14 / 05 / 2024

Ufuk İçin

Ufuk İçin

İka Yapı Limited Şirketi Soğanlık Kartal Şubesi, Ufuk İçin Şube Müdürlüğü'nde 600 bin TL'lik sermaye ile 17 Temmuz'da Kartal, Uprise Elite Teras Evler Gül Blok'ta kuruldu.

Ufuk Saray İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ufuk Saray İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hany Saeed A Othman ile Sayed Mohamed S Sallam ortaklığında kuruldu. 

Mımarı Ufuk İnşaat Limited Şirketi Kuruldu!

Mımarı Ufuk İnşaat Limited Şirketi bugün Kağıthane’de Mustafa Alhammouri tarafından kuruldu.

Yeni Ufuk İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Ufuk İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 550 bin TL sermaye bedeli ile Zekeriye Özyiğit tarafından kuruldu.

Optio bina inşaatındaki belirsizlikleri ortadan kaldırıyor!

Doğan Selçuk, Emlakkulisi.com okurları için Optio kurucusu Ufuk Baydilek ile Optio'nun yapı tasarımını ve şirketin yapı üretimindeki verimsizlikleri engelleyen yazılımlarını masaya yatırdı.

Ayda'nın babası Ufuk Gezgin'den binalar denetlensin çağrısı!

Eşi Fidan Gezgin'in Hacılarkırı Mezarlığı'ndaki cenazesinde taziyeleri kabul eden Ufuk Gezgin,"Binalar denetlensin" çağrısı yaptı...

Pana Yapı CEO’su Kürşat Coşkun Ufuk'a asırlık hapis cezası talebi!

Yarım kalan inşaatlarıyla gündeme gelen Pana Yapı AŞ’nin eski yöneticileri hakkında dava açıldı. ‘Dolandırıcılık’ ve ‘örgüt kurmakla’ suçlanan 13 kişi arasında, firmanın eski CEO’su Kürşat Coşkun Ufuk da bulunuyor.

Ufuk Başer, Kuyumcukent Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün Mehmet Bora Tütüncüoğlu'nun Yönetim Kurulu Üyeliğinden ve Başkanlığı görevinden ayrılma isteği onaylandı ve yerine Ufuk Başer'in getirilmesine karar verildi.

Kayseri'de inşaat ustası Ufuk Akkoyun moloz yığınları arasında ölü bulundu!

Kayseri Melikgazi'de, sıhhi tesisat ustası Ufuk Akkoyun (32), 13 katlı inşaat halindeki binanın önündeki moloz yığınları arasında ölü olarak bulundu...

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'in villasına inceleme! 

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'in, imar barışı öncesinde imar izni olmayan 1700 metrekare arsa üzerine 7 milyon TL'ye villa yaptırdığı iddialarıyla ilgili AKP İlçe Başkanı Ufuk Ay, açıklama yaptı.

Ufuk Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ufuk Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Hossameldın Ahmady Awad ve Mohamed Amer Mohamed Amer ortaklığında kuruldu. 

Kanal İstanbul için sigorta hazırlığı!

TÜRK P&I Sigorta Genel Müdürü Ufuk Teker, Kanal İstanbul projesi için sigorta hazırlıkları yaptığını açıkladı. Kanal İstanbul’un Türk kıyılarına pozitif katkısının olacağını söyleyen Teker, projeye 50 milyon doların üzerinde teminat sağlayacaklarını belirtti.

Al Ufuk İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Ufuk İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile Jamal Al Numaırı imzasıyla bugün kuruldu.

Buca Ufuk Mahallesi sakinleri dönüşüm istiyor!

İzmir'in Buca ilçesi, Ufuk Mahallesi Mehmetçik Caddesi'ndeki sosyal konutlarda yaşayanlar, kentsel dönüşüm istiyor.

Ufuk İçin Haberi

Ufuk İçin

İka Yapı Limited Şirketi Soğanlık Kartal Şubesi, Ufuk İçin Şube Müdürlüğü'nde 600 bin TL'lik sermaye ile 17 Temmuz'da kuruldu. 


İka Yapı Limited Şirketi Soğanlık Kartal Şubesi iş konusu; Prefabrik binalar için bileşenlerin alanda birleştirilmesi ve kurulması 


İka Yapı Limited Şirketi Soğanlık Kartal Şubesi adres: Kartal, Soğanlık Mahallesi, Uprise Elite Teras Evler Gül Blok Kat:0...