bölümü Öğretim Üyesi Doç.Dr. Ufuk Tutan, “Vatandaş, yüksek fiyatlar nedeniyle satın alamadığı birinci el konutlar yerine ikinci el konut piyasasına yöneliyor. Tamamlanan 4 konuttan 3’ü satılabildi. Konut çok ama alan az” dedi.

Reza Zarrab Mandarin Oriental Bodrum projesinden ev satın aldı!

Takvim Gazetesi yazarlarından Ufuk Özcan'ın bugünkü yazısına göre; şarkıcı Ebru Güneş'in eşi işadamı Reza Zarrab Bodrum Mandarin Oriental'den 2 milyon dolara taş ev satın aldı...

Ufuk Boru satışı Haberi

Ufuk Boru satışı

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından Ufuk Boru Ticari ve İktisadi Bütünlüğü satışa çıkarıldı. 

Bugünkü 31564 Sayılı Resmi Gazete'deki ilana göre, Ticari ve İktisadi Bütünlük için 24 milyon 750 bin TL muhammen bedel belirlendi. İhaleye 6 Eylül saat 16:00'ya kadar teklif verilebilecek.

Resmi Gazete'deki ilana göre Ufuk Boru Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nde  Şanlıurfa ili, Eyyübiye ilçesi, Koçören Mahallesi, 160 ada, 3 parselde kayıtlı, 41.716,08 m² alanlı, Tek Katlı Fabrika Binası İdare Binası Müştemilatı ve Arsası nitelikli, Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan taşınmaz ile bu fabrikada bulunan makine, ekipman ve demirbaşlar bulunuyor.

Detaylar için