08 / 05 / 2024

ufuk çömertoğlu

ufuk çömertoğlu

Antalya'da 4 oteli bulunan Cömertoğlu Grubu, balayı adası Phuket'te 5 yıldızlı otel yapacak

Mia Proje İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mia Proje İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Dilan İmir, Ali Mertoğlu ve Mahmet İkinci ortaklığında kuruldu.

Bem Motors Oto Ekspertiz Limited Şirketi kuruldu!

Bem Motors Oto Ekspertiz Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erkan Ufuk Hilaloğlu, Mehmet Bahadır Ceyhan ve Mehmet Metehan Soysal ortaklığında kuruldu.

Karacan Avize Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karacan Avize Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Karacanoğlu tarafından kuruldu.

Tema Profesyonel Mühendislik Ve Mimarlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tema Profesyonel Mühendislik Ve Mimarlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Öztopaloğlu tarafından kuruldu.

Kmc 37 Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kmc 37 Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Mertoğlu ve Celal Kaymakcı tarafından kuruldu.

Channel İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Channel İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 120 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Karasakal, Sinan Mertoğlu ve Turhan Alçelik ortaklığında kuruldu.

Ufuk Başer, Kuyumcukent Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün Mehmet Bora Tütüncüoğlu'nun Yönetim Kurulu Üyeliğinden ve Başkanlığı görevinden ayrılma isteği onaylandı ve yerine Ufuk Başer'in getirilmesine karar verildi.

Becon Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Becon Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Aydın ve Ufuk Topaloğlu tarafından kuruldu.

Enbiosis Biyoteknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Enbiosis Biyoteknoloji Anonim Şirketi Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Ufuk Nalbantoğlu ve Zafer Yasir Yılmaz tarafından kuruldu.

Mehmet Bora Tütüncüoğlu, Kuyumcukent Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bora Tütüncüoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Memet Tayran Demir ve Ufuk Başer oldu...

Delphin Otelleri’nin sahiplerinden 4 kişi gözaltında!

Antalya'daki Delphin Otelleri’nin sahipleri arasında bulunan Ufuk Cömertoğlu, oğlu Alper Cömertoğlu, Mine Cömetoğlu ve Egemen Çömertoğlu FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alındı.

Investment Factory Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Investment Factory Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile 5 Aralık'ta Muhammet Mertoğlu tarafından kuruldu.

Köroğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Yapı Malzemeleri Taahhhüt Sanayi ve Ticaret LTD. ŞTİ kuruldu!

Köroğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Yapı Malzemeleri Taahhhüt Sanayi ve Ticaret LTD. ŞTİ 180 bin TL sermaye ile bugün Tayfun Köroğlu, Ufuk Çağlar ve Faruk Korkmaz ortaklığında kuruldu. 

ufuk çömertoğlu Haberi

ufuk çömertoğlu

Delphin adıyla açılacak otel, bölgeye 'herşey dahil'i de öğretecek

Türk turizmciler, dünyanın balayı merkezi Phuket'e de di inclusive'i (herşey dahil) ğretecek. Antalya'da 4 telinde toplam 5 bin yatak apasitesiyle faaliyet gösteren e sektörde büyüme planları apan Cömertoğlu Grubu, huket Adası'na herşey dahil steminde faaliyet gösterecek 5 ldızlı otel konseptiyle yatırıma îzırlaruyor. Mısır'da da 5 ldızlı bir otel yatırımı için start :ren, istanbul'un Avrupa ıkası'nda da bir şehir oteli hibi olmak için görüşmelerini zlandıran grup, 2015 yılma dar 100 milyon dolarlık nnmla 2 yeni otel daha inliyor ve yatak kapasitesini 7 le çıkarmayı hedefliyor.

12'de Mısır'da tesis
Phuket Adası'nda yine bir rk girişimcinin sahip olduğu Kempinski tarafından işletilen lin arazisinin yanında 80 lümlük bir arazi üzerine Iphin Otel markasını taşımayı nladıklarını söyleyen...