25 / 08 / 2024

Ufuk İnce

Ufuk İnce

Prime Gayrimenkul Geliştirme ve Danışmanlık Limited Şirketi, Osman Serhat Mırız, Ufuk İnce, Mustafa Ünlü tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 24 Kasım 2014 tarihinde kuruldu.

Eşref Güneş Ufuk kimdir? Nereli? Hangi görevleri yaptı?

Deva Holding Yönetim Kurulu üyesi Eşref Güneş Ufuk kimdir? Eşref Güneş Ufuk daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Eşref Güneş Ufuk'un eğitim hayatı nasıldı?  İşte Eşref Güneş Ufuk`un hayatına dair merak edilenler.

Alesta Endüstri Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alesta Endüstri Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk İnce tarafından kuruldu.

İsmail Ufuk Dereli: Sümela Manastırı bir an önce açılmalı!

TÜRSAB Doğu Karadeniz Bölgesel Yürütme Kurulu İkinci Başkanı İsmail Ufuk Dereli, iyi bir sezonu geride bıraktıklarını belirterek, "Ama charter uçaklarına teşvik verilmeli. Müzelerdeki renovasyon çalışmaları hızlandırılmalı. Özellikle Sümela Manastırı'nın bir an önce açılmasını bekliyoruz" dedi

Ev almadan önce psikolojinizi düşünün!

Ev almadan önce psikolojinizi düşünün. Uzun yıllar kira ödeyenlerin istediği tek şey bir an önce kendi evlerine sahip olabilmek. Bu hayali gerçekleştirmek isteyenlerin çoğu çareyi banka kredilerinde buluyor.

Uludağ'da turizm acenteleri sezonun 19 Aralık'tan önce açılmasını istiyor!

Uludağ'da sezonun 19 Aralık 'ta açılıp 20 Mart'ta kapatılmasına turizm seyahat acenteleri sert tepkili. Turizmciler, kar yağışlarının başlaması nedeniyle sezonun bir an önce açılmasını istiyor.

Uludağ'da kar erken düşünce rezervasyonlar sezon açılmadan hızlandı!

Kayak ve kış turizminin gözde merkezlerinden Uludağ'a kar erken düşünce, tesislerde rezervasyonlar sezon açılmadan hızlandı. Kış sezonunun 15-20 Aralıkta başlaması planlanan Uludağ'daki otellerde yılbaşında yüzde 100 doluluğa ulaşılması bekleniyor.

Selahattin Varan: İzmir'de kentsel dönüşüm bir an önce başlamalı!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Selahattin Varan, "Deprem olduğu zaman çok acı çekiyoruz. Bu nedenle yara sarma değil yara almama gayreti içerisindeyiz. Güvenli konutlarımızı bir an önce önşa etmeliyiz" dedi

1965 yılında, 1953 senesinden önce yapılan gecekondulara ruhsat verilmiş!

1953 yılından önce yapılan gecekondulara, Belediye tarafından İmar Yönetmeliği'nin ilgili hükümleri çerçevesinde onarım için gerekli müsaade verilmiş. 1965 yılına kadar gecekondulara onarım ve tadilat ruhsatı verilmiyormuş.

Prime Gayrimenkul Geliştirme ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Prime Gayrimenkul Geliştirme ve Danışmanlık Limited Şirketi, Osman Serhat Mırız, Ufuk İnce, Mustafa Ünlü tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 24 Kasım 2014 tarihinde kuruldu.

Teknolojik ürün teşviki yılbaşından önce geliyor!

Teşvik sistemini interaktif hale getirdiklerini, sadece 2014’te 5 defa yenilediklerini ifade eden Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, yüksek teknolojili ürünlere uygulanacak yeni teşviklerin yılbaşından önce uygulamaya gireceğini belirtti

Avrupa 1'inci Bölge 1'inci Kısım Tünel İnşaatı 1 yıl önce tamamlandı!

İstanbul' da Zeytinburnu ve Bayrampaşa ilçelerinin atıksuyunu toplayarak arıtma tesisine aktaracak Avrupa 1'nci Bölge 1' nci Kısım Tünel İnşaatı öngörülenden 1 yıl önce tamamlandı...

Ufuk Sesli kimdir?

Bayındır Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli kimdir? Ufuk Sesli, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ufuk Sesli, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Ufuk Sesli..

Tevfik Göksu: Kayseri'de kentsel dönüşüm 20 yıl önce başladı!

İstanbul-Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, Esenler'de uygulanan kentsel dönüşümle ilgili bir brifing verdi. Brifing sonrası Kayseri ile ilgili düşüncelerini açıklayan Göksu, Kayseri'de dönüşümün 20 yıl önce başlatıldığını ve devam ettiğini söyledi.

Ufuk İnce Haberi

Ufuk İnce

Prime Gayrimenkul Geliştirme ve Danışmanlık Limited Şirketi, Osman Serhat Mırız, Ufuk İnce, Mustafa Ünlü tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 24 Kasım'da kuruldu. 


Prime Gayrimenkul Geliştirme ve Danışmanlık Limited Şirketi iş konusu; A) EMLAK-GAYRİMENKUL -Her türlü gayrimenkul malları almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek ve komisyonculuğunu yapmak. -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayrimenkuller üzerinde gerekli araştırmaları yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Her türlü arazi, arsa, daire, ev, dükkan, işyeri, siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa, tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. -Her türlü bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak,...