02 / 05 / 2024

Ufuk İstanbul Mesken İnşaat pendik

Ufuk İstanbul Mesken İnşaat pendik

Ufuk İstanbul Mesken İnşaat Tahhüt İnşaat Malzemeleri Emlak Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Burhan Aras, Orhan Tonga, Osman Menekşe, Sadi Aras tarafından 27 milyon 500 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

İnşaat sektörü yaşamımızdaki değişikliklerden etkileniyor!

MESA Mesken Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu, EMEA bölgesindeki en büyük marka ve iş dünyası festivali Brand Week İstanbul’da “21. Yüzyılda Evimiz Neresi?” başlıklı panelde Fütürist Ufuk Tarhan ile buluştu. Boysanoğlu, “İnşaat sektörü de yaşamımızdaki değişikliklerden nasibini alıyor" dedi.

Mesa Mesken yeni konut projeleri için düğmeye bastı!

İstanbul'da sayısız konut projesi hayata geçiren Mesa Mesken yeni yatırımlar için düğmeye bastı. Firma yeni projelerinde bahçeli müstakil konutlar inşa edecek. 

Farilya Asia'da Migros hizmet verecek!

Pendik‘in en çok değerlenen lokasyonu Kaynarca bölgesinde Ufuk İstanbul Mesken tarafından hayata geçirilen Farilya Asia, ayrıcalıklı imkanlarıyla bölgede tercih edilen konut projelerinin başında geliyor. 

Farilya Asia'da 120 ay 0,89 faizle!

Pendik, Kaynarca'da Ufuk İstanbul Mesken tarafından hayata geçirilen Farilya Asia'da 120 ay 0,89 faizle ödeme yapılabiliyor. Projede dairelerin Haziran ayında teslim edilmesi planlanıyor...

Farilya Asia yatırımcısına kazandırıyor!

Ufuk İstanbul Mesken tarafından inşa edilen Farilya Asia projesinin Satış ve Pazarlama Direktörü  Arman Özver, Pendik‘in değerleme oranlarına bakıldığında Farilya Asia‘nın yatırımcısına en çok kazandıran projelerin başında geldiğini söyledi.

Farilya Asia'nın yüzde 75'i tamam!

Ufuk İstanbul Mesken tarafından hayata geçirilen Farilya Asia'nın yüzde 75'i tamamlandı. Projede daire fiyatları 382 bin TL'den başlıyor.

Farilya Asia'ya Ortadoğulu yatırımcı ilgisi!

Ufuk İstanbul Mesken tarafından Pendik‘in hızla değerlenen Kaynarca bölgesinde geliştirilen Farilya Asia Projesi, 1.Türk–Arap Gayrimenkul ve Proje Fuarı'nda Ortadoğulu yatırımcılardan ilgi gördü.

Farilya Asia'da fiyatlar 376 bin TL'den başlıyor!

Daire fiyatlarının 376 bin TL'den başladığı Farilya Asia projesi Pendik'te Ufuk İstanbul Mesken imzası ile hayata geçiriliyor...

Mesa Mesken Kozyatağı Konutları fiyat!

Mesa Mesken A.Ş tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kozyatağı'nda hayata geçirilen Mesa Kozyatağı projesinde peşin ödemelerde yüzde 15 indirim sağlanıyor. Projede teslimler 2019 yılında yapılacak...

Tunç Mesken İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Tunç Mesken İnşaat Limited Şirketi, Murat Tunç tarafından 400 bin TL sermaye ile 5 Mayıs 'ta İstanbul, Sultanbeyli, Turgut Reis Mahallesi, Ardahan Sokak 'ta kuruldu.

Seramiksan'ın bayilerinden Ufuk Yapı Filenin Kuğuları’nı ağırladı!

Türk seramik sektörünün öncü markası Seramiksan’ın, İstanbul Büyükçekmece’deki bayilerinden Ufuk Yapı, İstanbul deplasmanında oynayacakları maçın öncesinde Filenin Kuğuları’nı ağırladı.

Mesa Mesken Süperateş Tuğla Fabrikası'nı satın mı alacak?

Mesa Mesken, İstanbul Ayazağa'da yer alan Süperateş Tuğla Fabrikası'nı satın almak için harekete geçti. Süperates Tuğla Fabrikası'nı satın almak için görüşmelerini sürdüren firma, 46 bin 560 metrekarelik alana rezidans ve konut projesi yapmayı planlıyor.

Mesa Mesken'in acı günü: Hanife Ak vefat etti!

Mesa Mesken Sanayii A.Ş.'nin Tema İstanbul Konut Proje Müdürü Zafer Ak'ın annesi Hanife Al hayatını kaybetti. Cenazesi bugün kılınacak öğle namazına müteakiben Kozluk Mezarlığı'na defnedilecek.

Ufuk İstanbul Mesken İnşaat pendik Haberi

Ufuk İstanbul Mesken İnşaat pendik

Ufuk İstanbul Mesken İnşaat Tahhüt İnşaat Malzemeleri Emlak Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Burhan Aras, Orhan Tonga, Osman Menekşe, Sadi Aras tarafından 27 milyon 500 bin TL'lik sermaye ile 29 Ağustos'ta kuruldu. Ufuk İstanbul Mesken İnşaat Tahhüt İnşaat Malzemeleri Emlak Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi hisselerinden 260 bin TL'lik kısım Burhan Aras, 500 bin TL'lik 3 kısım ise Orhan Tonga, Osman Menekşe ve Sadi Aras'a ait. 


Ufuk İstanbul Mesken İnşaat Tahhüt İnşaat Malzemeleri Emlak Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi iş konusu;Yurtiçinde ve yurt dışında konut,ticarethane,altyapı, baraj,yol,köprü,resmi bina inşaatları ihalelerine girmek, taahhüt edilen işleri şirket adına veya aracı firmalar kanalıyla yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Ufuk İstanbul Mesken İnşaat Tahhüt İnşaat Malzemeleri Emlak Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi adres: Pendik,...